Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 meiteņu izlase nenotur pārsvaru un paliek bez punktiem EČ atlasē

Rolands Eliņš

Latvijas U17 meiteņu izlase nenotur pārsvaru un paliek bez punktiem EČ atlasē
Foto: LFF

LETA. Latvijas U-17 sieviešu futbola izlase pirmdien ar zaudējumu beidza 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru. Anastasijas Ročānes vadītā komanda Portugālē ar 1:2 (1:0) piekāpās izraēlietēm.

Vārtus Latvijai guva Vlada Kozlova un Izraēlai - Šakeda Horvica, ka arī Jekaterina Ovsjankina raidīja bumbu savos vārtos.

30.minūtē Alīnas Skļemenovas sargāto vārtu konstrukcijas stiprību pārbaudīja Maja Sirota, bet 41.minūtē vārtus guva Latvija. Pēc Katrīnas Daņilovas izpildītā stūra sitiena bumbu vārtos raidīja Kozlova - 1:0 Latvijas jauniešu labā.

Pārtraukumā starp puslaikiem Izraēla veica trīs maiņas un ar svaigiem spēkiem metās atspēlēties, kas arī izdevās 53.minūtē, kad pēc Talias Sommeres piespēles rezultātu izlīdzināja otrajā puslaikā laukumā nākusī Horvica - 1:1.

64.minūtē vēlreiz pa vārtu konstrukciju trāpīja cita uzmainītā spēlētāja Rotema Keplere, bet uzvaru izraēlietēm izdevās gūt ar Latvijas komandas palīdzību, 83.minūtē Ovsjankinai raidot bumbu savos vārtos - 2:1 Izraēlas labā.

Otrā grupas spēlē Nīderlande spēlēja 1:1 (1:1) ar Portugāli, pirmo vietu grupā ieņemot Nīderlandei, bet tālāk tiekot abām vienībām. Nīderlande un Portugāle trijās spēlēs sakrāja pa septiņiem punktiem, Izraēla finišēja ar trim punktiem, bet Latvija palika bez punktiem.

Jau ziņots, ka otrdien latvietes ar 0:6 piekāpās Nīderlandei un piektdien ar 0:4 - mājiniecēm, bet Izraēla ar 1:4 piedzīvoja zaudējumu pret Portugāli un ar 0:2 - pret Nīderlandi.

Elites kārtai kvalificējas 11 apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas un vēl četras labākās izlases no trešajā pozīcijā finišējušajām komandām.

Latvijas U-17 sieviešu izlases kandidāšu saraksts

Vārtsardzes: Alina Skļemenova ("Super Nova"), Kristiāna Rancāne (Rēzeknes BJSS);

Aizsardzes: Sofija Gergeležiu, Ksenija Nagle (abas - RFS), Alīna Mihailova ("Olaine"), Rebeka Sniedzīte, Arta Luīze Lubiņa, Tīna Zankovska (visas - "Metta"), Evelīna Dace Johansone-Arseno (Dienvidotavas "United", Kanāda), Tīna Ritenberga-Balode ("Super Nova");

Pussardzes: Vlada Kozlova ("Super Nova"), Milana Mazurova, Linda Sazanova (abas - "Olaine"), Jekaterina Ovsjankina (Rēzenkens BJSS), Everita Starkute ("Daugavpils");

Uzbrucējas: Katrīna Daņilova, Anastasija Vainere (abas - "Metta"), Vasilisa Sadikova ("Dinamo Rīga"), Anžela Ļebedeva, Liāna Maļčikova (abas - "Olaine").

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-10-29 09:30, pirms 4 gadiem
Štrunts par zaudējumu.Meitenēm pašām būs par braucienu jāmaksā,jo LFF varas apvērsuma rezultātā,federācijā nevienam nav paraksta tiesības.Kad būs, nav zināms.Juridisku pretrunu dēļ,tas var vilkties ilgi Vienīgā cerība,ka iejauksies UEFA,un atradīs izeju no šīs situācijas,ko radīja bez smadzenēm esošo biedru balsojums.