Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis pārbaudē kazahu ''Shakhter'', Ulimbaševs - igauņu ''Infonet''

Krišs Upenieks

Bulvītis pārbaudē kazahu ''Shakhter'', Ulimbaševs - igauņu ''Infonet''
Nauris Bulvītis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu futbolisti starpsezonā aktīvi mēģina iekārtoties kādos ārzemju klubos. Centra aizsargs Nauris Bulvītis uz pārbaudes laiku pievienojies Kazahstānas čempionāta komandai ''Shakhter'', bet Ulimbaševs piedalījies igauņu ''Infonet'' pārbaudes spēlē.

28 gadus vecais Nauris Bulvītis kopā ar Edgaru Gauraču un Romānu Mickeviču starpsezonas sākumposmā bija devušies uz Itāliju pie bijušā ''Ventspils'' komandas galvenā trenera Nuncio Dzavatjēri, kurš šobrīd strādā Itālijas 3. līgas klubā. Bulvītis, esot jau atpakaļ Latvijā, atzīmēja, ka treneris bijis apmierināts ar Naura sniegumu un gribējis, lai latvietis paliek komandā, taču pats futbolists nolēmis braukt prom.

Bulvītis Jūrmalas ''Spartaka'' sastāvā aizvadīja pirmās divas spēles SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas ''Ziemas kausā'' un neslēpa, ka labprātāk spēlētu ārzemēs un gaida tādu iespēju. Šobrīd futbolists ir viens no deviņiem uz pārbaudi esošajiem Kazahstānas kluba ''Shahkter'' futbolistiem. Komanda aizvada treniņnometni Turcijā, kur paredzētas arī pārbaudes spēles, kad, visticamāk, Nauris arī varēs pierādīt savu varējumu.

Igaunijas komandā Tallinas ''Infonet'' uz pārbaudes laiku nonācis 23 gadus vecais pussargs Daniils Ulimbaševs. Bijušais Jūrmalas ''Spartaka'' futbolists aktīvi šajā starpsezonā mēģina iekārtoties kādā ārzemju klubā, un 30. janvārī aizvadīja 45 minūtes otrajā puslaikā ''Infonet'' 2:0 uzvarā pret ''Sillamae Kalev''. Jāpiemin, ka ''Infonet'' pievienojies arī bijušais ''Skonto'' aizsargs Ofusu Apija, bet pagājušajā sezonā komandā spēlēja Vladislavs Kozlovs.

Izmantotie resursi:
Rätteliga Infonet võitis Sillamäed -...
Футбольный клуб «Шахтёр» — Официальный сайт

  -2 [+] [-]

, 2016-02-01 20:03, pirms 8 gadiem
Achtung! FC Sion uz vārtiem ņem no Spartaka krievu A.Mitrjoškinu!

  -2 [+] [-]

, 2016-02-01 21:20, pirms 8 gadiem
zigiss rakstīja: Achtung! FC Sion uz vārtiem ņem no Spartaka krievu A.Mitrjoškinu!
un gekasu

  -3 [+] [-]

, 2016-02-01 21:56, pirms 8 gadiem
Vaņinam laikam adios

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 22:14, pirms 8 gadiem
Vaņinam šogad paliek 36, un ir saprotama kluba vēlme nodrošināties, ja nu kas. Bet, ja Andris saglabās līdzšinējo formu, tad viss būs kārtībā.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-02 00:15, pirms 8 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Vaņinam laikam adios
Jūs tiešām domājat, ka 19 gadus vecs vārtsargs, kurš iepriekšējā kluba rindās aizvadījis tikai trīs spēles, izkonkurēs Andri, kurš ilgus gadus ir labākais vārtsargs Šveices Superlīgā un ir kaldinājis izcilas komandas sekmes Eiropas līgā? Neiespējami.

Andrim ir līgums ar Sion līdz 2017. gadam un vismaz līdz tam laikam par pirmā vārtsarga pozīcijām bez neparedzētiem apstākļiem, protams, nebūtu jāuztraucas. Tas, ka jauno censoni ņem nākotnei, tas ir skaidrs, bet tas ir vairāku sezonu jautājums + Sionai vēl uz īri Gaurača bijušajā klubā Aarau ir viens 25 gadus vecs vārtsargs.

     [+] [-]

, 2016-02-02 00:19, pirms 8 gadiem
Cerams Bulvītim šoreiz izdosies sevi pierādīt Kazahstānā (nav pirmo reizi uz pārbaudi tur), jo pats vēlas mainīt vidi. Ulimbaševa pārejai uz Igauniju gan lielu jēgu neredzu. Ņemot vērā to, ka pērn viņš iekļuva izlases kandidātu lokā, tad, manuprāt, labāk palikt LV vai doties uz kādu patiešām spēcīgāku čempionātu. No Igaunijas čempja neviens nav uz izlasi saukts, neskatoties uz rezultativitāti. Tā tas bija Starkova laikā ar Čekuljavu un tā tas bija pērn Pahara vadībā ar V. Kozlovu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja