Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kazahstānas mediji pārmet faniem cūcības tribīnēs spēlē ar Latviju

Ints Megnis
Ints Megnis

Kazahstānas mediji pārmet faniem cūcības tribīnēs spēlē ar Latviju
Astanas stadiona tribīnes pēc spēles ar Latviju. Foto: Sputnik

Kazahstānas mediji pēc šīs valsts futbola izlases spēles UEFA Nāciju līgā pret Latviju līdzjutējiem pārmetuši piecūkota stadiona atklāšanu.

"Atbalstīt nacionālo izlasi ieradās vairāk nekā 20 000 cilvēku, kuri visa mača laikā mudināja futbolistus spēlēt ātrāk un spēcīgāk," raksta mediji. "Neskatoties uz to, ka viņi ielika ne mazums pūļu, lai emocionāli atbalstītu spēlētājus, daudzi nepapūlējās aiz sevis savākt atkritumus. Uz krēsliem un tiem palika papīra glāzes un ēdiena paliekas."

Tiesa, šajā ziņā Kazahstāna nav unikāla. Iepriekš līdzīgas situācijas Sportacentrs.com novērojis gan futbola izlases spēlē Gruzijā, gan arī dažādos mačos Rietumeiropā, kur īpaši izceļas Spānija.

Šogad Pasaules kausa laikā līdzjutēju un mediju ievērību izpelnījās Japānas līdzjutēji, kuri paši pēc mača apstaigāja tribīnes, savācot atstātos atkritumus.

Izmantotie resursi:
https://ru.sputniknews.kz/nl2018/20...

     [+] [-]

, 2018-11-16 12:39, pirms 5 gadiem
Futbola fani vispār ir cūcīgākie no visiem, Spānijā visi grauž semočkas tribīnēs un špļaudās uz visām pusēm, nerunājot par plastmasas taru!