Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Latvijas izlase uz Šveici devusies bez savainotā Zjuzina

Latvijas izlase uz Šveici devusies bez savainotā Zjuzina
Artūrs Zjuzins
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē Latvijas izlase pēc piecām dienām tiksies ar Šveici. Šodien komanda devās uz treniņnometni, bet mājās palika savainojumu guvušais pussargs Artūrs Zjuzins, kurš novembrī iesita Eiropas čempionei Portugālei.

Startējusi Latvijas Virslīgas futbolā jaunā sezona, kurā aizvadītas divas kārtas. Sestdien "Riga FC" mājās cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Ventspili". Otro puslaiku laukumā pavadīja pussargs Artūrs Zjuzins, kurš nopelnīja brīdinājumu.

Viņš bija iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā pirms Pasaules kausa kvalifikācijas spēles pret Šveici un pārbaudes mača pret Gruziju. Tomēr Zjuzins šodien nedevās uz Šveici kopā ar pārējo komandu, jo palika mājās, lai ārstētu savainojumu.

"Pēc vienošanās starp "Riga FC" un Latvijas izlases štābu, uz nometni nav devies Zjuzins, kurš turpina ārstēt nedēļas nogalē gūto savainojumu. Tādējādi treniņnometni Šveicē sāks 22 futbolisti," paziņojumā pauda Latvijas Futbola federācija, kas novēlēja futbolistam ātrāku izveseļošanos.

Latvijas izlase B grupā ieņem priekšpēdējo vietu, apsteidzot tikai Andoru, kuru viesos grūtā cīņā pieveica ar 1:0. Savā laukumā ar 0:2 tika zaudēts gan Fēru salām, gan Ungārijai, bet novembra vidū ar 1:4 viesos latvieši piekāpās Eiropas čempionei Portugālei.

67. minūtē izdevās panākt neizšķirtu, un bumbu pretinieku vārtos no soda laukuma trieca tieši Zjuzins. Viņš 2016. gadā iesita arī Baltijas kausā pret Lietuvu, kā arī divas reizes izcēlās pārbaudes mačā pret Luksemburgu.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/futbols


, 2017-03-20 19:15, pirms 7 gadiem
Ventspils Čārlijs jāizsauc šamā vietā!
, 2017-03-20 19:27, pirms 7 gadiem
Kazačoks jāņem, bet gan jau paņems Fertovu
, 2017-03-20 19:39, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka pēdējā brīdī neņems nevienu. Žēl, varēja laicīgi dot kādam iespēju.
, 2017-03-20 20:15, pirms 7 gadiem
ieteiktu par daudz nemuldēt un turēt īkšķus par puišiem, spēlēs un izdarīs visu, lai panāktu labu rezultātu

GRIFFONS rakstīja: Dies' i Tēs', Redz, Šveicei ir izkrituši 5 pamatsastāva spēlētāji, neskatoties uz to, viņiem pieteikums pilnībā sastāv no Eiropas top5 līgās spēlējošiem spēlētājiem. Mums izkrīt Kļava, Zjuzins, un uzreiz robi, kurus nevar aizsmērēt.

Iesaku visiem iedzert nervu zāles mrnaja 0.7 izskatā, būs mums smags vakars priekšā
, 2017-03-20 21:40, pirms 7 gadiem
Kazačoks ir labā sportiskā formā,Karašausks izvilka spēli pret Jelgavu,Oss izskatās diezgan pārliecinoši.Ulimbaševs pēdējā spēlē izskatījās pārliecinošāk par Solovjovu .šie spēlētāji varētu veidot izlases kodolu un uzņemties līdera lomu valstsvienībā.Sastāvs tiek komplektēts pēc man nesaprotamiem principiem,vairāk balstoties uz spēlētāju vecajiem nopelniem.
, 2017-03-20 23:20, pirms 7 gadiem
Latvijas izlase varēja nekur nedoties. Zaudējumu piešķirtu arī par palikšanu savās vietās. Pahars mierīgi var pa teļļuku palūrēt kā spēlēs citas komandas. Prozit!
, 2017-03-21 01:24, pirms 7 gadiem
Kazačoks jau kopš MAI'16 bija jāsauc, bet uefa stipendijas jāskopo ...
Nerunājot par sportisko izaugsmi un motivāciju.
Paldies visiem, kas balsoja par Guņu pirms 11 mēnešiem.
Nekas nebeigsies.
, 2017-03-21 02:03, pirms 7 gadiem
Lai arī šobrīd ne labākajā formā, bet Zjuzins ir viens no izlases līderiem. Žēl, ka vidējā līnija zaudē tik svarīgu spēlētāju. Pieļauju, ka vietā netiks izsaukts neviens, bet kā nākamie pretendenti manā sarakstā būtu Kazačoks un Rečickis. Būtu vērts šajā situācijā kādu no viņiem iespēlēt, ja ne pret Šveici, tad vismaz pret Gruziju.
, 2017-03-21 02:04, pirms 7 gadiem
emox rakstīja: Kazačoks ir labā sportiskā formā,Karašausks izvilka spēli pret Jelgavu,Oss izskatās diezgan pārliecinoši.Ulimbaševs pēdējā spēlē izskatījās pārliecinošāk par Solovjovu .šie spēlētāji varētu veidot izlases kodolu un uzņemties līdera lomu valstsvienībā.Sastāvs tiek komplektēts pēc man nesaprotamiem principiem,vairāk balstoties uz spēlētāju vecajiem nopelniem.
Ošs ir kandidātos pret Šveici un Gruziju. Abi ar Karlsonu tika izsaukti, kad kļuva zināms, ka spēlēt nevarēs Kļava un Igors Kozlovs.
Raimonds Krollis. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF
191

Latvijas izlase sāk drausmīgi, Krollis panāk neizšķirtu pret Lihtenšteinu

Šovakar Kiprā otro pārbaudes spēli jaunā galvenā trenera Paolo Nikolato vadībā aizvadīja Latvijas futbola valstsvienība, kam neizdevās pieveikt Lihtenšteinu – 1:1. Pirmajās sekundēs Mārcis Ošs iesita bumbu savos vārtos, bet turpinājumā izlīdzinājumu panāca Raimonds Krollis.
Latvijas U19 valstsvienība. Foto: LFF
1

Latvieši nenotur pārsvaru un Elites posma turnīru noslēdz ar vienu punktu

Šā gada Eiropas U19 meistarsacīkšu kvalifikācijas sacensības ar neizšķirtu (1:1) pret Elites posma septītās apakšgrupas mājinieci Ziemeļmaķedoniju noslēdza Viktora Dobrecova trenētie Latvijas futbolisti.
Foto: LFF
1

Latvijas U17 meitenes sagrauj Gruziju, tomēr neiekļūst A līgā

Latvijas WU-17 meiteņu izlase sestdien noslēdzošajā 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas B līgas otrās kārtas turnīra mačā Fēru salās ar rezultātu 5:0 (3:0) uzvarēja Gruziju un savā apakšgrupā ierindojās trešajā vietā, ziņo Latvijas Futbola federācija.