Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U-18 futbola izlase aizvadīs pārbaudes turnīru Minskā

Andrejs Siliņš

U-18 futbola izlase aizvadīs pārbaudes turnīru Minskā
Igors Stepanovs
Foto: LFF

Latvijas U-18 jauniešu futbola izlase (1996.gadā dzimušie futbolisti) laika posmā no 20. līdz 27. janvārim Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā piedalīsies starptautiskā futbola turnīrā, kuru tradicionāli organizē Baltkrievijas Futbola federācija un Minskas pašvaldība. Apakšgrupas turnīra ietvaros vecākā trenera Igora Stepanova vadītā komanda tiksies ar Krievijas, Moldovas un Ukrainas vienaudžiem, savukārt spēles par vietām kopvērtējumā paredzētas 26. janvārī.

Latvijas U-18 jauniešu futbola izlase (1996.gadā dzimušie futbolisti) laika posmā no 20. – 27.janvārim Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā piedalīsies starptautiskā futbola turnīrā, kuru tradicionāli organizē Baltkrievijas Futbola federācija un Minskas pašvaldība. Apakšgrupas turnīra ietvaros vecākā trenera Igora Stepanova vadītā komanda tiksies ar Krievijas, Moldovas un Ukrainas vienaudžiem, savukārt spēles par vietām kopvērtējumā paredzētas 26.janvārī.

Valstsvienības galvenais treneris Igors Stepanovs no iepriekš izraudzītajiem 22 kandidātiem pēc vairāku dienu treniņnometnes izvēlējās 18 futbolistus – divus vārtsargus, sešus aizsargus, piecus pussargus un trīs uzbrucējus. Komanda vienkopus sapulcējās jau 15.janvārī, aizvadot regulārus treniņus futbola hallē, savukārt 16.janvārī notikušajā pārbaudes spēlē Olimpiskajā sporta centrā ar rezultātu 3:0 pārspēja par vienu gadu jaunāko futbolistu veidoto Lietuvas izlasi.

„Janvāra treniņnometnes laikā esam pilnvērtīgi strādājuši kā treniņos, tā arī teorētiskajās nodarbībās. Uz turnīru Minskā dodamies ar mērķi vairot nepieciešamo starptautisko spēļu praksi šī vecuma Latvijas futbola izlases spēlētājiem, kurus pēc gada sagaida atbildīgas spēles UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Pretinieki turnīrā ir spēcīgi, vienlaikus šī būs arī lieliska iespēja treneriem klātienē novērtēt mūsu futbolistu funkcionālo gatavību šajā starpsezonas laikā,” pirms turnīra izsakās valstsvienības galvenais treneris Igors Stepanovs.

Latvijas U-18 jauniešu futbola izlases kapteinis un OKartes Futbola akadēmijas dalībnieks Deniss Bezuščonoks uzskata, ka gaidāmais turnīrs būs ļoti vērtīgs kā viņam pašam, tā arī šī vecuma Latvijas futbola izlases kopējā attīstībā.

„Esmu priecīgs atkal pārstāvēt Latvijas jauniešu futbola izlasi. Šis ir mērķis, uz kuru esmu tiecies visas karjeras laikā un kopā ar šo komandu vēlos sasniegt augstus panākumus arī starptautiskajā arēnā. Minskas turnīra līmenis viennozīmīgi ir augstāks par Latvijas čempionāta spēlēm un šādas spēles ir ļoti vērtīgas visas komandas izaugsmē. Esam gatavi Minskā parādīt labāko sniegumu, izmantot savus spēcīgākos ieročus cīņā pret jebkuru pretinieku.”

Latvijas U-18 jauniešu futbola izlases spēļu kalendārs starptautiskajā turnīrā

A apakšgrupa: Baltkrievija, Gruzija, Beļģija, Lietuva
B apakšgrupa: Krievija, Moldova, Ukraina, Latvija

Ar spēļu kalendāru un Latvijas komandas sastāvu iespējams iepazīties šeit: LFF: Latvijas U-18 jauniešu futbola izlase...

     [+] [-]

, 2013-01-21 08:10, pirms 11 gadiem
ja izdosies tad rit var but iesu paskatities

  -1 [+] [-]

, 2013-01-21 10:58, pirms 11 gadiem
vispār jau U-17

     [+] [-]

, 2013-01-21 15:24, pirms 11 gadiem
kaapeec sastavaa nav Daniela Jakovleva , kurs spele Italija?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-22 15:52, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: vispār jau U-17
vispar jau u-18

     [+] [-]

, 2013-01-22 15:53, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: kaapeec sastavaa nav Daniela Jakovleva , kurs spele Italija?
vins ir gadu jaunaks