Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Kļaviņš: "Man nav nekādas vienošanās ne ar Gorkšu, ne Ļašenko"

Kļaviņš: "Man nav nekādas vienošanās ne ar Gorkšu, ne Ļašenko"
Krišjānis Kļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Futbola federācijas prezidenta amata kandidāts Krišjānis Kļaviņš savā "Facebook" profilā paziņojis, ka plāno līdz galam cīnīties par uzvaru šonedēļ paredzētajās vēlēšanās, neveidojot nekāda veida savienību ar kādu no citiem kandidātiem līdz vēlēšanu noslēgumam.

"Vēlos publiski skaidri paziņot – piektdien paredzētajā LFF kongresā cīnīšos līdz galam. Redzu lielu atbalstu savai kandidatūrai, vairāki desmiti biedru norāda, ka profesionālākā un skaidrākā programma ir tieši man, atzīmē arī spēju pārliecinoši uzstāties, argumentēt un aizstāvēt idejas," rakstīts Kļaviņa paziņojumā.

"Pateicos par doto uzticības kredītu. Ticu, ka ar kopēju darbu varam futbolu pacelt augstākā līmenī un radīt pieejamu ikvienam. Strādāju Latvijas futbola interešu aizstāvībai un konkrētu pārmaiņu realizācijai, nekādas vienošanās man nav ne ar Kasparu Gorkšu, ne ar Vadimu Ļašenko, un tādas nebūs līdz kongresa noslēgumam. Ja neizdosies iekļūt otrajā vēlēšanu kārtā, neprasīšu biedriem ne publiski, ne privāti atbalstīt kādu no pārējiem diviem kandidātiem. LFF biedru kompetence ir augsta, viņi paši pieņems lēmumu," paziņojumā turpināts.

"Uzvaras gadījumā vēlēšanās piedāvāšu strādāt federācijā gan Vadimam Ļašenko, gan Kasparam Gorkšam. Uzskatu, ka mums jāizvelk futbols no bedres kopā – gan kandidātiem, gan futbola sabiedrībai. Ja vēlēšanās uzvarēs Gorkšs vai Ļašenko, būšu gatavs strādāt komandā ar ikvienu no viņiem, ja viņi par noderīgām atzīs manas idejas," uzsver Kļaviņš.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/photo.php?...


, 2018-04-24 13:26, pirms 6 gadiem
Bez zipēm...
, 2018-04-24 14:01, pirms 6 gadiem
, 2018-04-24 14:04, pirms 6 gadiem
Blefo
, 2018-04-24 14:18, pirms 6 gadiem
Kļaviņam jau idejas un programma ir laba, bet tas, kā viņš sportacentra diskusijā sāka laizīties ar Lašenko bija pretīgi....kaut kādi zemūdens akmeņi tur noteikti ir ar to vienošanos.
, 2018-04-24 14:25, pirms 6 gadiem
Nedi*s, Pelmenīt, ar Goršu ta nē, bet ar Ļašenko nebiji plānoties nodoties dušai un nokritušajam ziepju klucim?
, 2018-04-24 14:29, pirms 6 gadiem
Gan jau Ļašenko par izlaizīšanu kādu amatiņu piemeklēs. Bet neko nopietnu
, 2018-04-24 14:48, pirms 6 gadiem
Un tomēr izskatam ir nozīme.. šitā harja prasās tikai pēc kulaka..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-24 19:14, pirms 6 gadiem
Totalizatorist Kļaviņš blefo !
Foto: LOC
8

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.