Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Verpakovskis, Pahars un citi Starkova vadībā Liepājā spēlēs pret Krievijas leģendu izlasi

Verpakovskis, Pahars un citi Starkova vadībā Liepājā spēlēs pret Krievijas leģendu izlasi
Publicitātes foto

10.augustā plkst. 19:00 "Daugavas" stadionā Liepājā Latvijas futbola leģendu izlase spēkosies ar Krievijas futbola leģendu izlasi, vēsta spēles organizatori.

Vai vēlies redzēt pretuzbrukuma tandēmu Prohorenkovu un Verpakovski, kas sarūgtināja Čehijas izlasi, Eiropas čempionātā 2004.gadā? Esi klāt un laukumā redzēsi divus Latvijas futbola izcilākos uzbrucējus Marianu Paharu un Viktoru Dobrecovu, un Anglijas augstākās līgas rūdījuma aizsargus Igoru Stepanovu un Kasparu Gorkšu. Ja vēlies atgriezties atpakaļ 2004.gadā, kad Latvijas izlase bija viena no pārsteidzošākajām komandām Eiropā, ar spēlētājiem Koļinko, Isakovu, Zemļinski, Rimku, Zakreševski, u.c, tad stadionā “Daugava” tev ir jābūt.

Futbola līdzjutēji vēl joprojām atceras 2004. gada leģendāros Latvijas futbola panākumus, kad tā laika izlase ieguva līdz šim nepārspētās tiesības spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā! Kopš šī leģendārā gada visu šo zvaigžņu sastāvu kopumā sporta līdzutējiem vairs nebija iespēja klātienē vērot. Daudzi no tā laika futbolistiem tā arī nav nospēlējuši savu atvadu spēli Latvijas skatītājiem. Pateicoties Krievijas futbola leģendu izlases uzaicinājumam, ir vienkopus pulcēta šo Latvijas futbola spēlētāju izlase, to papildinot arī ar citu paaudžu leģendām. Latvijas leģendu izlasi laukumā vadīs treneris Aleksandrs Starkovs.

Latvijas futbola leģendu izlase dosies laukumā pret tādām Krievijas futbola leģendām kā Jevgeņijs Aldoņins, Dmitrijs Hļestovs, Mihails Sinovjevs, Mihails Besčastnihs, Aleksejs Meļošins, Eriks Korčagins, Igors Gavriļins, Aleksejs Hodikins, Valerijs Ļihobabenko, Mihails Jefimovs, Igors Timofejevs. Krievijas leģendu izlases treneris - Aleksandrs Mostovojs. Spēles sākums paredzēts plkst. 19:00, bet biļešu cena - pieci eiro iepriekšpārdošanā un septiņi eiro spēles dienā.

Informāciju sagatavoja:
Dāvids Jansons


, 2018-07-17 10:46, pirms 6 gadiem
vai kads mak pateikt vai krieviem tie speletaji tiesam legendari vai kaut kadas pabiras panemtas?
, 2018-07-17 10:53, pirms 6 gadiem
petušara rakstīja: vai kads mak pateikt vai krieviem tie speletaji tiesam legendari vai kaut kadas pabiras panemtas?
Nevar teikt, ka tā ir PATI LABĀKĀ Krievijas izlase, bet vairāki spēlētāji - Aldoņins, Besčastnihs, Mostovojs tiešām arī bija Krievijas tops savulaik.
, 2018-07-17 10:58, pirms 6 gadiem
Arī tagad spēlēs no aizsardzības?
, 2018-07-17 11:27, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Nevar teikt, ka tā ir PATI LABĀKĀ Krievijas izlase, bet vairāki spēlētāji - Aldoņins, Besčastnihs, Mostovojs tiešām arī bija Krievijas tops savulaik.
Šis ir cits Besčastnihs, tas bija Vladimirs. Šis ir dvīņu brālis Mihails, kurš pat Ventspilī ir uzspēlējis. Mostovojs laikam arī nespēlēs (Krievijas leģendu izlases treneris - Aleksandrs Mostovojs). Tad nu tiešām bez Aldoņina, viduvējam līdzjutējam nezināmi uzvārdi, diemžēl.
, 2018-07-17 11:55, pirms 6 gadiem
frensiss rakstīja: Šis ir cits Besčastnihs, tas bija Vladimirs. Šis ir dvīņu brālis Mihails, kurš pat Ventspilī ir uzspēlējis. Mostovojs laikam arī nespēlēs (Krievijas leģendu izlases treneris - Aleksandrs Mostovojs). Tad nu tiešām bez Aldoņina, viduvējam līdzjutējam nezināmi uzvārdi, diemžēl.
Nosaukums Krievijas leģendu izlase ir, maigi sakot, ļoooti pārspīlēts. No bijušās PSRS par īstām leģendām var nosaukt Ļevu Jašinu, Oļegu Blohinu, varbūt vēl Rinatu Dasajevu.
, 2018-07-17 12:11, pirms 6 gadiem
Kur Dasājevs? Kur mums Rolis? Man labāk patika Dobrecova-Roļa tandēms, nevis Prohora un Verpja
, 2018-07-17 12:13, pirms 6 gadiem
LFF vadība nomainījās, bet nekur tālāk no Parašas ietekmes uz mūsu futbolu nav atgājuši.
, 2018-07-17 12:23, pirms 6 gadiem
Cenas nu tiešām ir pārspīlētas.
, 2018-07-17 12:56, pirms 6 gadiem
vidslielaka Krievijas zvaigzne Lihobabenko -UEFA cempionu ligas ieguvejs!
, 2018-07-17 16:21, pirms 6 gadiem
Pandora rakstīja: Arī tagad spēlēs no aizsardzības?
, 2018-07-17 18:51, pirms 6 gadiem
1 rakstīja: Cenas nu tiešām ir pārspīlētas.
Par mazu?
, 2018-07-17 19:50, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Par mazu?
Brīnos,Staķikā kafija maksā 1,80..., piecīts par spēli,manuprāt normāla cena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-18 14:16, pirms 6 gadiem
kādēļ spēle ar okupantu pabirām, vai Eiropā trūkst godājamu valstu veterānu komandas ?
, 2018-07-20 01:25, pirms 6 gadiem
Mīlēsim futbolu!
Katra akcija, kas ir par godu futbola varenībai, ir laba.
Es labprāt La Liga un Spartaka plēsējam Mostovojam paspiestu roku!!!
Ne gluži Modriča līmenis, taču ļoti cienījams meistars, kuram nepaveicās ar laiku, valsti, iekārtu.

Karpins - Mostovojs bija saikne Eiropas līmenī, bet aizspriedumi pret Spartaku ar latvju sarkanbalstsarkano ir tagad nevietā un toreiz.

Čerčesovs taču pierādīja, ka Spartakā ir dzīsla!!!
, 2018-07-30 11:44, pirms 6 gadiem
Cenas lielākas nekā uz Ventspils spēli ar Bordo,pie tam tur skolēniem un pensionāriem bija par velti.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.