Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Regža: "Paldies visiem čaļiem, ka cīnījāmies līdz galam"

Andrejs Siliņš

Regža: "Paldies visiem čaļiem, ka cīnījāmies līdz galam"
Latvijas U19 izlase
Foto: LFF

"Bieži esam guvuši vārtus pēdējās minūtēs, tāpēc zinājām, ka varam vēl kaut ko izdarīt. Turpinājām spēlēt savu spēli, un šis ir rezultāts," pēc uzvaras pār Ungāriju UEFA Eiropas U19 čempionāta Elites raunda kvalifikācijas pēdējā spēlē sacīja Latvijas izlases uzbrucējs Marko Regža.

"Vienkārši nepadevāmies, kapteinis mūs uzmundrināja katru minūti un vienkārši ticējām. Bieži esam guvuši vārtus pēdējās minūtēs, tāpēc zinājām, ka varam vēl kaut ko izdarīt. Turpinājām spēlēt savu spēli, un šis ir rezultāts," ar smaidu sejā sacīja trīs vārtu autors Regža.

"Pirmajā puslaikā gūtajos vārtos labi nostrādāja visa komanda. Veicām labu presingu, ungāriem kļūdījās aizsargs un pēc šīs kļūdas raidīju bumu vārtos," savus pirmos vārtus mačā atcerējās RFS uzbrucējs. "Otrajos vārtos Kristers Puriņš labi uzņēmās iniciatīvu, bumba rikošetā nonāca pie manis, un es tikai to atkal raidīju vārtos. Ļoti labi mačā iesaistījās Alvis [Jaunzems], kurš izdarīja labu centrējumu un es ar galvu guvu trešos vārtus."

"Gribu pateikt paldies visiem čaļiem, ka cīnījāmies līdz galam," rezumējot spēli sacīja Regža, pirms interviju pārtrauca komandas biedru uzlidojums.

Jau vēstījām, ka, pateicoties trim Regžas gūtajiem vārtiem, Latvija pēdējā grupas spēlē atspēlējās no 1:2 un kompensācijas laikā izrāva uzvaru ar rezultātu 3:2. Līdz ar to Latvija palika otrajā vietā 2. grupā un, lai arī finālturnīram nekvalificējās, sasniedza augstāko rezultātu U19 izlases vēsturē.

     [+] [-]

, 2018-03-27 20:16, pirms 6 gadiem
Vēlaizvien nav video?

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 21:11, pirms 6 gadiem
Starp citu, Latvijai 3.labākais rādītājs starp visām 7 Elites raunda 2.vietu ieguvējām. Abām labākajām 2.vietu ieguvējām punktu skaits ir tāds pats kā Latvijai, bet labāka vārtu starpība.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 21:20, pirms 6 gadiem
[quote h_e_n_r_y]
Starp citu, Latvijai 3.labākais rādītājs starp visām 7 Elites raunda 2.vietu ieguvējām. Abām labākajām 2.vietu ieguvējām punktu skaits ir tāds pats kā Latvijai, bet labāka vārtu starpība.

Latvijas u19 izlase 11.vieta Eiropa!!!!!!!!!Loti labi!.Protams,ta rekinat ir nosaciti,bet salidzinajumam noder.Apsveicu treneru korpusu un visus speletajus kuri bija pieteikti sim turniram!

     [+] [-]

, 2018-03-28 02:39, pirms 6 gadiem
Cepuri nost Basovam un puišiem. Iedeza dzirksteli nodzišujā Latvijas futbola ugunskurā.