Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U17 futbola izlase zaudē azerbaidžāņiem

U17 futbola izlase zaudē azerbaidžāņiem
Latvijas U17 izlases vadītājs Igors Stepanovs
Foto: lff.lv

Latvijas U17 futbola izlases pārbaudes spēlē Jelgavā šodien ar 0:1 piekāpās Azerbaidžānas vienaudžiem, kurus aizvakar uzvarēja ar 2:0. Vienīgos vārtus Latvijas pretinieki guva pirmā puslaika izskaņā.

Aizvakar Latvijas U17 futbolisti, pateicoties diviem Roberta Uldriķa vārtiem, ar 2:0 pārspēja Azerbaidžānas izlasi. Šodien abas komandas Jelgavā tikās vēlreiz, Azerbaidžānai revanšējoties ar 1:0.

Vienīgos vārtus pirmā puslaika beigās guva Nisats Suleimanovs. Spēles sestajā minūtē azerbaidžāņi nerealizēja 11 metru soda sitienu.

Igora Stepanova vadītajai Latvijas izlasei šī bija kārtējā pārbaude pirms septembra beigās paredzētā 2014./15.gada UEFA U17 čempionāta kvalifikācijas posma. Latvija turnīrā mājās uzņems Ukrainas, Zviedrijas un Grieķijas jaunos futbolistus.

Pārbaudes spēle

Latvija U17 – Azerbaidžāna U17 0:1 (0:1)
Vārti: Suleimanovs 42'
Brīdinājumi: Balodis 5' Volkoveckis 58' – Damirovs 77'
Latvija: Pērkons, Usovs, Balodis (Volkoveckis), Gailis, Vilmanis, Rogozins (Rubezis), Liepa (Jankovskis), Smans (Hvoiņickis), Bīders (Kurtišs), Morozs (Pētersons), Ševčuks (Grīnbergs).
Azerbaidžāna: Muradovs, Damirovs, Amirli, Bedievi, Suleimanovs, Mamadli, Birkams, Karevi, Abakarovs (Ismailovs), Jafarovs (Safihanovs), Ibadovs (Alijevs).
Galvenais tiesnesis: Vitālijs Poļakovs.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

     [+] [-]

, 2014-07-27 16:58, pirms 10 gadiem
Kur tad Uldriķis šodien bija pazudis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-27 22:15, pirms 10 gadiem
Starta sastāvā šodien nav bijis neviena(!) no tiem, kas sāka spēli piektdien; Stepanovs pārbaudījis rezerves.
Uldriķis jau labu laiku zināms kā viens no šī gada (1998.) līderiem, nav jāpārbauda dubulti. Man ir aizdomas, vai tik Pertija nebūs paaicinājis patrenēties ar pieaugušo komandu: pēc Mingazova aizbraukšanas un Klimiašvili diskvalifikācijas kartīšu dēļ rītdienas spēlē cik nu pussargu palicis, tik visi būs laukumā, bet Uldriķis varētu būt pirmais rezervists šai līnijai (tāpat kā Šilings uzbrukumam un Strods aizsardzībai). Tiesa, ja Gabovs izdomās tomēr spēlēt, arī viņu var izmantot laukuma vidū (un Pertija to jau ir darījis).