Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempione ar Ronaldu priekšgalā pošas uz Rīgu

Krišs Upenieks

Eiropas čempione ar Ronaldu priekšgalā pošas uz Rīgu
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Portugāles izlases galvenais treneris Fernandu Santušs nosaucis tos 24 spēlētājus, kas gatavosies 2017. gada Konfederācijas kausam futbolā, pārbaudes spēlei pret Kipru, kā arī Pasaules kausa kvalifikācijas mačam pret Latviju.

Starp kandidātiem ir arī Portugāles izlases un visas pasaules futbola viena no lielākajām zvaigznēm Madrides ''Real'' uzbrucējs Krištianu Ronaldu, kuram vēl 3. jūnijā Spānijas granda sastāvā jāaizvada UEFA Čempionu līgas fināla spēle pret ''Juventus''.

Tieši 3. jūnijā savā laukumā Portugālei paredzēta pārbaudes spēle pret Kipras valstsvienību, lai labāk sagatavotos 9. jūnija mačam Pasaules kausa kvalifikācijas ietvaros Skonto stadionā pret Latviju. Tas nozīmē, ka Ronaldu izlasei pievienosies īsi pirms spēles pret Latviju. Arī centra aizsarga Pepes gadījumā var teikt to pašu.

Lielākā daļa Portugāles izlases kandidātu pārstāv vietējā Portugāles čempionāta spēcīgākās komandas ''Sporting'', ''Porto'' un ''Besiktas''. Sarakstā nav viena no lielākajiem portugāļu talantiem Renatu Sanšeša, kurš pēc Eiropas čempionāta pievienojās Minhenes ''Bayern'', netiekot pie liela spēles laika. Tāpat sastāvā nav Eiropas čempionāta fināla uzvaras vārtu autora Edera.

Jāpiemin, ka Portugāle gatavojas arī Konfederācijas kausa izcīņai, kas no 17. jūnija līdz 2. jūlijam risināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Tajā bez mājinieces Krievijas piedalīsies arī Portugāle, Vācija, Austrālija, Čīle, Meksika, Jaunzēlande un Kamerūna.

Portugāles izlases sastāvs

Vārtsargi: Beto (Sporting), Žozē Sā (FC Porto), Rui Patrisiu (Sporting)
Aizsargi: Brunu Alvešs (Cagliari), Sedriks (Southampton), Eliseu (Benfica), Žozē Fonte (West Ham), Luiss Neto (Zenit), Nelsons Semedo (Benfica), Pepe (Real Madrid), Rafaels Gerreiro (Dortmund)
Pussargi: Adrjēns Silva (Sporting), Andrē Gomešs (Barcelona), Danili Pereira (FC Porto), Žoau Mario (Inter), Žoau Motinju (Monaco), Pici (Benfica), Viljams Karvalju (Sporting)
Uzbrucēji: Andrē Silva (Sporting), Bernandu Silva (Monaco), Krištianu Ronaldu (Real Madrid), Želsons Martinšs (Sporting), Nani (Valencia), Rikardu Kvarežma (Besiktas)

     [+] [-]

, 2017-05-25 16:02, pirms 7 gadiem
cik diez vins iesitiis muusu jaunajai izlasei

  +4 [+] [-]

, 2017-05-25 16:15, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: cik diez vins iesitiis muusu jaunajai izlasei
Hattrick točna, bet lieku uz pokeru! Ja viņš vispār spēlēs... Jo tikko sezona būs beigusies, uzreiz nedēļu pēc ČL fināla un pret Latviju, ko tā pat bez viņa var uzvarēt.

  +4 [+] [-]

, 2017-05-25 16:39, pirms 7 gadiem
Uldriķis eksaminēs portugāļu aizsardzību! Bargi un bez žēlastības.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-25 17:19, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Hattrick točna, bet lieku uz pokeru! Ja viņš vispār spēlēs... Jo tikko sezona būs beigusies, uzreiz nedēļu pēc ČL fināla un pret Latviju, ko tā pat bez viņa var uzvarēt.
Tu seko lidzi futbolam, jeb beztolka auro? protams ka speles, officialos turniros liderinspele, butu parbaudes spele, tad cita runa, konkrets auns!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-25 17:41, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: CR tikšot arestēts drīzumā
kaa visi paareejie- Mesii uttt

     [+] [-]

, 2017-05-25 17:43, pirms 7 gadiem
Besiktas ir turku ne portugaļu klubs. Domāja gan jau Benficu.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-25 17:49, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tu seko lidzi futbolam, jeb beztolka auro? protams ka speles, officialos turniros liderinspele, butu parbaudes spele, tad cita runa, konkrets auns!!!!
Nav jau zvanīts, ka spēlēs. Gadījumā, ja Real paceļ kausu, visādi var būt. 3 dienas svinēs, pasākums Bernabeu un beigās nekāds, ja arī atbrauks. Zinot itāļus, vēl notraumēs u.t.t.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-25 17:50, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: CR tikšot arestēts drīzumā
Šajā rakstā Krievija netiek minēta, tu, vateņu cūka. Ko tu te ielīdi? Ej smirdi pie vateņu rakstiem, mongoļu urka.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-25 17:51, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: CR tikšot arestēts drīzumā
SaintJurim jau atlaizīji caurumu un zvanus?

  -1 [+] [-]

, 2017-05-25 17:55, pirms 7 gadiem
Ļoti ceru, ka Santuša plānos nav izmantot CR Konfederāciju kausā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-25 18:30, pirms 7 gadiem
Lai dod jaunajiem izskrieties!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-25 18:38, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: visas izlases līdz šim Konfas kausā spēlējušas ar labākajiem sastāviem

tas kauss ir otrs prestižākais aiz PK
Vācijas izlase, piemēram, nebūs ne tuvu labākajā sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-25 19:31, pirms 7 gadiem
Grizzly rakstīja: Nav jau zvanīts, ka spēlēs. Gadījumā, ja Real paceļ kausu, visādi var būt. 3 dienas svinēs, pasākums Bernabeu un beigās nekāds, ja arī atbrauks. Zinot itāļus, vēl notraumēs u.t.t.
Ar to Maiklu tač nav vērts ielaisties sarunā, vsiem vienmēr brauc virsū, saukā kkādos vārdos utt. bet tik tālu aizdomāties nevar, ka visādi var būt pēc sezonas, pēc lielā fināla, svinības, traumas sakrājušās, vienkārši emocionāls un fizisks spēku izsīkums, pretiniekos tāda Latvija utt.
Bet nu ko nu tur , lai Maikls pērās, lai viņam jauks vakars!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-25 20:24, pirms 7 gadiem
vai laukumā izskries Zemene?