Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pludmales futbola izlase pēc zaudējuma nospēlē neizšķirti pret igauņiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pludmales futbola izlase pēc zaudējuma nospēlē neizšķirti pret igauņiem
Latvijas pludmales futbola izlase. Foto: LFF

Šodien otro pārbaudes spēli divu dienu laikā aizvadīja Latvijas pludmales futbola izlase, kas Pērnāvā cīnījās neizšķirti pret igauņiem - 3:3. Vakar tika piedzīvots zaudējums.

Latvijas izlases rindās ar rezultatīviem sitieniem izcēlās Mārtiņš Taulavičus, Vlads Rimkus un Jurģis Žuburs. Vakar mūsējie Pērnavā piedzīvoja zaudējumu ar 3:7, un arī tad ar precīziem sitieniem izcēlās Taulavičus un Rimkus, bet vēl reizi igauņi iesita savos vārtos.

Latvijas izlase uz Pērnavu devās 11 spēlētāju sastāvā: vārtsargi Artjoms Križanovskis un Igors Labuts, kā arī laukuma spēlētāji Edgars Bricis, Agnis Pūpols, Mārtiņš Taulavičus, Jurģis Žuburs, Vlads Rimkus, Sergejs Vasiļjevs, Edgars Rubenis, Viktors Josifovs, Pāvels Ņikitonovs. Komandas galvenais treneris ir Andrejs Baumanis.