Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 izlase UEFA Attīstības otrajā mačā zaudē Melnkalnei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas U17 izlase UEFA Attīstības otrajā mačā zaudē Melnkalnei
Izlases galvenais treneris Igors Stepanovs
Foto: www.lff.lv

LETA. Latvijas U17 futbola izlase trešdien UEFA Attīstības turnīra otrajā mačā ar rezultātu 1:3 zaudēja Melnkalnes vienaudžiem.

Vienīgos vārtus Latvijas izlases labā guva Svetoslavs Čugunovs. Kā vēstīts, pirmdien Latvijas jaunie futbolisti ar 2:3 piekāpās Izraēlai. Piektdien turnīra noslēdzošajā spēlē Latvijas U17 izlase tiksies ar Moldovas vienaudžiem.

Latvijas U17 jauniešu futbola izlase laika posmā no 17. - 22. aprīlim aizvadīja treniņnometni Turcijā, pēc kuras galvenā trenera Igora Stepanova vadītā komanda devās uz Izraēlu, lai no 22. - 28. aprīlim startētu UEFA Attīstības turnīrā.

U17 komandu treniņi un UEFA Attīstības turnīra spēles risinās Šefajimas futbola bāzē netālu no Telavivas, kas ikdienā kalpo par Izraēlas futbola asociācijas treniņu centru.

Izmantotie resursi:
LETA