Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 futbolistes sausā zaudē arī atlases otrajā mačā

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas U17 futbolistes sausā zaudē arī atlases otrajā mačā
Latvijas U17 sieviešu futbola izlase. Foto: LFF

Latvijas U17 sieviešu futbola izlase piektdien sausā piedzīvoja zaudējumu arī Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrajā spēlē.

Anastasijas Ročānes trenētās futbolistes Portugālē ar rezultātu 0:4 piekāpās mājiniecēm.

Pirms pāris dienām pirmajā mačā latvietes ar 0:6 kapitulēja arī Nīderlandei, bet turnīru mūsu komanda noslēgs pirmdien ar spēli pret Izraēlu, kas arī abos pirmajos mačos piedzīvojusi neveiksmes. Pirmajos divos mačos Latvijas izlase palikusi bez sitieniem vārtu četrstūrī.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra elites kārtai kvalificēsies 11 apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas un vēl četras labākās izlases no trešajā pozīcijā finišējušajām komandām.

     [+] [-]

, 2019-10-26 12:24, pirms 4 gadiem
Mans kaimiņš Mustafa,kurš ir pietuvināta persona vienam Rīgas klubam,stāstīja par iespēju,ka meitenēm pašām nāksies maksāt par braucienam,jo runas vīru radītā bardaka dēļ LFF paralizēta. Vienīgā iespēja iegrūst kārtīgu ņam-ņam attiecīgajam VID ierēdnim,kurš apstiprinās Pukinska kunga paraksta tiesības.