Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U21 izlase izrauj uzvaru pār Lietuvu, cīnīsies par 9. vietu

Rolands Eliņš

Latvijas U21 izlase izrauj uzvaru pār Lietuvu, cīnīsies par 9. vietu
Foto: Lff.lv

Latvijas U21 izlase Sadraudzības kausa izcīņā šodien izrāva uzvaru pār Lietuvas vienaudžiem (2:0) un parīt pret Moldovu cīnīsies par devīto vietu. Skaistus vārtus šodien mača 85. minūtē guva Iļja Šadčins, bet mačam punktu 90. minūtē pielika Ņikita Ivanovs.

Latvijas izlase grupu turnīrā zaudēja tikai Krievijai, taču ar diviem neizšķirtiem izrādījās par maz, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, un 12 komandu konkurencē bija spiesta cīnīties par devīto līdz 12. vietu.

Šodien tika aizvadīta spēle pret Lietuvu, un pirmajā puslaikā Latvijas jaunieši uzbruka vairāk. Nopietnus vārtu gūšanas momentus gan neizdevās radīt, bet puslaika izskaņā pārsvars jau piederēja Lietuvai. Arī otrajā puslaikā tuvāk rezultāta atklāšanai bija lietuvieši, taču viņu plānus sagrozīja Iļja Šadčins.

"Liepājas" pussargs uzņēmās iniciatīvu kreisajā flangā un apspēlēja vairākus pretspēlētājus. Nonācis soda laukuma vidū, Šadčins pēc pagrieziena izdarīja sitienu vārtos un skaisti panāca 1:0. Lietuva bija spiesta mesties pretuzbrukumos, taču iekrita aizsardzībā, un 90. minūtē pēc Vladislava Gutkovska precīzas piespēles soda laukumā Lietuvas aizsardzības rindās izcēlās neliels haoss, kura rezultātā bumbu vārtos iebakstīja Ņikita Ivanovs, nodrošinot Latvijas uzvaru 2:0.

Savā pēdējā spēlē Sadraudzības kausā Latvijas U21 izlase vēlreiz spēkosies ar Moldovu, kura šodien ar 3:2 pieveica Igauniju. Grupu turnīrā Latvija izvirzījās vadībā pret Moldovu, taču līdz beigām neizturēja un spēlēja neizšķirti 1:1, kas liedza izkļūt no grupas. Latvijas spēle pret Moldovu notiks 24. janvārī, un tās uzvarētājs iegūs devīto vietu, bet Baltijas valstis jau parūpējušās par nesekmīgu turnīra galaiznākumu, jo 11. un 12. vietu sadalīs Igaunija un Lietuva.

Latvija U21 - Lietuva U21 2:0 (0:0)
Vārti: Šadčins 85` Ivanovs 90`
Latvija: Vīksna, Stuglis, Bērenfelds (Vītolnieks 90`), Flaksis, Tīdenbergs, Ivanovs (Jaudzems 90`) Litvinskis, Krušatins (Kiriļins 46`), Klimaševičs, Indrāns (Šadčins 46`), Svārups (Gutkovskis 46`)

Izmantotie resursi:
Международный турнир по футболу «Кубок...

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 20:27, pirms 9 gadiem
Ja latvija zaudēs cīņā par 9 vietu tad baltija būs ieņēmusi pēdējās 3 vietas tad būs jādomā par izlasēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-01-22 23:22, pirms 9 gadiem
Kopumā turnīrs ar mīnusa zīmi, bet šajā spēlē konkrēti čaļi nocīnījās zvērā. Varbūt arī tāpēc, ka spēle principiāla. Vilka jau atkal uz neizšķirtu, lai gan mūsējie spieda, bet redzēt Šadčina vārtus vajag visiem, tāpēc ceru, ka būs video drīz. Individuāla konfekte. Iļjam cepuri nost gan par iniciatīvas uzņemšanos, gan tehnisko izpildījumu. Super!

  +2 [+] [-]

, 2015-01-23 03:21, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Kopumā turnīrs ar mīnusa zīmi, bet šajā spēlē konkrēti čaļi nocīnījās zvērā. Varbūt arī tāpēc, ka spēle principiāla. Vilka jau atkal uz neizšķirtu, lai gan mūsējie spieda, bet redzēt Šadčina vārtus vajag visiem, tāpēc ceru, ka būs video drīz. Individuāla konfekte. Iļjam cepuri nost gan par iniciatīvas uzņemšanos, gan tehnisko izpildījumu. Super!
FKL tak
pff
nekas sevišķis mums

     [+] [-]

, 2015-01-23 10:39, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: FKL tak
pff
nekas sevišķis mums
Tieši Šadčinu esmu 2014 gada nogalē ne reizi sarakstēs pieminējis kā otro kandidātu no Liepājas uz Valsts izlasi!Viņš tam ir gatavs,tiesa nedomāju ka pahars ir gatavs viņu pieņemt....

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 11:21, pirms 9 gadiem
markiss3 rakstīja: roland-deelinj , par deviitaam vietaam neciinaas , bet konkreeti laizj muljkji , jo deviitaas vietas ne vienam neinteresee
kazakevičs cīnās,jo citās reizēs šim pie uzvaras netikt!