Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

LFF un stadiona īpašnieki: spēles norise "Skonto" stadionā nav apdraudēta

LFF un stadiona īpašnieki: spēles norise "Skonto" stadionā nav apdraudēta
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs un izpilddirektors uzsver, ka 9. jūnijā paredzētās Latvijas un Portugāles izlašu spēles norise "Skonto" stadionā nav apdraudēta. To rakstiski ir gatavs apliecināt arī "Skonto" stadiona īpašnieku pārstāvis.

Šorīt portāls "Delfi" vēstīja, ka tā rīcībā nonācis Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lēmums, saskaņā ar kuru civillietā ir paredzēts apķīlāt gan 11500 tribīnēs esošo krēslu, gan arī četrus futbola vārtus, stadiona tablo, apgaismes un apskaņošanas tehniku, kā arī vairākas lietas, kas nepieciešamas zālāja kopšanai. "Skonto" stadiona nekustamā īpašuma saimnieki ir "Adventika Group", bet apsaimniekotāji - SIA "Fitnesa parks", savukārt kustamais īpašums pieder SIA "Light". Tādējādi lēmums par apķīlāšanu acīmredzot nozīmē, ka "Fitnesa parks" neatļauti izmantojis "Light" kustamo īpašumu.

LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks pauž pārliecību, ka Latvijas un Portugāles izlašu spēle 9. jūnijā "Skonto" stadionā varēs notikt. „Šobrīd no manas puses izskatās, ka Latvijas un Portugāles izlašu spēle „Skonto” stadionā nav apdraudēta. Tie, ar kuriem mums ir noslēgts līgums [SIA "Adventika Group"], apgalvo, ka mačam viss nepieciešamais būs nodrošināts. Tomēr esam nosūtījuši arī vēstuli, ka vēlamies saņemt tam rakstisku apliecinājumu."

Kā LFF rīkosies, ja īpašnieks mačam nepieciešamo tomēr nevarēs sagādāt? "Tad vērsīsimies pie otra SIA ["Light"], lai tas vismaz uz spēles laiku nodrošina ar inventāru," saka Pukinsks. "Vēl viena alternatīva ir uz spēles laiku meklēt inventāru citur, jo citas atbilstošas infrastruktūras spēles aizvadīšanai Latvijā nav. Bet meklēt iespējas ārpus Latvijas ir pēdējais, ko vispār varētu iedomāties."

"Trīsreiz jāpiesit pie koka. Katrā ziņā es neredzu, ka mača norise varētu būt apdraudēta," norāda LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis. "Vēl šodien runāju ar īpašniekiem, kuri apliecināja, ka spēlei nepieciešamais būs nodrošināts. Tas jau būtu smieklīgi, ja mēs nevarētu spēlēt jau tā vienīgajā stadionā. Plāns B? Jābrauc spēlēt uz ārzemēm. Tomēr šādu domu pat neizskatām."

Ja nu tomēr jālūkojas ārpus Latvijas robežām, tad jāņem vērā, ka 9. jūnijā mājas spēli aizvadīs arī Igaunijas futbolisti, kas Tallinā uzņems Beļģijas valstsvienību, bet Lietuva 10. jūnijā Viļņā uzņems Slovākijas izlasi.

"Fitnesa parka", kas īrē stadionu no "Adventika Group", valdes loceklis Aivars Trops nešaubās, ka minētā spēle "Skonto" stadionā notiks. "Protams, ka Latvijas un Portugāles spēles norise „Skonto” stadionā nav apdraudēta. Ja LFF prasīs rakstisku apstiprinājumu, tad mēs to sniegsim. Nekas jau nav mainījies. Mēs turpinām likumīgi darīt savu darbu. Gan kustamais, gan nekustamais īpašums joprojām pieder "Adventik Group". Ja kādam kaut kas nepatīk, tad tas var doties uz tiesu. Futbola imidžs tiek grauts, mēs taču zinām, kas ir šie cilvēki. Bet patiesībā mums būtu jābūt pateicīgiem stadiona īpašniekiem, ka tas vēl atrodas savā vietā. Mēs vienkārši turpinām likumīgi darīt savu darbu."

     [+] [-]

, 2017-03-29 17:24, pirms 7 gadiem
Gan jau normālu piķi uzprasīs par spēli!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-29 19:54, pirms 7 gadiem
Loti aizdomiga visa si lieta izskatas apaksa protams ir cina par naudu tacu ari tie tiesas darbi ir aizdomigi visas runas patreiz rit caur ''pukem''! Latvija laikam ir vieniga kurai nav sava futbola stadiona mahinators Zuka kungs savu darbinu labi paveica naudinu sadalija stadions nav stadions nebus!!!

     [+] [-]

, 2017-03-29 19:58, pirms 7 gadiem
Latviesi nemak normali sakartot so lff kaut kas labaks palicis bet auzas .

     [+] [-]

, 2017-03-29 20:22, pirms 7 gadiem
Un ja tomēr spēle nenotiks skonto stadiona un tiks pārcelta piemēram uz Lietuvu vai Igauniju ko darīt cilvēkiem kas ir iegādājušies visu triju atlases ciklu spēlu biletes?

     [+] [-]

, 2017-03-29 20:53, pirms 7 gadiem
Sveiki!

Lūdzu aizpildīt aptauju anketu par nodokļiem Latvijā, kas prasīs 2-5 minūtes.

https://goo.gl/forms/iFUWyH1Z2FgbFYUH2
Paldies jau iepriekš

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 21:00, pirms 7 gadiem
Ja jāapsver doma par spēlēšanu ārzemēs, tas ir pēdīgais rādītājs, ka federācija galīgi nav uzdevumu augstumos. Un vēlreiz jautājums Indriksonam - kur ir piesauktā gandrīz ideālā futbola sistēma??

     [+] [-]

, 2017-03-29 21:28, pirms 7 gadiem
Kā jau tas bieži Latvijā (un ne tikai Latvijā) ir-žurnālisti dzenoties pēc lētas sensācijas, pēc dzeltenākām ziņām, pēc skandāliem, pasteidzās ar nepatiesu, daļēji nepatiesu info, bieži nepārbaudīta informācija, neloģiski secinājumi utt.
Cienu tos žurnālistus, kuri pirms saviem rakstiem visu informāciju pārbauda, neizdara pārsteidzīgus secinājumus.

     [+] [-]

, 2017-03-29 21:30, pirms 7 gadiem
Ir tiesas lēmums ka kustamais īpašums nepieder Adventika group. Uz kā pamata šie spēs nodrošināt spēles norisi?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-29 21:32, pirms 7 gadiem
Nevajag jau aizmirst - Aivars Trops ir bijušais SIA Ķeizarmežs valdes priekšsēdētājs, Indriksona draugs un biznesa partneris. Ticēt viņa vārdiem ir mazliet naivi

     [+] [-]

, 2017-03-29 21:37, pirms 7 gadiem
Milzu bleķis. Liepājas stadions atbilst.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-29 23:58, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Milzu bleķis. Liepājas stadions atbilst.
UEFA Eiropas līgas 1. un 2. kārtai. maksimums.
Izlasi tur nevar laist, protams, ja nebūs variantu, tad UEFA to atļaus.
Bet tikai un vienīgi, ja SKONTO stadions būs pilnīgi nepieejams.

     [+] [-]

, 2017-03-30 09:05, pirms 7 gadiem
Ar šādu sniegumu spēles mierīgi var aizvadīt Ādažu skolas stadionā. Vārti ir, kkādi 4 soliņi arī.

     [+] [-]

, 2017-03-30 09:15, pirms 7 gadiem
Kam vispār pieder Adventika group un Sia Light?