Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Latvijas U17 izlase ar 0:3 zaudē norvēģiem turnīrā Polijā

Latvijas U17 izlase ar 0:3 zaudē norvēģiem turnīrā Polijā
Latvijas U17 izlase
Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas U17 futbola izlase (2000. gadā dzimušie un jaunāki) ar 0:3 starptautiskā turnīrā Polijā piekāpās Norvēģijas vienaudžiem.

Gatavojoties rudenī paredzētajam 2017. gada UEFA Eiropas U-17 čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīram, Latvijas jauniešu futbola izlase kopš 23. augusta aizvada treniņnometni, kuras noslēgums paredzēts ceturtajā septembrī. Šīs treniņnometnes laikā U17 izlase piedalās tradicionālajā „Syrenka Cup” Polijā.

Turnīra pirmajā spēlē pret Norvēgijas U17 izlase Igora Stepanova trenētā komanda atzina pretinieku pārākumu ar rezultātu 0:3. Tiesa, vēl pēc pirmā puslaika bija bezvārtu neizšķirts, bet tad ar trim precīziem sitieniem Latvijas izlases vārtsargs Rūdolfa Soloha vārtos izcēlās Eriks Botheims, kurš šovasar pievienojās slavenā norvēģu kluba „Rosenborg” jauniešu komandai.

Latvijas U17 izlase savu nākamo spēli šajā turnīrā aizvadīs pēc divām dienām, tiekoties ar Polijas izlasi, kas šodien piedzīvoja zaudējumu pret Somiju. Savukārt turnīra pēdējā spēle par vietu notiks trešajā septembrī. Latvija šajā turnīrā, kurā piedalās arī Ziemeļīrija, Gruzija, Ukraina un Rumānija, vairs nevar ieņemt augstāku vietu par piekto.

Latvijas U17 – Norvēģijas U17 0:3 (0:0)

Vārti: Botheims 44` 67` 74`
Latvijas izlases sastāvs: Soloha, Birka, Skļarenko, Frolovs, Veips, Korotkovs, Zēģele (Tālbergs 62`), Tobers, Zelenkovs, Saļkovskis (Lūsiņš 41`), Toņiševs

Izmantotie resursi:
Latvijas U-17 izlasei zaudējums SYRENKA CUP...


, 2016-08-31 08:27, pirms 8 gadiem
Vieni vārti tika gūti pēc 11m soda sitiena un vienu 11m Soloha atvairīja...pirmajā taimā LV neizmantoja pāris labas izdevības..
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.