Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Foto: Izlase trenējas kopā ar jaunajiem futbolistiem

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
25. maijā Liepājā notika līdz šim vēl nebijis pasākums - Latvijas nacionālās futbola izlases atklātais treniņš kopā ar pieaicināto futbola klubu audzēkņiem.

Šajā treniņā piedalījās ap 100 jauno futbolistu vecumā no 9 - 14 gadiem. Treniņa programmu vienas stundas garumā gatavoja valstsvienības galvenā trenera asistents Andris Riherts un fiziskās sagatavotības treneris Alehandro M. Lopezs no Spānijas.

Šajā laikā bērniem bija unikāla iespēja trenēties kopā ar Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētājiem, mācīties no viņiem futbola tehnikas pamatelementus, kā arī saņemt atbildes uz jautājumiem par to, kas nepieciešams, lai kļūtu par profesionālu futbolistu. Pēc treniņa beigām notika arī lielās kopbildes uzņemšana, savukārt jaunajiem futbolistiem bija iespēja saņemt autogrāfus no valstsvienības spēlētājiem.

Tāpat treniņa laikā klātesošajiem bija iespēja aplūkot un nobildēties kopā ar Eiropas vecākā starptautiskā futbola turnīra - Baltijas Kausa izcīņas - galveno trofeju.

Foto: Aigars Prūsis