Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Beļajevs: "Lietuvu šogad pieveicām visās spēlēs"

Beļajevs: "Lietuvu šogad pieveicām visās spēlēs"
Vladimirs Beļajevs (otrais no kreisās) ar
audzēkņiem pēc Latvijas futzāla izlases
triumfa Baltijas kausa izcīņā

"Jāatzīmē, ka futbola izlašu līmenī Latvija šogad pieveica Lietuvu visos mačos! Kļuvām par Baltijas čempioniem U-17, U-19, U-21 grupās, tāpat pieaugušo izlase un futzāla valstsvienība. Tā turēt 2009. gadā!" aizvadīto gadu īsumā rezumējis Vladimirs Beļajevs, Latvijas U-19 izlases galvenais treneris.

"Pirms pāris dienām Ogrē noslēdzās Baltijas kausa izcīņa futzālā, kas izraisīja lielu interesi vietējo līdzjutēju vidū - visas dienās zāle bija pilna. Latvijas izlase, kuru vadīja [Artūrs] Šketovs, parādīja dzēlīgi uzbrūkošu futbolu, divos mačos gūdama 17 vārtus, bet ielaizdama vienus. Izšķirošais mačs ar Lietuvu radīja sasprindzinājumu. Lietuviešiem bija jāuzvar, lai izcīnītu kausu. Viņi arī uzbruka, sākot ar pirmajām minūtēm.

Pirmie gan vārtus guva mūsu futbolisti, kuri spēlēja nevainojami aizsardzībā un vēlāk iesita vēl trīs vārtus. Komandu glāba arī pieredzējušais vārtsargs [Aigars] Bondars. Spēlētāji rādīja ātru un iedvesmas pilnu futbolu, bet Bondars ir viens no retajiem vārtsargiem Eiropā, kas spēlē bez cimdiem! Tomēr bumbas pašas viņam pielīp pie rokām! Baltijas kausu mūsu futbolisti saņēma no LFF ģenerālsekretāra Jāņa Mežecka rokām.

Īpaši priecājos par savu audzēkņu sekmēm. Tie ir trīs laukuma spēlētāji - [Maksims] Seņs, [Andrejs] Šustrovs un [Dmitrijs] Dobrovoļskis, kā arī izlases galvenais treneris [Artūrs] Šketovs. Jāatzīmē, ka futbola izlašu līmenī Latvija šogad pieveica Lietuvu visos mačos! Kļuvām par Baltijas čempioniem U-17, U-19, U-21 grupās, tāpat pieaugušo izlase un futzāla valstsvienība. Tā turēt 2009. gadā!"

Informāciju sagatavoja:
Vladimirs Beļajevs,
Rīgas "Daugavas" un U-19 izlases galvenais treneris

Pāris V. Beļajeva uzņemie foto kadri no Latvijas izlases triumfa Baltijas kausā.

LFF ģenerālsekretāra Jāņa Mežecka saruna ar izlases galveno treneri Artūru Šketovu
Latvijas un Lietuvas futbola izlases pirms spēles
Latvijas futzālisti gatavi uzsākt izšķirošo maču pret Lietuvu
Spēli vēro LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis
Mača galvenais arbitrs
Artūrs Šketovs dod norādījumus Latvijas futzālistiem
Latvijas futzālisti svin triumfu Baltijas kausa izcīņā
Vladimirs Beļajevs (otrais no kreisās) ar audzēkņiem pēc Latvijas futzāla izlases triumfa Baltijas kausa izcīņā


, 2008-12-31 11:08, pirms 15 gadiem
Bumbas pašas pielīp pie rokām, laikam pirms spēlēm ēd medu
, 2008-12-31 11:08, pirms 15 gadiem
nja,lipigas plaukstas dzekam
, 2008-12-31 11:20, pirms 15 gadiem
Tiesnesi gan iespaidīgs
, 2008-12-31 11:21, pirms 15 gadiem
ja tā vēl būtu basketbolā, tad vispār būtu ideāli! Laimīgu Jauno Gadu!
, 2008-12-31 11:21, pirms 15 gadiem
tiesam ab gads musu jaunajiem! Cerams ka turpinajums bus tikpat labs!
, 2008-12-31 11:28, pirms 15 gadiem
LAtvija valda Baltijā
, 2008-12-31 11:40, pirms 15 gadiem
Atkal kāds grib palielīties.Zaudējam mēs Lietuvas klubam Baltijas kausa finālā,leišu klubi pagājušosezon eirokausos spēlēja labāk par mūsējiem un pats galvenais Lietuvas nacionālā izlase pagājušo sezon tomēr parādīja krietni labāku sniegumu ,kā Latvijas izlase.Ja saka Ā,tad jāteic arī B.Nu tas tā.Šis gads ir pagājis ,tāpēc novēlu visiem futbola līdzjutējiem laimīgu Jauno gadu.Tas mums būs droši vien grūts,bet dzīvē nemedz būt viss vienā krāsā.Kad paies melnā josla,tad atkal atnāks baltā!Veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-01 05:08, pirms 15 gadiem
Alguns pareizi saka tada sajuta,ka mes butu Baltijas futbola grands.(izteikts lideris futbola starp Baltiajs valstim)Baltiajs kausa starp klubiem zaudejam,eirokausos leisi ari labaki par mums,izlase ari lietuviesiem brinumus radija atlases speles.Apmeram jau tas limenis ir vienads,bet ja paskatas kados klubos lietuviesi spele tad jau skaidrs kadel leisiem izlase tik labi spele.Protams,ir labi uzvaret Baltijas kausa starp visada vecuma ilasem un ari nacionalo limeni,bet nu tas vairak ta otrskirigi,jo tie turniri ir tadi sastav no 2spelem un viss.Ne,es negribu nopelt sasniegto vienkarsi nekas ipass jau nav,lai to ta izceltu,jo lietuviesiem ari butu ko izcelt 2008.gada futbola.
, 2009-01-01 05:51, pirms 15 gadiem
Latvija, labākie
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.