Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

U-17 izlasei minimāls zaudējums pret turkiem

U-17 izlasei minimāls zaudējums pret turkiem
Igors Stepanovs (priekšplānā)
Foto: AFI

Latvijas U-17 futbola izlase Ziemeļīrijā šodien aizvadīja otro Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli. Mačā pret Turcijas vienaudžiem neizdevās gūt nevienus vārtus, un galarezultātā piedzīvots minimāls zaudējums ar 0:1. Otrdien pēdējā spēle pret Luksemburgu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka vakar mūsu izlase mazliet negaidīti šo kvalifikācijas turnīru sāka ar uzvaru, pārspējot Ziemeļīriju ar rezultātu 1:0. Vienīgos vārtus pirmā puslaika vidū guva Ņikita Juhņevičs.

Šodien mūsējiem spēle ar Turcijas izlasi, kura pirmajā spēlē nespēja apspēlēt Luksemburgas vienaudžus un nospēlēja neizšķirti 2:2. Diemžēl pret turkiem mūsējiem neizdevās izcīnīt nevienu punktu - 74. minūtē ielaisti vārti un zaudējums ar 0:1. Jāpiebilst, ka Latvija izdarīja tikai vienu sitienu vārtu rāmi, kamēr turki mūsu vārtus apdraudēja piecas reizes.

Pavisam drīz mūsu grupā savstarpējo spēli aizvadīs Ziemeļīrija un Luksemburga, bet pagaidām grupā pirmajā vietā ar četriem punktiem turki, un Latvija seko ar vienu uzvaru un trīs punktiem. Divu pirmo vietu un labākā no trešo vietu ieguvējām kvalificēsies Elites kārtai. 12 kvalifikācijas grupās cīņa par iekļūšanu šajā kārtā jau ir noslēgusies.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...


, 2013-11-16 18:41, pirms 10 gadiem
vareeja tabulu ielikt un pastaastiit cik reaali ir kvalificeeties uz naakosho kaartu
, 2013-11-16 18:52, pirms 10 gadiem
Pret Ziemeļīriju spēle bija aizvakar ,ne vakar!
, 2013-11-16 21:21, pirms 10 gadiem
backstab rakstīja: vareeja tabulu ielikt un pastaastiit cik reaali ir kvalificeeties uz naakosho kaartu
Under-17 - Standings – UEFA.com

Tagad rit Z īrijas spēle ar Lux un viņi 1:0 vadībā. tiem ar būs 3 pt.
bet tas nekas, ja uzvaram LUX pēdējā spēlē, tad tāpat esam 2. vietā.
, 2013-11-16 21:32, pirms 10 gadiem
jāuzvar Luksemburga un tad esam nākošajā kārtā
, 2013-11-16 23:36, pirms 10 gadiem
jautajums treneriem, kapec liekat komandai atsisties visu speeli, nevis teicat, lai puisi iet un cinas, un megjina spelet futbolu??
puikas var spelet, ir to paradijushi. lai zaudee cinoties , nevis atsitoties.
veel ari tas, ka beigas jau vinjiem nepietiek speeka lai aizskrietu tajaa pretuzbrukumaa.
taktikjiem japieliek savas taktikaas, laiks mainit to shitika taktiku- spelet ar 10 aizsargiem
, 2013-11-17 00:06, pirms 10 gadiem
Ziemeļīrija : Luksemburga 3:1
Arī mūsu uzvarētajā spēlē pret Z-īriju krietns pārsvars statistikā ir īriem. Ar Luksemburgu nebūt viegli nebūs, viņu statistiskie rādītāji gan pret turkiem, gan pret z-īriem pat ir labāki, nekā mūsējie. Neizšķirta gadījumā mums vēl varētu būt izredzes kā labākajiem no trešajiem, bet zaudēt gan nedrīkstam, tad varam palikt arī ceturtie.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.