Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Šabalas noraidījums Andorā neliegs spēlēt Maķedonijā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šabalas noraidījums Andorā neliegs spēlēt Maķedonijā
Valērijs Šabala. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Jau pēc aptuveni viena mēneša Latvijas futbola izlase uzsāks "Euro 2020" kvalifikācijas G grupas turnīru, viesojoties Maķedonijā. Sportacentrs.com noskaidrojis, ka šajā mačā teorētiski drīkstēs spēlēt arī Valērijs Šabala.

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs oficiāli sabiedrībai tiks stādīts pirmajā martā, bet jau 21. martā mūsu valstsvienība Skopjē tiksies ar Maķedoniju. Pirms tam slovēņu trenerim būs jānosauc izlases kandidāti un Stojanovičam būs visas iespējas izsaukt arī Valēriju Šabalu, kurš Nāciju līgas noslēdzošajā spēlē nopelnīja sarkano kartīti.

Lai gan Nāciju līga ir saistīta ar "Euro 2020" (klasiskajā kvalifikācijā tiks sadalītas 20 ceļazīmes uz finālturnīru, bet Nāciju līgā vēl četras ceļazīmes), attiecībā uz disciplināriem pārkāpumiem tie uzskatāmi par dažādiem turnīriem. Kā futbola federācijā noskaidroja Sportacentrs.com, Šabalam sarkanās kartītes dēļ būs jāizlaiž viena spēle nākamajā Nāciju līgas turnīrā, bet uz šogad plānoto kvalifikācijas turnīru tā iespaidu neatstās.

24 gadus vecais Šabala 51 spēlē Latvijas izlasē guvis 12 vārtus, kas no aktīvajiem futbolistiem ir dalīti labākais rādītājs - tikpat ir arī Aleksandram Cauņam, kurš traumu dēļ izlasē nav spēlējis kopš 2015. gada.

     [+] [-]

, 2019-02-20 08:44, pirms 5 gadiem
Slepenā informācija par valstsvienības treneri tomēr jau ir pieejama!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-20 13:56, pirms 5 gadiem
emox , 08:44, pirms 5 stundām , ignorēt , atbildēt
Slepenā informācija par valstsvienības treneri tomēr jau ir pieejama!

Acīm redzot Edmundam patīk kacināt LFF