Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

LFF par Ļašenko sponsoru vēstulēm nerunāja, cenšoties ieturēt neitralitāti

Rolands Eliņš

LFF par Ļašenko sponsoru vēstulēm nerunāja, cenšoties ieturēt neitralitāti
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Futbola federācija, reaģējot uz šodien notikušo LFF prezidenta amata kandidāta Kaspara Gorkša rīkoto preses konferenci, pavēstījusi, ka cenšas distancēties no kandidātu rīcībām priekšvēlēšanu laikā. LFF apstiprināja, ka Vadima Ļašenko iesniegtajā dokumentācijā patiešām bijušas Gorkša piesauktās vēstules no sponsoriem, taču LFF par to nerunāja publiski, ieturot neitralitāti.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prioritāte ir godīgas prezidenta vēlēšanas un tā distancējas no kandidātu savstarpējiem cīniņiem publiskajā telpā, vēstī LFF paziņojums tās mājaslapā, kas seko pēc Kaspara Gorkša rīkotās preses konferences.

"Otrdien, 24. aprīlī, publiskajā telpā izskanēja informācija par vairāku uzņēmumu apņemšanos atbalstīt ar lielākiem sponsoru līgumiem LFF, ja tiks ievēlēts viens no trijiem prezidenta amata kandidātiem," vēstīts LFF paziņojumā. LFF apstiprina, ka iepriekš ir saņēmusi šādas vēstules, bet par to saturu nerunāja publiski, ieturot neitralitāti un balstoties uz mūsu organizācijas statūtiem.

"Tie nosaka, ka pretendentam dalībai vēlēšanās jāiesniedz noteikti dokumenti un noteikta LFF biedru skaita rakstisks atbalsts, bet pārējā dokumentācija, šajā gadījumā - sponsoru atbalsta vēstules noteiktam kandidātam - nav dokumenti, kas ir tieši saistīti ar kandidēšanas dokumentāciju. Turklāt jau iepriekš vienā no LFF valdes sēdēm viens no kandidātiem, kam sponsori bija pauduši atbalstu, informēja valdi, ka viņa ievēlēšanas gadījumā tiks uzlaboti esošie sponsoru līgumi. Valde šo informāciju pieņēma zināšanai."

"Ņemot vērā, ka šobrīd šie dokumenti ieguvuši publisku raksturu un 24. aprīlī esam saņēmuši iesniegumu šo dokumentu sakarā, jautājums trešdien, 25. aprīlī, tiks izskatīts kārtējā LFF valdes sēdē." Jāatgādina, ka LFF valdē ir pārstāvēts arī Māris Verpakovskis, kurš šodien piedalījās Gorkša rīkotajā preses konferencē un apliecināja, ka iepriekš nebija redzējis šīs Ļašenko vēstules.

Izmantotie resursi:
LFF uzstāj uz godīgām vēlēšanām - Latvijas...

  +6 [+] [-]

, 2018-04-24 18:22, pirms 6 gadiem
"Turklāt jau iepriekš vienā no LFF valdes sēdēm viens no kandidātiem, kam sponsori bija pauduši atbalstu, informēja valdi, ka viņa ievēlēšanas gadījumā tiks uzlaboti esošie sponsoru līgumi. Valde šo informāciju pieņēma zināšanai."

Un tas nekas nav?

     [+] [-]

, 2018-04-24 18:45, pirms 6 gadiem
mezheckijs: es distancē, ticiet uz vārda, lašs jau nav tik slikts

  +4 [+] [-]

, 2018-04-24 18:59, pirms 6 gadiem
Mežeckim vienīgā iespēja saglabāt savu krēslu,tikai tad,ja ievēl viņa "labo roku" Lašenko!!! korumpati!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-24 19:31, pirms 6 gadiem
Domāju, ka LFF nerunāja ne tikai tāpēc, lai ieturētu neitralitāti, bet arī tāpēc, ka nebija intereses par to runāt. Mežeckis nesmādēs, ja uzvarēs Ļašenko - varēs saglabāt savu vietu un LFF darbosies pēc vecās "labās" sarūsējušās sistēmas.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-24 20:26, pirms 6 gadiem
Gan jau mettiešiem arī kko piedāvāja, ja jau Miķelsons dziedāja slavu dziesmas par Ļašenko...

     [+] [-]

, 2018-04-24 21:03, pirms 6 gadiem
Re kur vēstule, ja man tas Korumpeetais SC viņu ielades:

     [+] [-]

, 2018-04-25 08:00, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?