Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

UEFA attīstības turnīrs U-17 meitenēm: Latvija piekāpjas Azerbaidžānai

Krišs Upenieks

UEFA attīstības turnīrs U-17 meitenēm: Latvija piekāpjas Azerbaidžānai
Latvijas U-17 izlase
Foto: lff.lv

Trešdien, 29. jūlijā, Moldovā notiekošajā UEFA Attīstības turnīra otrajā spēlē Latvijas WU-17 meiteņu futbola izlase ar rezultātu 0:3 (0:2) atzina Azerbaidžānas komandas pārākumu.

Atgādinām, ka Moldovas izlase turnīra pirmajā spēlē ar rezultātu 3:1 pārspēja Azerbaidžānu, kamēr Latvijas izlase, kuras galvenais treneris ir Romāns Kvačovs (ikdienā strādā futbola klubā ''Jelgava'') ar 2:0 izrādījās pārāka pār Bulgāriju.

Turnīrs noslēgsies piektdien, 31.jūlijā. Latvijas izlase tiksies ar turnīra saimniekiem Moldovu, savukārt Azerbaidžāna spēlēs ar Bulgāriju.

UEFA Attīstības turnīrs šī vecuma Latvijas meiteņu futbola izlasei vienlaikus kalpos par nopietnu pārbaudi un svarīgu sagatavošanās posmu pirms rudenī paredzētajām UEFA Eiropas U-17 meiteņu futbola čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra spēlēm. Jau ziņots, ka jaunajā kvalifikācijas ciklā Latvijas izlase ielozēta vienā apakšgrupā ar Austriju, Skotiju un Kazahstānu. Turnīrs notiks laika posmā no 11. - 16. oktobrim Kazahstānā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija