Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Santušs negrasās Latvijā atpūtināt Ronaldu, Bernardu tuvojas 70 miljonu transfēram

Santušs negrasās Latvijā atpūtināt Ronaldu, Bernardu tuvojas 70 miljonu transfēram
Gints Freimanis pret Krištianu Ronaldu
Foto: Reuters/Scanpix

Portugāles futbola izlases galvenais treneris Fernandu Santušs noliedza, ka valstsvienības līderim Krištianu Ronaldu varētu tikt piemērota īpaša programma un dota atpūta starp Čempionu līgas finālu un Konfederāciju kausu.

"Bažas par sastāvu ir vienmēr. Daži spēlē vairāk, daži – mazāk, daži ierodas vēlāk, daži – agrāk… Ar to ir jāspēj tikt galā. Par laimi, man šajā ziņā ir ļoti kompetenti cilvēki, kuri palīdz strādāt ar spēlētājiem un viņus sagatavot ne tikai fiziski, bet arī mentāli," sacīja Fernandu Santušs. "Vai Krištianu Ronaldu būs īpašs gatavošanās plāns? Ceru, ka viņš uzvarēs Čempionu līgā un pēc tam panākumus gūt palīdzēs arī Portugālei – sākot ar uzvaru pret Latviju."

Šoreiz kandidātu sarakstā vieta neatradās "Euro 2016" finālspēles varonim Ederam un centra pussargam Renatu Sanšešam, kurš Minhenes "Bayern" netiek pie spēles laika. "Mums ir ļoti plašs kandidātu saraksts – ap 40 spēlētāju, kuriem visiem vietas nepietiek. Vispirms sarakstu saīsinām līdz 30, tad – līdz 23 spēlētājiem… Šādas izvēles ir trenera pārziņā, un tieši tādas es pieņēmu."

"Spēlētājiem personīgi izstāstīju savas domas. Trenerim šādas situācijas nekad nav vieglas, taču man bija iespēja izrunāties ar spēlētājiem, jo īpaši Ederu, lai izskaidrotu, kādēļ viņu sarakstā nebūs," portugālis turpināja. "Tas ir ļoti simboliski. Kad viņam neviens neticēja, kurš gan viņu izsauca?! Pirms diviem gadiem šajā pašā telpā man tika vaicāts, kādēļ gan izsaucu Ederu… Tagad ir otrādi. Tas ir dzīves likums. Neesmu zaudējis ticību viņam, vienkārši šoreiz neizsaucu."

Tikmēr Portugāles izlases uzbrūkošais pussargs Bernardu Silva jau drīzumā varētu pamest Francijas čempionvienību "Monaco" un pārcelties uz Mančestru. 22 gadus vecais spēlētājs šodien jau esot ieradies Mančestrā, lai izietu medicīniskās pārbaudes, taču viņa galamērķis esot nevis "United", kā tika domāts ilgāku laiku, bet gan tās konkurente Mančestras "City". Pārejas summa tiek lēsta 70 miljonu eiro apmērā. "City" un "United" interesējoties arī par "Monaco" kreisās malas aizsargu Benžamēnu Mendī, kura cena varētu būt 45 miljoni eiro.

Izmantotie resursi:
abola.pt
abola.pt
abola.pt
Monaco: visite médicale pour Bernardo Silva à...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-26 15:58, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Tikmēr youtubē - who the hell is Bernardo Silva?
Tikmēr City izmetīs kārtējo lielo naudas summu, bet uzvarēt tāpat nevar!
, 2017-05-26 16:04, pirms 7 gadiem
Varēja labāk CR atpūsties un nespēlēt Konfederāciju kausā
, 2017-05-26 16:05, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Varēja labāk CR atpūsties un nespēlēt Konfederāciju kausā
Viņš tač grib titulu pēc titula, izcils sportists.
, 2017-05-26 16:07, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Viņš tač grib titulu pēc titula, izcils sportists.
Cerams, ka tas neizspēlēs ļaunu joku un neietekmēs viņa sniegumu Real rindās nākošajā sezonā un PK 2018 (protams, Portugālei tur vēl jātiek) Es par to uztraucos.
, 2017-05-26 16:15, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cerams, ka tas neizspēlēs ļaunu joku un neietekmēs viņa sniegumu Real rindās nākošajā sezonā un PK 2018 (protams, Portugālei tur vēl jātiek) Es par to uztraucos.
Nu par Portugāles netikšanu uz PK Tev nevajadzētu uztraukties, vienmēr atbildīgās spēēs uzvar , bet par Holandes tikšanu uz PK kaut kā šaubos
, 2017-05-26 16:16, pirms 7 gadiem
Ko Zemene pašlaik dara?
, 2017-05-26 16:23, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: Nu par Portugāles netikšanu uz PK Tev nevajadzētu uztraukties, vienmēr atbildīgās spēēs uzvar , bet par Holandes tikšanu uz PK kaut kā šaubos
Es uztraucos par CR nākošo sezonu, ne par POR tikšanu uz PK
, 2017-05-26 16:28, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cerams, ka tas neizspēlēs ļaunu joku un neietekmēs viņa sniegumu Real rindās nākošajā sezonā un PK 2018 (protams, Portugālei tur vēl jātiek) Es par to uztraucos.
Tas gan. Slodze vinjam ir nezheeliiga, zinot veel, ka pirms shiis sezonas atguvaas no traumas, bet nu zinot un redzot CR patreizeejo formu, tad shaubu nekaadu nav, ka vinjam ir jaaspeelee Konfederāciju Kausā. Manā skatījumā, šis ir svarīgs turnīrs Portugālei un pārējām izlasēm, tapēc vajag visus labākos dabūt kopā, un POR bez CR ir kkas neiedoomaajams Uzskatu, ka POR buus galveenaa favoriite uz titulu. Nu ok, Vaacija jaunos suutiis, bet taapat zoliida izlase, un taa pati Chiile ir ljoti speeciiga komanda.
, 2017-05-26 16:31, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es uztraucos par CR nākošo sezonu, ne par POR tikšanu uz PK
Zinot CR fiziskos dotumus, izturību (staminu), prasmi sadalīt spēkus visai spēlei, kā arī vinja mentalitāti, nu tad tas vsp ir kosmoss, bet nu skaidrs, ka vinjs nav no dzelzs kalts!
, 2017-05-26 16:34, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: Nu par Portugāles netikšanu uz PK Tev nevajadzētu uztraukties, vienmēr atbildīgās spēēs uzvar , bet par Holandes tikšanu uz PK kaut kā šaubos
Man tas nebūs pārsteigums, ja Holande netiks arī uz PK!
, 2017-05-26 16:40, pirms 7 gadiem
Nezinu, man jau liekas, ka Santusham tiiri pieklaajiibas peec vajadzeeja panjemt - izsaukt gan Ederu, gan Renatu Sanchezu, tomeer abi speeleeja ljoti lielas lomas EC, visseviskji otrais. Ceru, ka Sachezu tas nesalauziis, ka neizsauca vinju, jo tomēr psiholigjiski tas vareetu buut smagi, Bayern spēlēt praktiski nedabūn, tgd vēl uz izlasi neizsauc, ceru, ka tas jauno supertalantu nesalauziis. Pirms sezonas jau pateicu, ka Bayern nav vinjam iistais klubs, dabuus deldeet tik solinju, kaa tas arii ir. Tad jau labaak Benficā buutu palicis, kur buutu regulaara speelju prakse, bet nu ok.
, 2017-05-26 16:41, pirms 7 gadiem
Pieņemu, ka ar uzbrūkošo spēlētāju grupu tagad viss gandrīz ir skaidrs (ja nu Peps neizdomā tomēr pārdod Kūnu, lai gan tāda iespēja minimāla). Šis bija vienīgais caurums skvadā. Un, protams ilgtermiņā Silva ir domāts kā Silvas mantinieks. Tagad jāgaida fullbacku iepirkums, jo no pieaugušajiem komandā palicis tikai Kolarovs, kurš arī derīgāks šķiet kā rezerves CB.
, 2017-05-26 16:45, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Pieņemu, ka ar uzbrūkošo spēlētāju grupu tagad viss gandrīz ir skaidrs (ja nu Peps neizdomā tomēr pārdod Kūnu, lai gan tāda iespēja minimāla). Šis bija vienīgais caurums skvadā. Un, protams ilgtermiņā Silva ir domāts kā Silvas mantinieks. Tagad jāgaida fullbacku iepirkums, jo no pieaugušajiem komandā palicis tikai Kolarovs, kurš arī derīgāks šķiet kā rezerves CB.
Kam tad Kūnu varētu pārdot? Domāju, ka Bernardu City varētu būt īstais klubs, tomēr ļoti talantīgs spēlētājs, kāds City tieši ir vajadzīgs. Summa 70 milj. man liekas ir ok prieksh vinja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-26 17:10, pirms 7 gadiem
djimanti rakstīja: Kam tad Kūnu varētu pārdot?
Par 99% liekas šobrīd, ka nekam. Bet to grūti prognozēt, piemēram, ziņas par Silvu parādījās tikai vakar, kad bukiji beidza pieņemt likmes par viņa pāreju uz City. Iepriekš baumas par viņa pāreju no nopietniem avotiem nebija dzirdētas.
Kad bija vislielākās spekulācijas par viņa pārdošanu tika pieminēti visvairāk: PSG, Real un Bayern, arī MU, kas gan pēc definīcijas nav nopietna info.
, 2017-05-26 17:33, pirms 7 gadiem
djimanti rakstīja: Man tas nebūs pārsteigums, ja Holande netiks arī uz PK!
Tajāk omandā,manuprāt , kāds ir sabojājis pamatīgi mikroklimatu , tādēļ arī spēle viņiem nevedās
, 2017-05-26 17:37, pirms 7 gadiem
djimanti rakstīja: Summa 70 milj. man liekas ir ok prieksh vinja.
Klubs gan apgalvo, ka summa ir 43 GBP. BBC arī šo summu citē. Jebkurā gadījumā, ņemot vērā, ka augstākajā līmenī viņš vēl spēlēs, vismaz, gadus 10, jebkura no minētajām summām ir OK.
Es vispār domāju, ka šovasar tiks pārspēti visi iespējamie transfēra rekordi, un kopējā summa, ko klubi iztērēs būs vislielākā vēsturē.
, 2017-05-27 05:03, pirms 7 gadiem
Tas finanšu tirgus ir aizgājis praktiski nekontrolējamā ārprātā. Tagad jau par 16gadniekiem maksā 40m. Lai dabūtu kādu 20+ talantu jau jārēķinās ar 100m. Vāks. Pat aizsargi drīz jau rullēsies pa 50m.
Lielie klubi transfērus padarījuši par marasmu.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.