Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sieviešu futbola izlase šonedēļ Viļņā cīnīsies par Baltijas kausu

Sieviešu futbola izlase šonedēļ Viļņā cīnīsies par Baltijas kausu
Didzis Matīss
Foto: Valda Kalniņa, A.F.I. preses foto

Latvijas nacionālā sieviešu futbola izlase laika posmā no 23. līdz 24. augustam Lietuvas galvaspilsētā Viļņā piedalīsies tradicionālajā Baltijas Kausa izcīņā, kur spēlēs par Baltijas spēcīgākās komandas godu mūsu komanda sacentīsies ar Lietuvas un Igaunijas futbolistēm.

Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases galvenais treneris Didzis Matīss dalībai gaidāmajā turnīrā izsaucis 19 futbolistes. Komanda vienkopus sapulcējās šodien, 21.augustā, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, no kurienes devās ceļā uz Viļņu. Tuvākās divas dienas Latvijas izlase trenēsies Lietuvā, savukārt Baltijas Kausa izcīņas turnīru mūsu futbolistes atklās piektdien, 23.augustā, plkst 16:00 ar spēli pret mājiniecēm Lietuvu. Dienu vēlāk plkst 13:00 Latvijas izlase tiksies ar Igauniju.

„Izlases sastāvs, salīdzinot ar FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīru Maltā, ir būtiski pamainījies. Tā pagaidām futbolu beigusi spēlēt Guna Āboliņa, sakarā ar svarīgu spēli no kluba netika atbrīvota Somijas čempionātā spēlējošā vārtsardze Enija AnnaVaivode. Savainojumu dēļ uz šo turnīru nav ieradusies arī Ieva Bidermane, kā arī netika izsauktas tādas spēlētājas kā Dita Upesjura, Laura Beļavska, Skaidrīte Vulāne, kā arī Džuljeta Tamsone,” sarunā ar LFF.lv valstsvienības komplektēšanas aktuālos jaunumus atklāj galvenais treneris Didzis Matīss.
„Tomēr tukšas vietas nav palikušas un tas arī nenozīmē, ka mēs nebraucam cīnīties par pirmo vietu. Vārtsargu pozīciju papildinās Kristīne Rižko un Marija Ibragimova, aizsardzību Laura Strautiņa, vidējo līniju - Olga Gerasimenko, Angelija Ignatjeva, Anastasija Tarasova un uzbrukumu Heila Ždanova, kā arī futbolā atgriezusies un šajā turnīrā Latvijas izlasei palīdzēs uzbrucēja Jūlija Sokolova,” piebilst Latvijas izlases galvenais treneris.

„Lai arī pēc kvalifikācijas turnīra pavasarī ir pagājis laiks, tomēr rūgtuma rētas pēc netikšanas sacensību pamatturnīrā ir vēl jūtamas. Meitenēm jāsaprot, ka ar minēto turnīru nebeidzas futbols un priekšā vēl ir daudzas citas spēles un turnīri. Turpmāk vēl ar lielāku sparu jātrenējas, jāpilnveido sava meistarība un šis Baltijas kauss mūsu komandai ir jauns izaicinājums!” komandā valdošo noskaņojumu pirms došanās uz Viļņu raksturo Didzis Matīss.

2013.gada Baltijas Kausa izcīņa sieviešu futbola izlasēm

Piektdiena, 23.augusts plkst 16:00 LFF stadions, Viļņa
LIETUVA – LATVIJA
Sestdiena, 24.augusts plkst 13:00 LFF stadions, Viļņa
IGAUNIJA – LATVIJA
Svētdiena, 25.augusts plkst 13:00 LFF stadions, Viļņa
LIETUVA - IGAUNIJA

Biļetes uz turnīra spēlēm līdzjutēji var iegādāties priekšlaicīgi šeit: Baltijos moterų futbolo taurė 2013:...

Ar izlases sastāvu var iepazītie šeit: LFF: 2013. gads Lietuvā

Informāciju sagatavoja
Viktors Sopirins
Latvijas Futbola federācija
preses sekretārs


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-21 16:04, pirms 11 gadiem
es par blondīnīti.. davaj sarauj.... grauz zāli.... :p
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.