Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

VID veiktā kratīšana palīdzēs atbrīvoties no vēsturiskā mantojuma, uzskata LFF

Rolands Eliņš

VID veiktā kratīšana palīdzēs atbrīvoties no vēsturiskā mantojuma, uzskata LFF
Edgars Pukinsks. Foto: LFF

Pašreizējai situācijai, kurā Valsts ieņēmumu dienests veic procesuālās darbības Latvijas Futbola federācijā, ir jāpalīdz federācijai atbrīvoties no tās vēsturiskā mantojuma, uzsver LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks savas organizācijas paziņojumā.

"VID šajā procesā no mums pieprasa un mēs tam sniedzam lielu apjomu ar finanšu dokumentāciju, kas skar LFF darbības nodokļu nomaksas kontekstā teju desmit gadu periodā," skaidro LFF ģenerālsekretārs. "Ticam, ka šis process VID ļaus izdarīt atbilstošus secinājumus un ka šie secinājumi palīdzēs mums kā organizācijai atbrīvoties no, ja to tā var saukt, vēsturiskā mantojuma. Ja pār kādām vēsturiskajām federācijas vai tās amatpersonu darbībām ir kāda aizdomu ēna, un tam ir attiecīgs pierādījumu klāsts, tam noteikti ir jānes attiecīgas un likumā paredzētas sekas. Latvijas futbols un tā sakārtošanās process to ir pelnījis.”

Vakar tika apstiprināts, ka VID veic kratīšanu LFF telpās. Federācija vakar vakarā publiski paziņoja, ka sadarbojas ar VID un nodrošinās visu prasīto informāciju, kā arī tika norādīts „uzsākto procesuālo darbību interesēs LFF plašākus komentārus nav tiesīga sniegt”. Šorīt gan izdarīts tieši tas, proti, sniegts plašāks komentārs.

"LFF kā organizācija iestājas par caurspīdīgu un saprotamu rīcību un procesu pārvaldību. Mēs esam ieinteresēti auglīgā un uz attīstību vērstā futbola vidē, kas ilgākā laika posmā ir piedzīvojusi dažādus pārbaudījumus. Tieši tāpēc ikdienas darbā un komunikācijā ar visa veida vietējām un starptautiskajām organizācijām, kuras pārrauga mūsu darbību, esam bijuši aktīvi un atsaucīgi problēmu risināšanā. Īpaši aktuāli tas bijis pēdējos mēnešos, kad ļoti aktīvi esam kārtojuši dažādus ar plašāku vēsturi saistītus un līdz šim dažādu iemeslu dēļ līdz galam nesakārtotus jautājumus. Arī komunikācijā ar VID esam bijuši darbīgi, nesenā laika posmā atrisinot dažādas senāku procesu nepilnības un sekas, tajā skaitā dzēšot konstatētos nodokļu parādus," stāsta Edgars Pukinsks. "Nesenā vēsturē esam atjaunojuši mūsu starptautisko partneru uzticamību un stabilizējuši LFF darbību, kas pēc virknes politisku procesu bija sašķobījusies. Gan UEFA, gan FIFA līmenī esam auditējuši savu darbību, gluži kā vienmēr, atskaitoties par katru saņemto mērķa dotāciju centu."

"Vēlos izcelt VID darbinieku profesionālo un uz iesaisti vērsto darbību. Veicam visus no mums atkarīgos soļus, lai šis process būtu maksimāli pilnvērtīgs un sniegtu labumu mums kā organizācijai," piebilda Pukinsks.

Pukinsks ir šobrīd vienīgā LFF amatpersona ar paraksta tiesībām. Viņš ieņem ģenerālsekretāra pozīciju, kuru iepriekšējā vasarā uz neilgu laiku atstāja, bet atgriezās pēc LFF prezidenta Kaspara Gorkša nomešanas no amata ārkārtas kongresā. Iepriekš Pukinsks strādāja federācijā, kad to ilgus gadus vadīja prezidents Guntis Indriksons un ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12558/edgars-p...

1 2 43 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2020-04-17 11:10, pirms 4 gadiem
"Vēsturiskais mantojums" par ko viņš pats ir atbildīgs. Cik gadus federācijā Pukinskis jau strādā?

  +2 [+] [-]

, 2020-04-17 11:11, pirms 4 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2020-04-17 11:19, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: "Vēsturiskais mantojums" par ko viņš pats ir atbildīgs. Cik gadus federācijā Pukinskis jau strādā?
Strādā ilgi, bet atceries, ka iepriekš virs viņa stāvēja galvenie lēmēji Mežeckis un Indriksons!

  +7 [+] [-]

, 2020-04-17 11:22, pirms 4 gadiem
Godātais Pukinska kungs laikam lielāko daļu sabiedrības uzskata par pilnīgiem auniem, jo pēc teksta sanāk, ka šis Edgars Pukinskis un tas Pukinskis, kurš strādā LFF kopš 2007. gada ir divas dažādas personas.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-17 12:05, pirms 4 gadiem
Ak tad piepeši vēsturiskais mantojums, bet, kad bjia Goršku jānomet, tad viņš tikai bija pie visa vainīgs. Visi tie nīdētāji, kas pēdējā kongresā raudāja, cik slikti ir pie Kaspara un cik cilvēcīgi viss bija pie Gunčas, tagad varētu paskaidrot, ko tieši viņi domā un ko tieši viņi zināja par tiem labajiem laikiem. Par ģeopolitiku šo īsti nosaukt nevar, bet skaidrs, ka lv futbolu plosa grupējumu cīņas. vecie īsti atkāpties negrib, lai arī virsvadonis formāli ir atkāpies, bet jaunie spēki nav tik jaudīgi un arī negrib vienoties, lai visu pārņemtu. +vēl par basketbola naudu.. vai, tas ir vadīšanu, bija jācīnās.

     [+] [-]

, 2020-04-17 12:23, pirms 4 gadiem
onkols rakstīja: Ak tad piepeši vēsturiskais mantojums, bet, kad bjia Goršku jānomet, tad viņš tikai bija pie visa vainīgs. Visi tie nīdētāji, kas pēdējā kongresā raudāja, cik slikti ir pie Kaspara un cik cilvēcīgi viss bija pie Gunčas, tagad varētu paskaidrot, ko tieši viņi domā un ko tieši viņi zināja par tiem labajiem laikiem. Par ģeopolitiku šo īsti nosaukt nevar, bet skaidrs, ka lv futbolu plosa grupējumu cīņas. vecie īsti atkāpties negrib, lai arī virsvadonis formāli ir atkāpies, bet jaunie spēki nav tik jaudīgi un arī negrib vienoties, lai visu pārņemtu. +vēl par basketbola naudu.. vai, tas ir vadīšanu, bija jācīnās.
Ļoti gribētos dzirdēt babtistu kapeles runču viedokli par radušos situāciju. Kongresā klaigāja kā tvaicenes absolventi, tagad klusē kā nelaiķi.

  -1 [+] [-]

, 2020-04-17 12:24, pirms 4 gadiem
darbagalds rakstīja: Ļoti gribētos dzirdēt babtistu kapeles runču viedokli par radušos situāciju. Kongresā klaigāja kā tvaicenes absolventi, tagad klusē kā nelaiķi.
Tas $zģec ko piesauca, tiešām ir atnācis. Āmen

 +11 [+] [-]

, 2020-04-17 12:46, pirms 4 gadiem
Edgar, beidz vienreiz dir*t. Tu pats esi, tas vēsturiskais mantojums, kas federācijā strādā pēdējos 12 gadus. Tu gribi teikt, ka savulaik slēdzot līgumus federācijai ar savas sievas komapāniju Tu neko nezināji?
https://www.delfi.lv/sports/news/fu...

  +4 [+] [-]

, 2020-04-17 12:58, pirms 4 gadiem
Cik gan naivam ir jābūt cilvēkam, lai domātu, ka tā vienkārši var salauzt sistēmu, kura veidojusies vairāk kā 30 gadus?
LV futbola sistēma nav tikai LFF spice, bet viss kas atrodas tās pakļautībā. Bardaks nav tikai LFF birojā, bet visā LV futbola sistēmā kopumā. Zinot kas notiek LFV klubos, jāsaka/jāraksta, ka LFF birojā ir tikai ziediņi.
Latvijas futbola sabiedrība ir mazs LV sabiedrības kopējais spogulis. Latvija jau gandrīz 30 gadus ir neatkarīga valsts, bet savoku tajā ir vairāk kā vajag.
Savoks-cilvēks, kurš ar ķermeni atrodas neatkarīgā Latvijā, bet ar prātu un domām bijušajā PSRS.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-17 13:09, pirms 4 gadiem
pļutinskis visā savā krāšņumā. bļin, kad to pretīgo mērgli aizvāks no futbola...

  -1 [+] [-]

, 2020-04-17 13:12, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Cik gan naivam ir jābūt cilvēkam, lai domātu, ka tā vienkārši var salauzt sistēmu, kura veidojusies vairāk kā 30 gadus?
LV futbola sistēma nav tikai LFF spice, bet viss kas atrodas tās pakļautībā. Bardaks nav tikai LFF birojā, bet visā LV futbola sistēmā kopumā. Zinot kas notiek LFV klubos, jāsaka/jāraksta, ka LFF birojā ir tikai ziediņi.
Latvijas futbola sabiedrība ir mazs LV sabiedrības kopējais spogulis. Latvija jau gandrīz 30 gadus ir neatkarīga valsts, bet savoku tajā ir vairāk kā vajag.
Savoks-cilvēks, kurš ar ķermeni atrodas neatkarīgā Latvijā, bet ar prātu un domām bijušajā PSRS.
Tāpēc saku, patreiz vienīgais labvēlīgais scenārījs būtu, ka UEFA pārņem LFF uz noteiktu laiku. Ar žīdu Ļašku un viņa savoku baru būs sūdi ne pa jokam.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-17 13:20, pirms 4 gadiem
Pukinska izteikumi ir tas, kas krieviski saucas - "horošaja mina, pri plohoj pogode". Tas ir tā, ka viņš cenšas parādīt, ka ir "ņi pri čom", tas, ko VID dara ir super, jo viņš jau sen to sagaidīja, un nākotne ir cerību pilna ar viņu LFF spicē. Tomēr ar vienu, pat ar VID vēzienu, tos staļļus iztīrīt un zagšanas shēmas salauzt nebūs iespējams. Bet cerams, ka tas būs solis tajā virzienā.

     [+] [-]

, 2020-04-17 13:23, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tāpēc saku, patreiz vienīgais labvēlīgais scenārījs būtu, ka UEFA pārņem LFF uz noteiktu laiku. Ar žīdu Ļašku un viņa savoku baru būs sūdi ne pa jokam.
Tu tā arī neko nesaprati no tā ko es uzrakstīju, bet tas mani nepārsteidz.
Ko tas UEFA izdarīs, lai mainītu LV futbola sabiedrības domāšanu un sistēmu? Nošaus visus?
Pat Ļeņins pēc oktobra revolūcijas, un Robespjērs pēc franču revolūcijas, saprata, ka nepieciešams izvērst asiņainu teroru pret sabiedrību, īpaši elites pārstāvjiem, lai salauztu veco sistēmu un cilvēku domāšanu. Diemžēl, bet arī tāda domāšana bija maldīga.
Nevienam nav dota iespēja ātri un nesāpīgi mainīt cilvēku domāšanu. To var izdarīt tikai un vienīgi dabiska evolūcija, kas nav viena gada, pat desmitgades, jautājums.

     [+] [-]

, 2020-04-17 13:26, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ko tas UEFA izdarīs, lai mainītu LV futbola sabiedrības domāšanu un sistēmu? Nošaus visus?
Atņems varu tiem muhļītājiem. Ar to sākumam pilnībā pietiktu.

     [+] [-]

, 2020-04-17 13:28, pirms 4 gadiem
pljutinskim palidzes atbrivoties pasham no sevis

  +3 [+] [-]

, 2020-04-17 13:34, pirms 4 gadiem
Un vēl - par čekistu Idriksonu Pukinska kontekstā (kurš neapšaubāmi ir viņa cilvēks). Čekists ir prasmīgi radījis iespaidu, ka viņš ir gūlies vakarā un cēlies no rīta ar nesavtīgu domu par Latvijas futbolu. Ka atrāvis maizes kumosu sev un saviem bērniem, lai tikai fubolam tiek vairāk. Realitāte ir bijusi pavisam citāda. Jau no pašiem sākumiem tā ir bijusi barotne, sile, lai shēmotu un iedzīvotos. Čekists ir čekists - tie ir visur vienādi - gan Krievijā, gan Latvijā. Viena banda, kuru dzīves jēga ir taisīt naudu. Ar jebkuriem līdzekļiem.

     [+] [-]

, 2020-04-17 13:37, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Atņems varu tiem muhļītājiem. Ar to sākumam pilnībā pietiktu.
Kāds naivums Tavā vecumā!
Cik ES uzraugi šobrīd kontrolē ES struktūrfondu izlietojumu Latvijā?
Un vai tāpēc netiek zagta ES struktūrfondu nauda?
Un kā vel tiek zagta. Tikai paša nekaunīgākā zagšana tiek atklāta. Ja ir izshēmojuši kā šobrīd nozagt UEFA naudu, tad izshēmos, kā to arī izdarīt pie tiešas UEFA uzraudzības.

  -2 [+] [-]

, 2020-04-17 13:40, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kāds naivums Tavā vecumā!
Cik ES uzraugi šobrīd kontrolē ES struktūrfondu izlietojumu Latvijā?
Un vai tāpēc netiek zagta ES struktūrfondu nauda?
Un kā vel tiek zagta. Tikai paša nekaunīgākā zagšana tiek atklāta.
Ko citu piedāvā?
Samierināties, ka tādi laiki, tāda paaudze?

P.s. es apzinos, ka scenārījs, ka uefa varētu pārņemt lff ir nereāls. Taču tas ir labākais uz ko varam cerēt. Ja turpinās ākstīties, + atklātos kādi 2-3 nopietni skandāli, mošk tiem mērs beidzot būs pilns.

     [+] [-]

, 2020-04-17 13:47, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Ko citu piedāvā?
Samierināties, ka tādi laiki, tāda paaudze?

P.s. es apzinos, ka scenārījs, ka uefa varētu pārņemt lff ir nereāls. Taču tas ir labākais uz ko varam cerēt. Ja turpinās ākstīties, + atklātos kādi 2-3 nopietni skandāli, mošk tiem mērs beidzot būs pilns.
Es neko nepiedāvāju, jo labi saprotu, ka viss notiks dabiskās evolūcijas ceļā.
Agrāk, vai vēlāk, vecie bebri aizies, un nāks jauni kadri, kuri soli pa solim lauzīs veco sistēmu. Tiesa, tas nav ātrs process, un nav arī zināms, vai jaunā sistēma būs labāka par veco.

''...+ atklātos kādi 2-3 nopietni skandāli, mošk tiem mērs beidzot būs pilns.''

Viduslaikos, kad zagļiem publiski cirta nost galvas un locekļus, cilvēkus sadzina laukumos to skatīties. Tajā laikā laukumā masveidā uzdarbojas kabatu un cita veidu zagļi.
Šī stāsta morāle-kurš ir iekodēts uz zagšanu, un cita veida nelikumībām, nekas nespēs apturēt.

  +4 [+] [-]

, 2020-04-17 13:55, pirms 4 gadiem
Edgar, tu esi šī mantojuma sastāvdaļa!

     [+] [-]

, 2020-04-17 14:02, pirms 4 gadiem
Nu jau 2 gadus Pukinsks ar īsu pārtraukumu vada LFF ģenerālsekretāra amatā un pirms tam vēl kādus 6 gadus bija izpildirektors. Ar visu slikto Mežeckim un Indriksonu LFF nekad nebija kratīta. Pukinsks, Gaidels, Kazakevičs ar Ļašenko priekšgalā noveda LFF līdz pilnam sabrukumam.

     [+] [-]

, 2020-04-17 14:40, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kāds naivums Tavā vecumā!
Cik ES uzraugi šobrīd kontrolē ES struktūrfondu izlietojumu Latvijā?
Un vai tāpēc netiek zagta ES struktūrfondu nauda?
Un kā vel tiek zagta. Tikai paša nekaunīgākā zagšana tiek atklāta. Ja ir izshēmojuši kā šobrīd nozagt UEFA naudu, tad izshēmos, kā to arī izdarīt pie tiešas UEFA uzraudzības.
Un vai tad Gorkšs bija sūdīgs čalis, ja paņēma un normāli parāva šito sūdu lādi vaļā? Kādam jau ir jāsāk tos sūdus vākt. Pats no sevis jau nekas nenotiks. Sāks viens un pēc 5 vai 10 gadiem tādi cilvēki, kas gribēs kārtību jau būs tūkstoši. Vajag sākumā vienu, tad pārējie ar laiku pievienosies. Es te nelieku cerības uz to, ka kaut kādi cilvēki, kam tagad kādi 30 un vairāk gadi mainīs savus uzskatus. Bet jaunā paaudze vismaz varētu būt tā, kas izvēlas godīgas metodes mērķu sasniegšanai.

     [+] [-]

, 2020-04-17 14:55, pirms 4 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Un vai tad Gorkšs bija sūdīgs čalis, ja paņēma un normāli parāva šito sūdu lādi vaļā? Kādam jau ir jāsāk tos sūdus vākt. Pats no sevis jau nekas nenotiks. Sāks viens un pēc 5 vai 10 gadiem tādi cilvēki, kas gribēs kārtību jau būs tūkstoši. Vajag sākumā vienu, tad pārējie ar laiku pievienosies. Es te nelieku cerības uz to, ka kaut kādi cilvēki, kam tagad kādi 30 un vairāk gadi mainīs savus uzskatus. Bet jaunā paaudze vismaz varētu būt tā, kas izvēlas godīgas metodes mērķu sasniegšanai.
Ne ko tur neparāva. Gorkšs vienkārši tiek nolikts pa sitienam, jo noslēpt īsti vairs nevar - tipa pie Indriksona viss bija labi, bet kā Gorkšs sāka saimniekot, tā ir visādas problēmas - nauda pārtērēta, VID auditē/krata, Pukinskis mirgo (aiziet, atnāk, aiziet, atnāk) utmldz Beigās Gorkšs dabūs arī formālu sodu, bet Pukinskis un co kā "saimniekoja", tā saimniekos.

     [+] [-]

, 2020-04-17 15:21, pirms 4 gadiem
Bzh rakstīja: Ne ko tur neparāva. Gorkšs vienkārši tiek nolikts pa sitienam, jo noslēpt īsti vairs nevar - tipa pie Indriksona viss bija labi, bet kā Gorkšs sāka saimniekot, tā ir visādas problēmas - nauda pārtērēta, VID auditē/krata, Pukinskis mirgo (aiziet, atnāk, aiziet, atnāk) utmldz Beigās Gorkšs dabūs arī formālu sodu, bet Pukinskis un co kā "saimniekoja", tā saimniekos.
Vai nu tu mani nesaprati, vai arī es tevi nesaprotu. Gorkšs neko neslēpa. Tieši tajā laikā, kad Pukinsks notinās, tad Gorkšs kārtīgi iznesa visus tos mēslus saulītē. Parādīja, kā tā nauda tika iepriekš izsaimniekota. Nezinu kā šis pasākums vēl attīstīsies, bet cerams, ka tiks LFF nedaudz patīrīts tagad.

     [+] [-]

, 2020-04-17 16:11, pirms 4 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Vai nu tu mani nesaprati, vai arī es tevi nesaprotu. Gorkšs neko neslēpa. Tieši tajā laikā, kad Pukinsks notinās, tad Gorkšs kārtīgi iznesa visus tos mēslus saulītē. Parādīja, kā tā nauda tika iepriekš izsaimniekota. Nezinu kā šis pasākums vēl attīstīsies, bet cerams, ka tiks LFF nedaudz patīrīts tagad.
Kā tad Gorkšs neko neslēpa, ja nekādi nevarēja sagatavot revidenta ziņojumu par 2018.gadu?

     [+] [-]

, 2020-04-17 16:25, pirms 4 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Un vai tad Gorkšs bija sūdīgs čalis, ja paņēma un normāli parāva šito sūdu lādi vaļā? Kādam jau ir jāsāk tos sūdus vākt. Pats no sevis jau nekas nenotiks. Sāks viens un pēc 5 vai 10 gadiem tādi cilvēki, kas gribēs kārtību jau būs tūkstoši. Vajag sākumā vienu, tad pārējie ar laiku pievienosies. Es te nelieku cerības uz to, ka kaut kādi cilvēki, kam tagad kādi 30 un vairāk gadi mainīs savus uzskatus. Bet jaunā paaudze vismaz varētu būt tā, kas izvēlas godīgas metodes mērķu sasniegšanai.
Mans stāsts nebija par kādu konkrētu personāžu, bet par visu sistēmu kopumā. Vienai personai, pat ja viņš to ļoti gribētu, nav iespējams stāties pretī sistēmai,jo sistēma viņu ātri un nežēlīgi samals. Un tas ka Gorkšs salīdzinoši ātri tika novākts no skatuves lieku reizi to apliecināja.

     [+] [-]

, 2020-04-17 16:36, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Mans stāsts nebija par kādu konkrētu personāžu, bet par visu sistēmu kopumā. Vienai personai, pat ja viņš to ļoti gribētu, nav iespējams stāties pretī sistēmai,jo sistēma viņu ātri un nežēlīgi samals. Un tas ka Gorkšs salīdzinoši ātri tika novākts no skatuves lieku reizi to apliecināja.
Bet tev ir kāds piedāvājums kā to sistēmu savādāk salauzt? Nu kādam (vienam cilvēkam, mazai cilvēku grupai) tak ir jāsāk tas darīt. Kaut kur tam visam ir jāsākas. Nedaudz tēlaini izsakoties - katra upe sākas ar kaut kādu mazu grāvīti.

Nav nekas konstruktīvs tavā nostājā.

Vai arī tava nostāja ir tāda, ka visam ir jāturpinās tā, kā tas tagad jau notiek?

     [+] [-]

, 2020-04-17 16:43, pirms 4 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Bet tev ir kāds piedāvājums kā to sistēmu savādāk salauzt? Nu kādam (vienam cilvēkam, mazai cilvēku grupai) tak ir jāsāk tas darīt. Kaut kur tam visam ir jāsākas. Nedaudz tēlaini izsakoties - katra upe sākas ar kaut kādu mazu grāvīti.

Nav nekas konstruktīvs tavā nostājā.

Vai arī tava nostāja ir tāda, ka visam ir jāturpinās tā, kā tas tagad jau notiek?
Es jau augstāk uzrakstīju-viss notiks dabiskās evolūcijas ceļā.
Agrāk, vai vēlāk, vecie bebri aizies, un nāks jauni kadri, kuri soli pa solim lauzīs veco sistēmu. Tiesa, tas nav ātrs process, un nav arī zināms, vai jaunā sistēma būs labāka par veco.

  -1 [+] [-]

, 2020-04-17 16:43, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Kā tad Gorkšs neko neslēpa, ja nekādi nevarēja sagatavot revidenta ziņojumu par 2018.gadu?
Es tieši otrādāk to situāciju sapratu. Revidents neiesneidza ziņojumu, jo Latimira bija ar veco kliķi sasējusies. Grāmatvede bija arī vecās kliķes mantojums, kas tur šmugulējās. Pēctam, kad Gorkš piesaistīja juristus, kas pateica, ka Latimira ir lauzusi līguma nosacījumus tad pēkšņi viss bija kārtībā no Latimiras un varēja parakstīt.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-17 17:01, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Kā tad Gorkšs neko neslēpa, ja nekādi nevarēja sagatavot revidenta ziņojumu par 2018.gadu?
Revidenta ziņojums tak ir sagatavots, un tajā ir pateikts, ka revidents atsakās sniegt savu atzinumu. Sākoties Gorkša ērai tika sākts sakārtot to bardaku, kas bija radies iepriekšējā valdīšanas laikā. Un tad arī sāka nākt ārā arī visādi mistiskie līgumi ar sievām un firmas ar kurām tika slēgti aizdomīgi līgumi, kuri pat netika nekur normāli uzskaitīti. Un ja tu tādu bardaku mēģini dabūt cauri revidentam, tad viņš arī sniedz ziņojumu, ka uz esošās dokumentācija bāzes viņš nevar sniegt atzinumu.

Protams Gorkšs varēja turpināt kruķīt lietas tālāk un kaut kādus papīreļus sataisīt un iesniegt, lai tas atzinums būtu. Bet viņš parādīja savu nostāju un atteicās plūst tālāk pa jau esošo gultni. Viņš atklāja situāciju kāda tā ir. Un nemēģināja kaut ko taisnoties par iepriekšējo vīru sataisītajām shēmām.

Ko es gribu pateikt - Gorkšs neko dižu savā prezidēšanas laikā neuztaisīja, bet viņš parādīja, kas tajā LFF darās. Un tas bija pirmais solis, lai radītu normālu sakārtotu vidi. Tādā ziņā es uzskatu, ka viņš bija īstais cilvēks tajā laikā, kam bija jābūt pie stūres. Manuprāt viņu noņēma pārāk ātri no trases. Viņš vēl nepaspēja salikt visu pa plauktiņiem atpakaļ. Vai tas viņam būtu izdevies, par to var tagad tikai spriedelēt.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-17 17:04, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Es jau augstāk uzrakstīju-viss notiks dabiskās evolūcijas ceļā.
Agrāk, vai vēlāk, vecie bebri aizies, un nāks jauni kadri, kuri soli pa solim lauzīs veco sistēmu. Tiesa, tas nav ātrs process, un nav arī zināms, vai jaunā sistēma būs labāka par veco.
Vai tad VID tagad nebūtu nekas jādara un jāgaida kamēr visi vecie nobeigsies?

Ja tevi kāds apzags uz ielas, tad tu arī gaidīsi, kamēr zaglis nomirs?
Interesanta pieeja tev!

     [+] [-]

, 2020-04-17 17:11, pirms 4 gadiem
Man šajā situācijā prasītos, lai kāds žurnālists, kurš orientējās situācijā, piemēram Novickis (Elita Veidemane protams arī vēl varētu), nointervē Gorkšu un Pukinsku kopā. Piemest arī Indriksonu klāt. Lai tad kungi runā, kas un kā ir, bija un būs.

     [+] [-]

, 2020-04-17 17:12, pirms 4 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Vai tad VID tagad nebūtu nekas jādara un jāgaida kamēr visi vecie nobeigsies?

Ja tevi kāds apzags uz ielas, tad tu arī gaidīsi, kamēr zaglis nomirs?
Interesanta pieeja tev!
Nu,labi!
VID tagad veiks visas procesuālās darbība, un lai arī kā tas daudziem nepatiktu, labākā gadījumā kādam iešķiebs naudas sodu, un kas tālāk?
Tāpēc tiks sagrauta sistēma kā tāda?
Neesi naivs!

  +1 [+] [-]

, 2020-04-17 17:14, pirms 4 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Man šajā situācijā prasītos, lai kāds žurnālists, kurš orientējās situācijā, piemēram Novickis (Elita Veidemane protams arī vēl varētu), nointervē Gorkšu un Pukinsku kopā. Piemest arī Indriksonu klāt. Lai tad kungi runā, kas un kā ir, bija un būs.
Lai kādu nointervētu ir jābūt diviem-viens kurš intervē, un otrs, kurš piekrīt tikt intervētam.
Un kādā sakarā te Veidemane? Baigā futbola sistēmas eksperte?

     [+] [-]

, 2020-04-17 17:19, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Lai kādu nointervētu ir jābūt diviem-viens kurš intervē, un otrs, kurš piekrīt tikt intervētam.
Un kādā sakarā te Veidemane? Baigā futbola sistēmas eksperte?
Nu Gorkšs piekristu, par abiem pārējiem es stipri šaubos.

Veidemane, jo pirms kāda laika viņa uzmetās par futbola eksperti.

https://nra.lv/sports/futbols/29447...
1 2 43 komentāri