Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Sieviešu izlase pret nesen uzveikto Igauniju sāks Pasaules kausa kvalifikāciju

Sieviešu izlase pret nesen uzveikto Igauniju sāks Pasaules kausa kvalifikāciju
Didzis Matīss
Foto: LFF

Kļuvis zināms Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases spēļu kalendārs 2019. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīrā, kas laika posmā no 6. līdz 11. aprīlim risināsies Gruzijā.

Kā zināms, mūsu valstsvienības pretinieki šajā viena apļa būs Igaunija, Kazahstāna un Gruzija. Visas spēles notiks Mikheil Meskhi galvenajā stadionā (Gruzijas sieviešu izlases spēles) un blakus esošajā stadionā, Tbilisi.

Kvalifikācijas pamatturnīrā, kas notiks laika posmā no 2017. gada septembra līdz 2018. gada septembris, iekļūs katras grupas viena labākā komanda, kā arī viena labākā 2. vietas ieguvēja (pēc rezultātiem starp apakšgrupas trijām labākajām komandām). 2019. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīrs notiks Francijā.

Aizvadītajā nedēļā Kiprā notiekošajā Afrodītes kausa izcīņā futbolā dāmu valstsvienībām Latvija turnīra finālā spēlēja bezvārtu neizšķirti (0:0) pret Igauniju, bet pēcspēles sitienu sērijā izrādījās pārāka, triumfējot visā turnīrā.

Latvijas sieviešu futbola izlase līdz vēl nekad nav spējusi iekļūt kvalifikācijas pamatturnīrā.

2019. GADA FIFA PASAULES KAUSA KVALIFIKĀCIJA, PRIEKŠSACĪKŠU TURNĪRS

Ceturtdiena, 6. aprīlis
plkst 12:00 (pēc Latvijas laika) / plkst 14:00 (pēc Gruzijas laika)
IGAUNIJA - LATVIJA
plkst 14:00 (pēc Latvijas laika) / plkst 16:00 (pēc Gruzijas laika)
KAZAHSTĀNA - GRUZIJA

Sestdiena, 8. aprīlis
plkst 12:00 (pēc Latvijas laika) / plkst 14:00 (pēc Gruzijas laika)
KAZAHSTĀNA - LATVIJA
plkst 14:00 (pēc Latvijas laika) / plkst 16:00 (pēc Gruzijas laika)
GRUZIJA - IGAUNIJA

Otrdiena, 11. aprīlis
plkst 14:00 (pēc Latvijas laika) / plkst 16:00 (pēc Gruzijas laika)
IGAUNIJA - KAZAHSTĀNA
plkst 14:00 (pēc Latvijas laika) / plkst 16:00 (pēc Gruzijas laika)
LATVIJA - GRUZIJA

Izmantotie resursi:
Paziņots Latvijas sieviešu izlases kalendārs PK...


Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.