Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas U17 izlasei neizšķirts pret Krieviju, dāmas zaudē Lietuvai

Latvijas U17 izlasei neizšķirts pret Krieviju, dāmas zaudē Lietuvai
Latvijas izlases kapteine Anastasija Ročāne
Foto: Lietuvas Futbola federācija

Šodien Lietuvā spēles aizvadījušas vairākas Latvijas izlases. Starptautiskā turnīrā Palangā Latvijas U17 izlase cīnījās neizšķirti 1:1 ar Krievijas U17 izlasi, bet Viļņā Latvijas sieviešu valstsvienība Baltijas kausa izcīņā piekāpās Lietuvai - 0:2.

Lietuvas galvaspilsētā Viļņā sākās Baltijas kausa izcīņa sievietēm. Didža Matīsa vadītajām Latvijas futbolistēm pirmajā dienā pretī stājās mājinieces lietuvietes, kas svinēja uzvaru ar rezultātu 2:0. Pirmos vārtus spēles 23.minūtē guva Sonata Vanagaite, bet 75.minūtē punktu mačam pielika Simona Veičkaite.

Latvijas sastāvā ar dzelteno kartīti atzīmējās Angelina Ignatjeva. Rīt Latvija tiksies ar Igauniju, bet turnīra pēdējā dienā savā starpā spēlēs Lietuva un Igaunija.

Latvijas sieviešu izlase: Maksimova-Travkina, Matīsa, Spruntule, Greiere (Giržda 70'), Propušina, Fedotova, Ročāne, Ignatjeva (Tarasova 76'), Sokolova, Ivanova, Lūse.

Savukārt citā Lietuvas pilsētā Palangā notika starptautiska sešu izlašu grupu turnīra noslēdzošā diena. Latvijas U17 izlase izcīnīja neizšķirtu pret Krievijas vienaudžiem - 1:1. 20.minūtē Igora Stepanova trenēto Latvijas izlasi vadībā izvirzīja Ēriks Šilings, bet jau pēc trim minūtēm izlīdzinājumu panāca Maksimilians Proņičovs. Latvijai brīdinājumu nopelnīja Ralfs Džeriņš.

Turnīra pirmajā kārtā Latvijas U17 izlase uzveica Lietuvas U17 otro izlasi - 1:0. Noslēgumā Krievijai un Latvijai bija pa četriem punktiem, taču labāka vārtu starpība bija krieviem, kas lietuviešus uzvarēja ar 4:0. Otrā apakšgrupā spēlēja Lietuva, Baltkrievija un Azerbaidžāna. Spēles par vietām notiks svētdien.

Latvijas U17 izlase: Zommers, Tumanovs, Gulbis, Džeriņš (Bērziņš 62'), Sorokins, Pačko, Cigaņiks, Liholetovs, Jakovļevs (Zalaks 53'), Dobrecovs (Grjaznovs 53', Demčuks 76'), Šilings (Osipovs 53', Križanovskis 76').

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA
LFF - Pagrindinis puslapis


, 2013-08-24 01:49, pirms 11 gadiem
ogho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.