Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Sieviešu izlases treneris Matīss: ''Esmu lepns par mūsu komandu''

Krišs Upenieks

Sieviešu izlases treneris Matīss: ''Esmu lepns par mūsu komandu''
Didzis Matīss
Foto: LFF

Pēc trešdien, 15. martā, izcīnītās uzvaras starptautiskajā turnīrā “Aphrodite Cup” Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Didzis Matīss sarunā ar LFF pauda prieku un lepnumu par valstsvienības atzīstamo startu šajās sacensībās. Kā zināms, priekšsacīkšu etapā Latvijas izlase uzvarēja Maltu (1:0) un Kipru (2:1), savukārt fināla mačā pēc neizšķirti aizvadīta pamatlaika (0:0) pēcspēles sitienu sērijā ar rezultātu 5:4 pieveica Igauniju.

“Jau iepriekš zinājām, ka spēle būs ļoti grūta, jo Igaunija ir principiāls pretinieks. Baltijas derbijos allaž ikviena no komandām vēlas apliecināt pārākumu pār sāncensi, tādēļ rūpīgi gatavojāmies, analizējām video ierakstus un bijām gatavi laukumā strādāt ar maksimālu atdevi jau no pirmajām spēles minūtēm.

Ne viss varbūt šodien sanāca, bet nekādu pretenziju pret spēlētājām par pašatdeves vai cīņasspara trūkumu nav un nevar būt. Pēcspēles sitienu sērija ir futbola loterija, kurā šoreiz bijām nedaudz aukstasinīgāki un prasmīgāki. Kopumā turnīru vērtēju kā lielisku sagatavošanās periodu pirms atbildīgā starta kvalifikācijas sacensībās aprīlī Gruzijā.

Vēlos pateikt lielu paldies spēlētājām un mūsu oficiālo personu štābam par parādīto profesionālo pieeju darbam, par tām pozitīvajām emocijām, ko mūsu kopīga darba rezultātā varējām šodien sajust. Ceru, ka tās palīdzēs mums veiksmīgi noskaņoties turnīram Gruzijā. Esmu lepns par mūsu komandu,” sacīja Didzis Matīss.

Izmantotie resursi:
Didzis Matīss: Esmu lepns par mūsu komandu! -...