Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U21 izlase cīnās neizšķirti pret Ukrainu, pabeidz "Antalya Cup" bez zaudējumiem

U21 izlase cīnās neizšķirti pret Ukrainu, pabeidz "Antalya Cup" bez zaudējumiem
Daniels Balodis Foto: LFF

Latvijas U21 futbola izlase pēdējā “Antalya Cup” pārbaudes turnīra spēlē pret vienaudžiem no Ukrainas otrdien spēlēja neizšķirti 1:1. Izlases labā vārtus guva Daniels Balodis.

Ukraiņi devās laukumā kā turnīra līderi ar divām uzvarām kabatā, kamēr mūsējie pirms mača dalīja otro vietu ar Igaunijas U21 izlasi. Ukrainas izlase kontrolēja spēli jau no tās paša sākuma un 15. minūtē pēc veiksmīgas saspēles labajā flangā veica centrējumu, ko noslēdza rezultatīvi. Pirmā puslaika turpinājumā Latvijas izlasei nebija vērā ņemamu iespēju izlīdzināt rezultātu, un pirmais spēles nogrieznis beidzās 0:1.

Latvijas izlase no ģērbtuvēm atgriezās motivēta mainīt spēles rezultātu, taču ukraiņiem izdevās veiksmīgi šos mēģinājumus noslāpēt. Ukrainas izlase turpināja kontrolēt spēli, taču 66. minūtē Latvijas izlase devās uzbrukumā, kas beidzās ar iespēju izpildīt 11 metru soda sitienu. To devās sist Daniils Hvoiņickis, tomēr Ukrainas izlases vārtsargs uzminēja sitiena virzienu un neļāva mūsu izlasei izlīdzināt spēles rezultātu. Tomēr Latvijas izlase nepadevās un 90. minūtē Daniels Balodis izglāba komandu no zaudējuma. Tie bija viņa otrie vārti “Antalya Cup”.

Līdz ar šo spēli noslēdzās arī nedēļu ilgusī izlases treniņnometne Turcijā. Latvijas izlase turnīru pabeidza ar vienu uzvaru un diviem neizšķirtiem. Igaunijas izlase aizvadīs spēli 16:00, pēc kuras arī būs skaidrs, kurā vietā Latvijas U-21 izlase pabeigs “Antalya Cup”. Igauņu uzvaras gadījumā mūsu izlase turnīru pabeigs trešajā vietā, bet ja spēle beigsies neizšķirti vai Igaunijas izlase zaudēs, tad Latvijas U21 izlase saglabās otro vietu.

Iepriekš šajā turnīrā Latvija spēlēja neizšķirti 1:1 ar vienaudžiem no Kazahstānas, kā arī ar 1:0 uzveica Ziemeļmaķedoniju. “Antalya Cup” turnīrā piedalās kopumā piecu valstu izlases, kas katra aizvadīs pa trim spēlēm. Lai noteiktu komandu izkārtojumu tabulā, tiks ņemti vērā to iekrātie punkti šajos trijos trīs mačos.

Latvijas U-21 izlases sākumsastāvs mačā pret Ukrainu

Latvija: Matrevics, Balodis, Veips, Titovs, Samoilovs, Zelenkovs, Saveļjevs, Cucurs, Čudars, Kokins, Ziemelis

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks

  +2 [+] [-]

, 2019-03-26 16:44, pirms 5 gadiem
Otrais pulsiaks bija labs. Nezinu gan cik optimāls bija Ukrainas sastāvs, bet vienalga izveidot daudzus bīstamus momentus pret Ukrainu nav maz.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-26 17:12, pirms 5 gadiem
11m Latvija nerealizēja.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-26 17:16, pirms 5 gadiem
Ukr. vakar spēlēja.

     [+] [-]

, 2019-03-26 17:36, pirms 5 gadiem
Pirmais puslaiks bija bez maz bez Latvijas uzbrukumiem. Otrs ar sākās vāji. Neredzēju, kā vēl Latvija saņēmās gūt vārtus.