Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pukinsks: "Futbolistus bieži mēdz dēvēt par varoņiem. Bieži – pelnīti. Dažreiz – nepelnīti"

Rolands Eliņš

Pukinsks: "Futbolistus bieži mēdz dēvēt par varoņiem. Bieži – pelnīti. Dažreiz – nepelnīti"
Edgars Pukinsks. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks atklātā vēstulē vērsies pie Latvijas futbola izlases līdzjutējiem, atgādinot par dzīves vērtībām un futbola vietu tajā, kā arī paužot ticību cilvēku spējām veiksmīgi pārvarēt koronavīrusa pandēmijas izraisītajiem efektiem.

Dārgie Latvijas futbola izlases līdzjutēji!

Šajās dienās Latvijas futbola izlasei bija jāsanāk kopā uz pirmajām spēlēm valstsvienības jaunā galvenā trenera vadībā. Mums visiem zināmu iemeslu dēļ šī tikšanās un gaidītās spēles nenotiks. Tāpēc uzskatu šo par piemērotu brīdi, lai pateiktu Jums pāris vārdus.

Šis laiks liek uz daudzām lietām paskatīties citādāk un ieraudzīt tās citā gaismā. Šis laiks apliecina, ka mūsu katra prioritāte un galvenā misija ir savu tuvinieku drošība un labklājība. Šis laiks māca mūs būt apzinīgiem, ieklausoties speciālistu padomos un rūpīgi tos ievērojot, kā arī apjaušot savu līdzatbildību un iespējamās sekas neapdomīgai rīcībai. Šis laiks mūs vieno un saliedē.

Kad Latvijas futbola izlasei atkal būs iespēja tikties un doties laukumā, mēs visi būsim mainījušies. Būs mainījusies visa pasaule, tikai katrs šīs pārmaiņas izjutīs citādāk. Cits vairāk, cits mazāk. Es ticu, ka tā būs arī cita Latvijas izlase. Ticu, ka tie būs daudz savā dzīvē pārvērtējuši un pārdomājuši vīri ar vēl stingrāku raksturu un misijas apziņu. Ticu, ka tā būs komanda, kurā kā vēl nekad valdīs cīņas gars, vienotība un lepnums. Ticu, ka tā būs komanda, kurai tas, ko mēs piedzīvojam pašlaik, liks vairāk nekā jebkad apzināties, cik liela laime un gods ir iespēja spēlēt Latvijas izlasē. Ticu, ka tie būs arī citi līdzjutēji, jo mums visiem atkal būs iespēja izbaudīt futbolu kā lieliskāko no lietām, kas liek aizmirst ikdienas rūpes.

Ticu, ka tad, kad dzīve atgriezīsies ierastākā ritmā, mēs katrs ar trīskāršu spēku apzināsimies, cik liela laime ir būt futbolā un izdzīvot mūsu lomu tajā, lai arī kāda tā būtu – spēlētājs, līdzjutējs, treneris, tiesnesis, funkcionārs, žurnālists, jauna futbolista mamma vai kāda cita no daudzajām lomām.

Un nobeigumā kāda atklāsme. Futbolistus bieži mēdz dēvēt par varoņiem. Bieži – pelnīti. Dažreiz – nepelnīti. Šodiena mums apliecina, ka lielākie varoņi ir citi. Tie ir mediķi, kuru paveiktajam ir nenovērtējama nozīme, tie ir mediji, kuri bez noguruma pazīmēm cenšas gan izglītot, gan iedvesmot mūsu nāciju cīņā pret mūsu kopīgo draudu, tie ir loģistikas darbinieki un kurjeri, nodrošinot visiem nepieciešamo preču apriti arī šajos neskaidrajos laikos, un tie varam būt katrs no mums mūsu mīļo acīs.

Latvijas futbola izlases un Latvijas Futbola federācijas vārdā novēlu katram no jums spēku un izturību šajā izaicinājumiem pārbagātajā laikā.

Cieņā
Edgars Pukinsks, LFF ģenerālsekretārs

     [+] [-]

, 2020-03-23 16:32, pirms 4 gadiem
Šī situācija nełauj patreiz novērtēt Daini Kazakēviču

  +2 [+] [-]

, 2020-03-23 16:52, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: Šī situācija nełauj patreiz novērtēt Daini Kazakēviču
Bet Dainim saņemt algu gan.

  +4 [+] [-]

, 2020-03-23 19:24, pirms 4 gadiem
tu pukinski kad sāc runāt, tad man nāk vēmiens. izstāsti labkāk cik gadus jau strādā šajā lieliskajā organizācijā par vienu no vadošajiem darbiniekiem. tieši tavā laikā izlase un LFF ir pārvērtusies par miskasti. kādi vēl jautājumi????

     [+] [-]

, 2020-03-24 11:59, pirms 4 gadiem
Finansiālajās blēdībās Ļašenko var tikai Pukinskim ūdeni pienest.