Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Mežeckis: "Gaidām, kā atrisināsies Starkova situācija klubā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mežeckis: "Gaidām, kā atrisināsies Starkova situācija klubā"
Antons Jore
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola izlases galvenais treneris tikšot apstiprināts ne ātrāk kā pēc mēneša, sarunā ar Sportacentrs.com atklāja Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

"Viss atkarīgs no tā, kā Aleksandram Starkovam veiksies klubā Azerbaidžānā. Protams, ka gribētu, lai viņš turpinātu darbu ar izlasi. Šobrīd nogaidām un citas kandidatūras neizskatām, lai arī daži piedāvājumi bijuši. Pagaidām steigas šajā jautājumā nav, bet līdz gadu mijai gan jautājumam vajadzētu būt atrisinātam," atklāja Mežeckis.

Līdzīga situācija ir arī U-21 izlases sakarā. Pagājušajā nedēļā darbs tika uzteikts Mihailam Zemļinskim, kura vadībā mūsu nākotnes cerības Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā zaudēja pirmās četras spēles, tajās negūstot nevienus vārtus.

Mežeckis apstiprināja informāciju par to, ka viens no kandidātiem ir Nīderlandes treneris Antons Jore, kurš Latvijā savulaik jau strādājis ar jauniešiem, trenējot "Olimpu". Mežeckis atklāja, ka ar Jori sestdien notikušas sarunas, taču detaļās neieslīga.

Arī pats Jore, vaicāts par iespējamo U-21 izlases vadīšanu, bija izvairīgs: "Tās ir tikai baumas. Man ir cieša sadarbība ar LFF, tāpēc mana ierašanās nav pārsteigums."

Jore sestdien klātienē skatījās Virslīgas spēli starp "Skonto" un "Daugavu." Treneris atklāja, ka joprojām strādā Igaunijā.

Kas attiecas uz U-21 izlasi, tad tai jauno treneri nepieciešams iecelt jau līdz šī gada beigām, jo komandai janvārī jāpiedalās Sadraudzības kausā, kas notiks Sanktpēterburgā.

Atgriežoties pie nacionālās izlases, šogad komandai vairs draudzības spēļu nebūs. Mežeckis norādīja, ka piedāvājumi bijuši tādi, kas mums nederēja: "Bija daži varianti, taču mums neizdevīgā laikā – decembra sākumā vai mēneša vidū. Tas ir laiks, ka lielākajai daļai futbolistu ir atvaļinājumi. Visticamāk, nākamā pārbaudes spēle būs tikai nākamā gada februārī."

  +2 [+] [-]

, 2011-10-18 16:45, pirms 13 gadiem
U-21 - Kazakevičs, Babičevs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 16:58, pirms 13 gadiem
pareizi dara, ka decembrī ļauj spelētājiem atpūsties.

Izlasei tagad vajag jaunu treneri, lai var redzet un salīdzināt ar Starkova iespēto ar šiem spēlētāju resursiem.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-18 17:00, pirms 13 gadiem
Man kā Starkova patriotam gribās,lai viņam Baku iedod ar kāju pa d.irsu un padzen ar s.ūdainu koku no turienes..Jo tad viņš vadīs Latvijas izlasi līdz mūža beigām un mēs visi,lielie starkovmīļi būsim ļoti laimīgi.Par LIELU STARKOVU,mūžīgi mūžos!!!ĀMEN.

  +4 [+] [-]

, 2011-10-18 17:06, pirms 13 gadiem
nu tak pietiek mums tā Starkova! Kas viņš, mesija, vai? Salīdzinam kaut vai igauņu panākumus un mūsējos, pie tā, ka mums ir vidēji augstākas klases futbolisti. Jāņem ārzemnieks uz gadiem 3-4. Ideja par van Bastenu Kasinkēviča izpildījumā man patika!

  +2 [+] [-]

, 2011-10-18 17:09, pirms 13 gadiem
kegums rakstīja: Izlasei tagad vajag jaunu treneri, lai var redzet un salīdzināt ar Starkova iespēto ar šiem spēlētāju resursiem.
Un kas tev būs tas jaunais treneris?
Tāds pats guņas cilvēks,kuram uz rezultātiem būs nospļauties,un izlasē būs līdz brīdim,kad starkovs atkal šo nomainīs!
Cik noprotu,ja azeri dos dabro,tad petrovičs paliek!

  +6 [+] [-]

, 2011-10-18 17:17, pirms 13 gadiem
Tikai un vieniigi par paarmainjaam, nevajag to stariku, gribam redzeet savaadaaku futbolu!!! Atkal ir radusies iespeeja tikt uz chempi, tagad tik vajag normaalu treneri + taisiit treninjus vasaraas, pirms sezonas, lai visi speeleetaaji pirms aizbraukshanas uztur sevi formaa kopaa, protams, kuri grib uzsaakt gatavoshanos izlases draugu pulka..., tad arii shajaa laikaa vareetu nosliipeet visas sadarbiibas u.t.t.!!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-10-18 17:21, pirms 13 gadiem
KO TUR GAIDĪT PIE VELNA!? Tur jau valda tāda draugu būšana. Vai tiešām nesaprot ka Starkovam ir jāiet prom. Jā paldies ka ieveda mūs EČ, bet nu tagad pietiks.

  +9 [+] [-]

, 2011-10-18 17:34, pirms 13 gadiem
Saša,paliec pie aizeriem un pieņem islamu.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-18 18:02, pirms 13 gadiem
Tikai ne Jori, abjibalovka nevis treneris. Kaut kads murgs! Satiku vinju paris reizes nu nesaprotu ka vinjsh vispar tiek cauri. Pirms Olimpa murgoja kaut ko pa lietuvu ar Romanovu no kura vinjsh ne soli prom nesper. kazahus apchakareja aizbrauca uz Igauniju stradat par Igaunju 1.ligas jaunpienacejas sportisko direktoru.Nu pasakiet ludzu kads tur direktors pagalma vajadzigs, tagad atvilkas atpakal. Ka treneris nau jau no sliktakajiem pasaule, bet ja cilvekam iekshaas vaaraas to ko neviens nezin, ja vinjsh zuud katru 5 min un tad atkal uzrodaas. Nu prieksh kam vajag? Mihailu Konevu par u21 treneri luudzu.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-18 18:13, pirms 13 gadiem
Babičevs būtu laba kandidatūra U-21 trenera amatam

     [+] [-]

, 2011-10-18 18:24, pirms 13 gadiem
Pats galvenais, kārtējo reizi neviens neko nevērtē, labi vai slikti trenneris strādāja, zin vai nezin Skredelis, kas ir internets. Tāds normāls draugu klubiņš visi savējie, kādu nomaina tikai tad ja iznes ar kājām pa priekšu.

P.S. Vispār LFF devīze varēja būt - "Galvenais nav profesinalitāte un rezultāts, bet gan čomi"

  +3 [+] [-]

, 2011-10-18 18:27, pirms 13 gadiem
besii araa ka LFF stradaa kaukadi atpalikushi komunisti un mums faniem delj taa jaciesh!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 20:40, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Un kas tev būs tas jaunais treneris?
Tāds pats guņas cilvēks,kuram uz rezultātiem būs nospļauties,un izlasē būs līdz brīdim,kad starkovs atkal šo nomainīs!
Cik noprotu,ja azeri dos dabro,tad petrovičs paliek!
Cik saprotu, ja Starkovam Azarbaidžānā neveiksies, tad varētu domāt par viņa līguma pagarināšanu. Ko nenovēlu.

Treneri neizvirzīšu ne es ne tu bet LFF, tātad šā vai tā tas būs federācijas cilvēks

  +2 [+] [-]

, 2011-10-18 21:20, pirms 13 gadiem
kegums rakstīja: Cik saprotu, ja Starkovam Azarbaidžānā neveiksies, tad varētu domāt par viņa līguma pagarināšanu. Ko nenovēlu.

Treneri neizvirzīšu ne es ne tu bet LFF, tātad šā vai tā tas būs federācijas cilvēks
Tu neesi sapratis manu domu gājienu!
Šis bija tavs citāts!:
Izlasei tagad vajag jaunu treneri,lai var redzet un salīdzināt ar Starkova iespēto ar šiem spēlētāju resursiem.

Nebūs jau ko salīdzināt!Nedomā, ka guņa nu meklēs neatkarīgu treneri,kurš strādās Latvijas valsts futbola un tās līdzjutēju interesēs.Ieliks vienu pagaidu aunu, kurš atsēdēs savu trenera laiku un Petrovičs kad pametīs azerus ,būs atpakaļ kā neaizstājamākais treneris.
Lai kaut kas mainītos LV futbolā,guņu ar visu savu čekistu + pensionāru kantori jāpatriec !Tur ir tā problēma ,ne jau starkovā!
starkovs jau azeros parāda cik viņš ir ,,spējīgs,, vadīt kā treneris komandu,neatkarīgā no guņas līgā!