Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pukinsks: "Pilnā apmērā sadarbojamies ar VID"

Pukinsks: "Pilnā apmērā sadarbojamies ar VID"
Edgars Pukinsks. Foto: LFF

"Iestājamies par ātru iespējamo risinājumu, tāpēc veicam visas uz sadarbību un aktīvu iesaisti vērstas darbības, kādas tiek no mums sagaidītas," oficiālajā komentārā pēc Valsts Ieņēmumu Dienesta (VID) vizītes Latvijas Futbola federācijā (LFF) saka LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

"Esam ieinteresēti pēc iespējas operatīvākā situācijas atrisināšanā, tāpēc pilnā apmērā sadarbojamies ar VID pārstāvjiem, kuri savu darbu veic profesionāli. Darām un darīsim visu no mums atkarīgo, lai nodrošinātu visas pieprasītās informācijas pieejamību. Mēs iestājamies par ātru iespējamo risinājumu, tāpēc veicam visas uz sadarbību un aktīvu iesaisti vērstas darbības, kādas tiek no mums sagaidītas," LFF mājaslapā citēts Pukinsks, norādot, ka procesuālo darbību interesēs LFF plašākus komentārus nav tiesīga sniegt.

Jau ziņojām, ka LFF telpās ceturtdien notika kratīšana. Pagaidām nav zināms, kāda iemesla dēļ tā notika. Iepriekšējo reizi LFF un VID vienā sakarā tika minētas aprīļa sākumā, kad tika paziņots par federācijai atņemto sabiedriskā labuma organizācijas statusa atņemšanu. Toreiz LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks sacīja, ka zaudējumi no tā būšot minimāli.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija


, 2020-04-16 21:21, pirms 4 gadiem
Baigi gribētos dzirdēt Gorkša viedokli.Aūū,žurnālisti!!
, 2020-04-16 21:59, pirms 4 gadiem
Ko saka citi , bez šī kandidāta ?
, 2020-04-17 05:34, pirms 4 gadiem
VID paši to zina?
, 2020-04-17 07:33, pirms 4 gadiem
Ko tad korkš jaunu pateiks? pats pārmīzis jēgu gaida policiju. Ko Tu domā, ka korkš nebāza savās kabatās cik bija spēkos. Neesi naivs.
Kas attiecas uz slaveno Āzi pukinski, tad kaut Tu būtu tik nasks uz situācijas skaidrošanu organizējot jaunās vēlēšanas. Cerams, ka tev vairs nebūs nekāda sakara, ar nākosajām vēlēšanām.
, 2020-04-17 09:48, pirms 4 gadiem
marcigols rakstīja: Ko Tu domā, ka korkš nebāza savās kabatās cik bija spēkos. Neesi naivs.
Katrs jau par citiem spriež pēc sevis...
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.