Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Arkādijs Birjuks

Video: Grjaznovs pēc Austrijas uzveikšanas: "Sajutos, it kā būtu nokļuvis pasakā!"

Otrdien Latvijas nacionālā futbola izlase ar uzvaru pār Austriju noslēdza 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu. Portāls Sportacentrs.com piedāvā izlases debitanta Alekseja Grjaznova, uzbrucēja Dāvja Ikaunieka un vārtu autora Mārča Oša pēcspēles komentārus.

, 2019-11-20 13:20, pirms 4 gadiem
Kā var likt likmes pret savu izlasi? Es desmit reizes liku likmes uz Latvijas uzvaru vai nezaudētu spēli. Deviņas reizes zaudēju, bet desmitajā atguvu visu zaudēto un vēl tikpat uzvarēju.
, 2019-11-20 14:12, pirms 4 gadiem
Izbadušam vilkam jebkura gaļa ir salda!
, 2019-11-20 14:53, pirms 4 gadiem
Lūk ,piemērs visiem kritķiem(par virslīgas komandu skaitu),tieši šie mazie klubi (Valmiera,D..pils,Tukums)ir tramplīns čaļiem kam kautkas nav sanācis (Punculs,Grjaznovs) vai sanākuši sū.i(Lazarevs) lai atgrieztos futbolā . Protams tas vis ir pie nosacījuma,ja tiek nodrošināts profesionāls darbs.
, 2019-11-20 15:49, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Kā var likt likmes pret savu izlasi? Es desmit reizes liku likmes uz Latvijas uzvaru vai nezaudētu spēli. Deviņas reizes zaudēju, bet desmitajā atguvu visu zaudēto un vēl tikpat uzvarēju.
Te bija runa par ārzemniekiem
, 2019-11-20 19:42, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Kā var likt likmes pret savu izlasi? Es desmit reizes liku likmes uz Latvijas uzvaru vai nezaudētu spēli. Deviņas reizes zaudēju, bet desmitajā atguvu visu zaudēto un vēl tikpat uzvarēju.
Ja es spēlētu toto, tad tieši liktu pret savu izlasi, jo tad būtu win-win situācija. Ja mūsējie uzvarētu, es priecātos tāpat, bet ja zaudētu - man būtu neliela naudas kompensācija. Es tikai neliktu lielas naudas summas.
, 2019-11-20 19:49, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Ja es spēlētu toto, tad tieši liktu pret savu izlasi, jo tad būtu win-win situācija. Ja mūsējie uzvarētu, es priecātos tāpat, bet ja zaudētu - man būtu neliela naudas kompensācija. Es tikai neliktu lielas naudas summas.
Te var piekrist. Nu, liekot pret ''vilkiem'' neko daudz neikasēt ar 1.1 koeficientu
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.