Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 futbolisti ar zaudējumu sāk pārbaudes turnīru Ukrainā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas U17 futbolisti ar zaudējumu sāk pārbaudes turnīru Ukrainā
Latvijas U17 izlase
Foto: LFF

LETA. Latvijas U17 izlases futbolisti, kuri gatavojas rudenī paredzētajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra spēlēm, trešdien Kijevā cieta zaudējumu bijušā Ukrainas Futbola federācijas viceprezidenta Viktora Banņikova piemiņas turnīra pirmajā mačā.

Latvijas komanda ar 0:2 (0:0) piekāpās Turcijas vienaudžiem, abus vārtus ielaižot vien pamatlaika kompensācijas laikā.

Ceturtdien Latvijas futbolistiem gaidāma cīņa pret Baltkrieviju, bet sestdien būs duelis pret Izraēlu, bet svētdien notiks spēle par vietu turnīrā ar kādu no otras grupas, kurā spēlē Ukraina, Slovākija, Lietuva un Gruzija.

Arī pērn Latvijas U17 futbolisti piedalījās Banņikova piemiņas turnīrā, paliekot sestajā vietā.

Savukārt Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra ietvaros Latvijas futbolisti tiksies pret Beļģiju, Grieķiju un Moldovu. Apakšgrupas spēles notiks 25., 28. un 31. oktobrī Moldovā. Elites raundā iekļūs katras apakšgrupas divas spēcīgākās komandas, kā arī četras trešo vietu ieguvējas, kas būs ieguvušas vairāk punktu, skaitot rezultātus pret grupas divām spēcīgākajām izlasēm.

Jūnijā Latvijas U17 futbolisti izcīnīja Baltijas kausu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-08-15 20:24, pirms 6 gadiem
Komandas sastāvu būtu patīkami redzēt.

     [+] [-]

, 2018-08-15 20:28, pirms 6 gadiem
mellupietis rakstīja: Komandas sastāvu būtu patīkami redzēt.
Turcija - Latvija U17 (2:0) - Latvijas Futbola...

     [+] [-]

, 2018-08-15 22:56, pirms 6 gadiem
Lepojos ar savu 2. Līgas klubu, no kuras jauniešu komandas izsaukti veseli 2 spēlētāji. Papētīju pēdējo gadu U izlases, šāds panākums nav vēl bijis nevienam 2. Līgas klubam.