Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Lech" viceprezidents: "Rudņevs apsolīja, ka atgriezīsies Poznaņā"

"Lech" viceprezidents: "Rudņevs apsolīja, ka atgriezīsies Poznaņā"
Artjoms Rudņevs
Foto:AFP/Scanpix

Polijas Ekstraklases kluba Poznaņas „Lech” viceprezidents Pjotrs Rutkovskis intervijā laikrakstam „Przeglad Sportowy” atklājis, ka Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs viņam apsolījis kādreiz atgriezties komandas sastāvā, tiesa, neminot konkrētu laiku.

„Ar Artjomu Rudņevu uzturam kontaktus, ļoti bieži sarunājamies apmaināmies iespaidiem,” sacījis „Lech” viceprezidents. „Viņš vēl nav padevies, ļoti vēlas izsisties uz augšu, jo viņam vēl ir milzīgas rezerves, kur pielikt savā sniegumā. Es arī zinu, ka Rudņevs vēlas pierādīt savu vērtību Rietumeiropai, iekarot to. Savukārt pie temata par atgriešanos „Lech” mēs runāsim pēc pāris gadiem, tieši tā, kā esam vienojušies.”

Tieši Poznaņas „Lech” sastāvā Artjoms Rudņevs izkaroja savu ceļu uz Vāciajs Bundeslīgā, urā šobrīd spēlē „Hannover 96” komandā. Jau pirmajā mačā Rudņevs izcēlās ar vārtu guvumu un šovakar centīsies atkārtot un uzlabot savu šo sasniegumu mačā pret Menhengladbahas „Borussia”. „Borussia” Bundeslīgā ieņem ceturto vietu, kamēr „Hannover 96” ir desmitā, un noteikti piedzīvos grūtus laikus spēlē, kura sāksies 19:30 pēc Latvijas laika.

„Skaidrs, ka šī brīža situācijā iztēloties Rudņeva atgriešanos Poznaņā nav iespējams,” turpināja Rutkovskis. „Novēlu viņam, lai nenāktos to darīt drīzāk nekā pēc pāris gadiem, jo tas nozīmētu, ka karjera rietumos viņam izdevusies veiksmīga.”

Baumas par Rudņeva atkalpievienošanos „Lech” izskanēja arī iepriekšējā gadā, un toreiz Latvijas izlases uzbrucējs, komentējot situāciju, atzina: „Vēlētos karjeras beigas aizvadīt Poznaņā. Esmu ļoti apmierināts ar tur pavadīto laiku un noteikti kādreiz atgriezīšos. Kā komandas līdzjutējs novēlu „Lech” uzvaru Polijas čempionātā.”

Rudņevs no „Lech” tika pārdots HSV vienībai, no kuras šī gada sākumā tika izīrēts „Hannover 96”. 26 gadus vecais futbolists Latvijas izlasē aizvadījis 26 spēles.

Izmantotie resursi:
Sport: serwis Przeglądu Sportowego -...
Home - bundesliga.de - die offizielle Webseite...


, 2014-02-01 12:00, pirms 10 gadiem
Nu ja, pēdējā pietura pirms neizbēgamās spēlēšanas Azerbaidžānā varētu būt arī Poznaņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: wilwood
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-01 12:36, pirms 10 gadiem
wilwood rakstīja: nevienam īsti tādu uzbrucēju - kājas pielicēju, nevajag.
tev vienkārši lien laukā latviešu nenovīdība un skaudība kam tu tāds esi vajadzīgs??!! ej tīrīt ietves,pat tam tu nederi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-01 15:00, pirms 10 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Sen jau teicu, lai brauc atpakaļ uz Poliju. Vismaz tur tiek augstu vērtēts. Pāris gadus tur cienīgi nospēlēs, gan arī pasi iedos. Lai veicas.
Nafig viņam Polijas pasi? Palasi FIFA noteikumus par izlašu pārstāvēšanu. Bet, ja nopietni, tad, kāpēc gan karjeras beigās neatgriezties Polijā? Jāvēl, lai ceļš pa Vācijas Bundeslīgu ir pietiekami garš un Polijas variants jāapsver pēc vairākiem gadiem. Vēl jau, protams, pastāv variants karjeru noslēgt dzimtajā DD, ja tas vēl uz to laiku pastāvēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-01 21:18, pirms 10 gadiem
Rūdim šodien arī gols
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.