Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U16 izlase UEFA "Assist" turnīra finālā sagrauj Butānu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas U16 izlase UEFA "Assist" turnīra finālā sagrauj Butānu
Foto: LFF

Maldīvu salās notiekošajā UEFA "Assist" turnīrā uzvarējusi Latvijas U16 valstsvienība, kas izšķirošajā mačā ar 6:0 sakāva vienaudžus no Butānas.

Latvieši vadības grožus ieguva 13. minūtē, kad rezultatīvs sitiens padevās Georgijam Sačkovam. Pirmā puslaika turpinājumā viņš izcēlās vēlreiz, pa vidu vārtus gūstot arī Dario Šitam – 3:0. Arī spēles otrajā pusē Latvijas U16 izlase guva trīs vārtus. Vispirms izcēlās Kristers Volkovs, viņa piemēram sekoja Bruno Melnis, bet punktu kompensācijas laika pirmajā minūtē pielika Šits – 6:0.

Kā ziņots iepriekš, iespēju piedalīties turnīrā Latvija ieguva pēc UEFA uzaicinājuma. Tika nodrošināts pilnībā apmaksāts ceļš uz turnīru un uzturēšanās Maldīvu salās. Pusfinālā Aleksandra Basova vadītā komanda vakar ar 7:0 sakāva mājiniekus. Savukārt pirmais duelis pret Butānu noslēdzās ar ne tik pārliecinošu uzvaru – 5:3.

     [+] [-]

, 2019-07-30 07:48, pirms 5 gadiem
Kāpēc nav uzrakstīts kā nospēlēja Butāna pret Maldivu salām ?

     [+] [-]

, 2019-07-30 17:58, pirms 5 gadiem
Sastāva info kur???