Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Uldriķis: "Bija reāli aizķert punktus pret Poliju"

Rolands Eliņš

Uldriķis: "Bija reāli aizķert punktus pret Poliju"
Polijas izlases aizsargs Mihals Pazdans pret Robertu Uldriķi. Foto: LFF

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis pēc vakardienas spēles Varšavā pret Polijas izlasi “EURO 2020” atlases mačā sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka Latvijai noteikti bija iespējas iegūt vismaz neizšķirtu, taču savs nogurums mačā izskaņā, nerealizētie momenti un poļu uzbrucēju talants to liedzis.

Treneris Slaviša Stojanovičs pēc spēles teica, ka otrā puslaika vidū Latvijas izlase nogurusi. Vai to varēja just arī laukumā?
Ja reiz treneris tā teica, jāpiekrīt. Skaidrs, ka bija grūti, un pēc mūsu labā sākuma poļi arī sāka pielikt, un grūti visu spēli izturēt viņu līmenī.

Vai no spēles palika sajūta, ka bija reāli aizķert punktus?
Noteikti. Tā likās tīri reāla iespējamība. Mums bija divas trīs ļoti labas vārtu gūšanas iespējas, tur varējām padarīt spēles gaitu daudz labvēlīgāku sev, vajadzēja tikai izmantot. Nesanāca, tāpēc tagad zaudējums.

Spēlēji pret savas pozīcijas futbola zvaigznēm –tiešā tuvumā redzot Levandovska un Pjonteka spēli, redzēji, ar ko viņi izceļas un kādēļ tikuši tik augstu?
Viņi ir augsta līmeņa spēlētāji. Pirmajos gūtajos vārtos, šķiet, Levandovskis negaidīti paātrinājās soda laukumā, izleca ar plecu pa priekšu, tika pie bumbas. Tādas mazās viltības viņi izmanto īstajos brīžos un tiek pie saviem vārtu guvumiem.

Cikla pirmajās divās spēlēs rezultāti it kā līdzīgi – 1:3, 0:2. Bet emocijas pēc šodienas spēles izskatās citas. Vai vari teikt, ka šodien izlase tiešām nospēlēja kā 11 vilki?
Spēles ziņā noteikti, ka Polijā bija daudz labāk, lai gan zaudējums ar divu vārtu starpību tāpat, tas tiesa. Visa komanda kārtīgi pacīnījās un pastrādāja laukumā pret spēcīgu izlasi, domāju, ka visiem tagad ir labāks noskaņojums nekā Maķedonijā, kur mums pirmajā puslaikā vispār nekas negāja.

Par vilkiem vaicāju, jo tavs iepriekš intervijā TVNET teiktais par šo tēmu dažiem federācijā neesot paticis. Tagad nožēlo varbūt nedaudz, ka par daudz tika pateikts emocijām pēc zaudējuma, vai arī – kas pateikts, pateikts?
(Brīdi apdomājas) Pateikts, jā, atpakaļ nepaņemsi… Zini, šobrīd grūti noformulēt precīzu domu, tāpēc labāk šobrīd neatbildēšu, lai kāds atkal nepārprot.

  +5 [+] [-]

, 2019-03-25 18:36, pirms 5 gadiem
Precīzu domu nevar noformulēt, jo tētis nav manuskriptu uzrakstījis.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-25 18:36, pirms 5 gadiem
Precīzu domu nevar noformulēt, jo tētis nav manuskriptu uzrakstījis.

  +8 [+] [-]

, 2019-03-25 18:49, pirms 5 gadiem
Robert, saki saviem vārdiem, nevis fātera. Bet ja godīgi, tad Uldriķi no poļiem noskrēja pat tas, kurš spēlēja visas 90 min. Kauns nav?

 +14 [+] [-]

, 2019-03-25 18:51, pirms 5 gadiem
Diemžēl vakardienas spēlē Roberts nekādu pienesumu sev atvēlētajā laikā nedeva,bet runāt gan sācis aktīvi.Par kādiem punktiem viņš te murgo?Ja būtu iesituši un nebūtu ielaiduši,tad varbūt pat vinnētu.Neviens kaut kā negrib atcerēties,ka tiesnesis tik pat labi pie 0:0 varēja piešķirt divas pendeles poļu labā.Nospēlēja kā varēja un varbūt pat labāk,taču tāpēc te nevajag gaismas pilis būvēt.

  +6 [+] [-]

, 2019-03-25 19:31, pirms 5 gadiem
Uldrikis nulle... līdz vilkam viņam kā līdz kosmosam...meistars atradies...
Komandai respect!!! Ies "glumja" tēva pēdās...ar "muti" tik brauks.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 19:59, pirms 5 gadiem
japiekrit augsejiem komentariem, ka tomer ir ir uldrikis parvertets

  +3 [+] [-]

, 2019-03-25 22:19, pirms 5 gadiem
Reāli aizķerties varēja tikai pretinieka kreklā... Gutkovskis izskatījās daudz labāk par šo, grūstījās un kreklos tik ķērās...

  +3 [+] [-]

, 2019-03-25 23:30, pirms 5 gadiem
Cerams, jaunulis neies šmucīgā tēva pēdās. Un mūsdienās nevar ar vārdiem lieki bārstīties, uzreiz noķers, pie sienas pieliks un ar pliku dirsu atstās. Lai tā nenotiktu, jāņem vērā jau pirmās apdedzināšanās mācība, un izskatās, ka čalis to saprot. Un degunu arī pārāk augstu nav ko sliet, tad būs OK.

     [+] [-]

, 2019-03-26 12:42, pirms 5 gadiem
Tā arī nesaprotu, kāpēc pēc abām spēlēm interviju sniedz spēlētājs, kurš laukumā pavadījis dažas minūtes?! Pēc spēles ar Poliju interviju Sportacentrs varēja prasī Gutkovskim, Šteinboram vai Savaļniekam kuram klātienē vajadzēja uz sevis izjust Levandovska presingu !