Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

LTV7 demonstrēs filmu par Paharu

LTV7 demonstrēs filmu par Paharu
Marians Pahars

Sestdien, 28. martā, plkst.17:50 LTV7 demonstrēs Latvijas Futbola federācijas (LFF) veidotu dokumentālo filmu “Tas vari būt tu”, ko režisējis Roberts Vīksne.

Dokumentālā filma stāsta par Latvijas futbola leģendas Mariana Pahara ceļu uz panākumiem vienā no spēcīgākajām futbola līgām pasaulē – Anglijas Premjerlīgu. Filmas mērķauditorija galvenokārt ir bērni un jaunieši, kuri aktīvi nodarbojas ar sportu un cer sasniegt pasaules top līmeni.

“Šī filma ir domāta visiem jaunajiem sportistiem kā piemērs, ka nav svarīgi no kurienes tu nāc, bet ko tu esi gatavs ziedot, cik sviedru un asaru ir jālej, lai spēlētu pasaules līmenī,” tā par filmas galveno vēstījumu stāsta tās režisors Roberts Vīksne, kuram šī jau būs otrā dokumentālā filma par futbolu, kas demonstrēta LTV7.

Filmas televīzijas pirmizrāde LTV7, 28. martā, 17.55. Tiem, kuriem nebūs iespēja filmu vērot televīzijas ēterā, būs iespēja redzēt filmu sabiedrisko mediju portālā LSM.lv.


, 2015-03-27 20:59, pirms 9 gadiem
labi.
, 2015-03-27 21:03, pirms 9 gadiem
shobrid var neta dabut vai noskatities kaut kur???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: tads
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-27 23:01, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: Lēģenda !! tas būtu tā kā par skaļu teikts!
nebūtu jau gan. Ja pat vīzdegunīgie angļi viņu Southamptonā pielūdza.Latvian Michael Owen..Tie par viņu dokementālo jau kādu laiku atpakaļ uztaisīja, ,kad Southamptonai bija kritums ,un draudēja 3.līga ,neskatoties uz karjeras beigām tik un ta aicināja vai Pahars negrib atgriezties .Nebūšu pārsteigts ja agri vai velu Pahars būs viņu treneru vidū. Izlasē jā,tur Paharam priekšā ir Verpakovskis, taču ārpus izlases neviens nav Paharam tuvumā ,neviens latviešu futbolists nav tā spīdējis kāda no top futbola līgām,skatoties vēl smalkāk -reti kurš latviešu spēlētājs vispār ir labā līmenī spēlējis top līgās ,bez Pahara varētu minēt Stepanovu(Arsenal),Rudņevu(HSV ,Hanovere),Verpakovski (Kijevas Dinamo(ČL),Getafe) ,ja pie top līgām skaita Krieviju UnŠveici,tad atkal Stepanovs (Grashooper) ,Vaņins (Sion),Laizāns (Rubin) ,Koļinko,Cauņa (CSKA)
Slēpts komentārs: Andris5
, 2015-03-28 00:50, pirms 9 gadiem
Dueto
nevaru piekrist vairak - Verpakovskis paliks vestures gramatas par darbiem izlasee, bet Pahara superigo stastu Premjerligaa neviens nevar atkartot. 2 speletaji, kurus Latvija neaizmirsis
, 2015-03-28 08:44, pirms 9 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: interesanti vai viņš izmocīs kādu vārdu latviski, ja nē, automātā tiek pārslēgts cits kanāl!!
Ko tu visu laiku ar savu stulbo latviešu valodu vari kladzināt. Vai nav vienalga kādā valodā mūsdienās runā? Sportā tas ir vienaldzīgi. Nesāc tagad tik bļaut uz to Ukraini, kurš plāno pieņemt LV pilsonību lai startētu OS...
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.