Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 izlase neveiksmīgi ielaiž vārtus un minimāli zaudē Ukrainai

Rolands Eliņš

Latvijas U19 izlase neveiksmīgi ielaiž vārtus un minimāli zaudē Ukrainai
Latvijas U19 izlase
Foto: LFF

Rīgā notiekošā Federācijas kausa pēdējā spēlē Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā Latvijas U19 ar 0:1 piekāpās Ukrainas vienaudžiem, pabeidzot turnīru ar trim zaudējumiem trīs spēlēs.

Pēc zaudējumiem Norvēģijai (0:4) un Maķedonijai (1:3) Latvijas izlase jau bija zaudējusi izredzes pakāpties augstāk par pēdējo vietu, kamēr Ukrainai šodien izšķīrās, vai izdosies uzvarēt visā turnīrā. Aleksandra Baskova vadītā Latvijas izlase uzsāka salīdzinoši veiksmīgi, taču puslaika otrajā pusē ukraiņi tomēr pārņēma iniciatīvu.

Pie ļoti labām vārtu gūšanas iespējām Ukrainas izlase gan netika, taču talkā nāca veiksme. Standartsituācijā tika veikts tāls centrējums, un soda laukumā bumbu centās uztvert divi ukraiņi. Abiem tas neizdevās, taču viņu pūliņi samulsināja Latvijas vārtsargu Rihardu Matrevicu, un bumba ielidoja vārtos.

Otrajā puslaikā risinājās cīņa bez daudziem vārtu gūšanas momentiem, un Ukraina guva uzvaru ar 1:0. Ukrainai līdz ar to izdevies trešo reizi četros šī turnīra pastāvēšanas gados. Norvēģija, kas uzvarēja pirms gada, šoreiz palika otrā, pateicoties šodien izcīnītajai uzvarai pār Maķedoniju ar 3:1.

Turnīrā varēja piedalīties spēlētāji, kas dzimuši 1999. gadā un vēlāk. Jūnijā šī vecuma Latvijas izlasei paredzēta dalība Baltijas kausa izcīņā, bet sezonas galvenais starts būs oktobrī, kad EČ kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīrā Kijevā būs jāsacenšas ar šodienas pretinieci Ukrainu, Turciju un Islandi.

Federācijas kauss Rīgā

V.IzlaseSUNZVārtiP
1.Ukraina32104:27
2.Norvēģija32018:36
3.Maķedonija31115:54
4.Latvija30031:80

Latvijas U19 - Ukrainas U19 0:1 (0:1)

Latvijas izlases sākumsastāvs: Matrevics, Veips, Žaldovskis, Litvinskis, Čudars, Grīnbergs, Matvejevs, Savčenko, Saveļjevs, Puriņš, Počkajevs
Uz maiņu nāca: Samoilovs, Rubenis, Smetanovs, Kovaļkovs, Ļesnojs, Ķipsts

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2017-03-27 18:16, pirms 7 gadiem
Vājš turnīrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-03-27 22:20, pirms 7 gadiem
Turnīri ir visādi, treneru štāba virzienā būtu jāskatās. Sastāvs mūsējiem šajā vecumā nebūt nav tik slikts, lai aizvadītu trīs bezcerīgus zaudējumus.