Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Svinīgi atklāts jaunais "Elektrum" OSC futbola halles segums

Krišs Upenieks

Svinīgi atklāts jaunais "Elektrum" OSC futbola halles segums
Foto: LFF

Sestdien, 17. septembrī, "Elektrum" Olimpiskajā sporta centrā (OSC) Rīgā līdztekus Rīgas futbola svētkiem bērniem, kas iekļaujas šīgada Futbola dienas programmā, norisinājās svinīgā OSC jaunuzklātā futbola halles seguma atklāšana.

Jaunā futbola halles mākslīgā seguma "Warrior 60/180" uzklāšanas darbus veica speciālisti no Čehijas uzņēmuma "JUTA". Laukuma uzklāšanu nodrošināja Latvijas Futbola federācija (LFF) pašreizējās futbola infrastruktūras attīstības programmas ietvaros.

"Ir patiess prieks palīdzēt Rīgas un Latvijas futbolam tikt pie jauna futbola seguma tik plaši iecienītā un daudzu futbola pasākumu, treniņu un notikumu izmantotā vietā kā "Elektrum" OSC. Salīdzinot ar segumu, kas šo halli klāja iepriekš, jaunais segums ir milzīgs solis uz priekšu," atklāšanā izteicās LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis. "Šis segums it īpaši kalpos mūsu jaunajiem futbolistiem un futbolistēm. Tieši tāpēc šodien "Elektrum" OSC vadībai simboliski dāvinu futbola bumbu ar Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētāju autogrāfiem. Lai iet gadi, un tie bērni, kas šodien šeit trenējas, tiek līdz iespējai pārstāvēt savu valsti Latvijas izlasēs! Lai futbols šeit mājo vienmēr!"

"Bērni ir mūsu nākotne. Arī mēs šo vietu allaž esam centušies veidot tā, lai tajā bērniem būtu patīkami spēlēt, trenēties un atgriezties. Futbola halle ir lielākā no ēkām, ko apsaimniekojam, un tā prasa arī vislielākās rūpes," piebilda "Elektrum" OSC Valdes locekle Zane Grundiņa-Arāja. "Paldies LFF par sadarbību un jaunā laukuma uzklāšanu, jo pašu spēkiem mums tas nebūtu izdevies. Ticu, ka mazo futbolistu vidū ir daudz nākotnes zvaigžņu. Lai izdodas piedzīvot to dienu, kad kāds no jums būs pasaules futbola zvaigzne!"

"Elektrum" OSC ir viena no divām apjumtajām futbola hallēm Rīgā, kas futbola treniņiem un sacensībām aktīvi tiek izmantota visa gada garumā. Jaunuzklātais halles segums ļaus visām futbola skolām un klubiem, kas izmanto halli bērnu un jauniešu futbola treniņu organizēšanai, turpināt savu darbu jaunā kvalitātē.

Informāciju sagatavoja:
Toms Ārmanis
Latvijas Futbola federācija
sabiedrisko attiecību speciālists

  -1 [+] [-]

, 2016-09-17 14:30, pirms 8 gadiem
Nu,protams,neviena foto!!! "malači"

  +1 [+] [-]

, 2016-09-17 16:28, pirms 8 gadiem
tas labi. viens solitis uz prieksu.. Liepaja , Valmiera, Daugavpils un Ventspils ari gaida lidzigus laukumus .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja