Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Pahars: "Spēli izšķīra Kvarežma. Man nav kauna par saviem futbolistiem"

Pahars: "Spēli izšķīra Kvarežma. Man nav kauna par saviem futbolistiem"
Marians Pahars
Foto: LFF.lv

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars pēc zaudējuma Portugālē (1:4) atzina, ka rezultāts apliecina pašreizējo atšķirību meistarībā un ka, lai sasniegtu vairāk, nepieciešams daudz kvalitatīvāk darboties ar bumbu. Par spēles atslēgu Pahars nosauca Rikardu Kvarežmas došanos laukumā.

Portugāles žurnālistu jautājumi

- Kāda ir jūsu analīze par aizvadīto spēli?
- (Iesmejas) Analīze? Man ir nepieciešams laiks, lai veiktu analīzi. Tikai divas minūtes runāju ar spēlētājiem, tas arī viss. Kādu gan analīzi jums vajag? Varu pateikt tikai to, ko jūtu pēc šīs spēles, bet ne analīzi.

- Ko jūtat pēc spēles?
- Jūtu, kāda ir reālā atšķirība starp komandām. Tā ir redzama uz tablo. Jā, viņi bija stiprāki par mums. Diemžēl. Protams, ka esam vīlušies. Zaudējām ar 0:1, tad bija 1:1, un domāju, ka, kamēr laukumā neizgāja Kvarežma, portugāļiem spēle nebija viegla. Viņi, protams, kontrolēja spēli, bet viņiem [otrajā puslaikā] nebija lielisku vārtu gūšanas iespēju – tikai pendele, kuru viņi netrāpīja. Viņiem uz soliņa ir tāds spēlētājs kā Kvarežma, kurš var iziet laukumā un tik iespaidīgi izšķirt spēli. Šodien tāda ir atšķirība starp abām komandām.

Latvijas žurnālistu jautājumi

- Neizšķirts pēc Zjuzina vārtiem noturējās tikai trīs minūtes. Ir sajūta, ka no šīs spēles varējām izspiest vairāk, vai tomēr atšķirība starp komandām ir tik liela, ka otrie vārti bija neizbēgami?
- Tas ir tikai hipotētiski. Protams, ka starpība meistarības dēļ ir liela. Man šodien nav kauna par spēlētājiem. Viņi atdeva sevi visu, un varbūt kādam tas bija maksimums. Ko varu pateikt – viņiem ir viens tāds spēlētājs, kurš iet uz maiņu un var izmainīt visu spēli. Mums tādu spēlētāju nebija. Varbūt, ka mēs neizturējām, un pēdējās minūtēs it īpaši bija ļoti grūti. Bet vēlreiz gribu pateikt paldies puišiem par pašatdevi.

- Teici, ka Kvarežma izšķīra spēli. Bet kur bija lielāka problēma – tajā, ka tik brīvi ļāvām viņam centrēt, vai tajā, ka soda laukumā nospēlējām pozicionāli slikti?
- Viņš nāca uz maiņu – enerģijas un spēka pilns. Līdz tam Maksimenko un Dāvis Ikaunieks izpildīja lielu un ļoti labu darbu. Bet pēc tam, kad viņš nāca uz maiņu, centrējumu kvalitāte bija amazing [satriecoša] – ļoti augsta līmeņa. Varbūt līdz šim nemaz nebiju redzējis tādu spēlētāju, kurš katru centrējumu var izpildīt tā, it kā bumbu mestu ar roku. Protams, uz mūsu aizsargiem bija liels spiediens. Ir grūti visu laiku dziļi aizsargāties – ja gribam kaut ko vairāk, tad mums nepieciešama kvalitāte spēlē ar bumbu, tās kontrolē. Tas ir tas, kas mums ir. Spēlētāju meistarība, darbs klubā. Mums līdz spēlei [lai sagatavotos] ir tikai piecas sešas dienas. Mums ir divas trīs kombinācijas, kuras varam iespēlēt, bet vajag vairāk laika.

- Tātad, neskatoties uz gūtiem vārtiem, esi neapmierināts par spēli ar bumbu? Vai precīzāk - par pāreju no aizsardzības uzbrukumā?
- Protams. Neesmu pilnībā priecīgs par to, kā strādājām ar bumbu. Diemžēl bija daudz kļūdu spēlē ar bumbu, un varbūt tā bija mūsu sliktākā puse šodien. Bet bija citas lietas, par kurām biju priecīgs. Piemēram, vārti, kuri ļāva šeit panākt izlīdzinājumu pret Eiropas čempioniem. Tas bija lieliski – emocijas u.t.t. Taču, jā – ja gribam kaut ko vairāk, mums vajag kontrolēt bumbu. Ne tikai kontrolēt bumbu tādā nozīmē kā uzbrukt pozicionāli, bet arī kontrolēt bumbu tad, kad atņemam to pretiniekiem un varam doties pretuzbrukumā. Tā šodien diemžēl nebija. Zinu, ka visi spēlētāji var. Ungārijas spēle parādīja, ka varam to darīt. Taču nevaram aizmirst arī par to, ka spēlējām pret ļoti augsta līmeņa futbolistiem.

- Kā vari novērtēt aizsardzības līniju? Varbūt arī konkrētāk Freimani, kuram tā bija pirmā spēle ciklā, un Gorkšu, kuram pēdējās spēles nebija izdevušās?
- Nevaru pateikt, ka Gorkšam iepriekšējā spēle nebija veiksmīga vai bija slikta. Neveiksmīga bija viena epizode, bet ne visa spēle. Šodien nu tā – ko varu pateikt. Viņi laukumā atdod maksimumu, ko šobrīd var. Protams, ka ir kļūdas – tāpēc, ka viņi visu laiku tiek presingoti. Grūti 90 minūtes nospēlēt pret zvaigznēm. Apmierināts, esmu apmierināts. Negribu nevienu spēlētāju [vainot] un nekad nevienu spēlētāju nevainoju – tikai privātās sarunās.

- Kāds bija domu gājiens Gabova sūtīšanai vidējā līnijā?
- Zinājām, ka spēli sāks Nani, ka tur daudz spēlē Ronaldu, Žuau Mariu, Gerreiru no Dortmundes. Mums vajadzēja spēlētāju, kurš labi ieņem pozīciju, kad Gerreiru veic ieskrējienu. Tāpēc tā izvēlējos. Skatījāmies, bija arī citas iespējas – vairāk uzbrūkoši spēlētāji. Manuprāt, šis lēmums bija pareizs. Tagad tā domāju, lai gan vēl jāpaskatās spēle.

- Kuru spēlētāju šodien vari izcelt?
- Kā parasti, nevēlos nevienu izcelt. Mums ir viena komanda. Kāds varbūt spēlēja mazliet labāk, kāds – mazliet sliktāk, bet kopumā – ja rezultāts būtu, piemēram, 1:2, tad noskaņojums varbūt būtu mazliet cits. Jo pēdējās minūtēs ielaidām divus vārtus un diemžēl neizturējām.

- Pie rezultāta 1:2 ap 82. minūti mums bija stūra sitiens, uz kuru soda laukumā devās tikai četri spēlētāji. Tāpat beigās nenomainīji Gabovu pret uzbrūkošāku spēlētāju. Kāpēc beigās neriskējām?
- Tāpēc, ka saprotam, pret ko spēlējam. Mums bija vajadzīgs līdzsvars. Ja šo līdzsvaru izjauktu, tad būtu vēl sliktāk. Spēlē to jutu. Runājām, ka varbūt varam laist otro uzbrucēju vai uzbrūkošo spēlētāju. Taču to parādīja maiņas. Gutkovskis gāja uz maiņu, un viņam klājās grūti tāpat kā Rudņevam. Šādos mačos ir grūti ieiet spēlē. Arī Aleksejs Višņakovs nāca un bija kā visi – neizcēlās ar kaut ko. Runājām par to [uzbrūkošākām maiņām], bet domājām, ka tas būs sliktāk. Šajā spēlē izdarījām gandrīz maksimumu. Gandrīz! Tie divi pēdējie vārti…Jebkurš cilvēks tagad var spriest, vai tas bija vai nebija maksimums. Jums tagad ir laiks par to padomāt un parakstīt, padiskutēt. Arī man tagad ir ļoti grūti par to runāt – varbūt pēc nedēļas, kad būšu nomierinājies.


, 2016-11-14 07:57, pirms 7 gadiem
Par centību izlasei atzīme teicami,tas nenoliedzami un saprast var Marianu,kurš nevēlās kritizēt savus spēlētājus,bet vajadzētu jau gan tās kļūdiņas paanalizēt,kuras noteikti sākās uz noguruma rēķina, un tieši tiem gados vecākajiem aizsargiem.Tieši spēle ar tik spēcīgu pretinieku redzam visas savas nepilnības.Atliek tikai strādāt.Un jā,tiesa Marians to jau pieminēja.Spēles otrajā puslaikā ,kad portugāļi izdarīja pieklājīgu spiedienu,mūsu komanda no aizsardzības pat pretuzbrukumā iziet nespēj,jo burtiski sākās panika.Tas viss gan sākās dēļ spēlētāju individuālās tehnikas trūkuma un to jau izlabot praktiski nav iespējams,kā vienīgi ar bumbas sišanu uz priekšu,kur uzbrucējiem jācenšās aiz tās aizķerties.Un šeit jums sāksies Petroviča futbols,kuru viņš montēja ne jau aiz labās gribas.Arī 2004.gada futbolistiem daudzi spēlētāji ar individuālo tehniku bija uz "jūs",tomēr Starkovam izdevās no komandas izspiest visu sulu.Marianam tas vēl priekšā.Un ar steigu jarisina aizsargu problēma ar skatu uz nākotni.Manuprāt izlasē ir jāsāk iespēlēt jaunie20-22 gadus veci spēlētāji.Un tikai nesakiet,ka mums viņu nav,ja treneri uzliks brilles,tad ieraudzīs
, 2016-11-14 08:23, pirms 7 gadiem
Šaubos, vai Andoras izlases treneris pēc 1:2 pret Velsu bija tikpat apmierināts.
, 2016-11-14 08:27, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Par centību izlasei atzīme teicami,tas nenoliedzami un saprast var Marianu,kurš nevēlās kritizēt savus spēlētājus,bet vajadzētu jau gan tās kļūdiņas paanalizēt,kuras noteikti sākās uz noguruma rēķina, un tieši tiem gados vecākajiem aizsargiem.Tieši spēle ar tik spēcīgu pretinieku redzam visas savas nepilnības.Atliek tikai strādāt.Un jā,tiesa Marians to jau pieminēja.Spēles otrajā puslaikā ,kad portugāļi izdarīja pieklājīgu spiedienu,mūsu komanda no aizsardzības pat pretuzbrukumā iziet nespēj,jo burtiski sākās panika.Tas viss gan sākās dēļ spēlētāju individuālās tehnikas trūkuma un to jau izlabot praktiski nav iespējams,kā vienīgi ar bumbas sišanu uz priekšu,kur uzbrucējiem jācenšās aiz tās aizķerties.Un šeit jums sāksies Petroviča futbols,kuru viņš montēja ne jau aiz labās gribas.Arī 2004.gada futbolistiem daudzi spēlētāji ar individuālo tehniku bija uz "jūs",tomēr Starkovam izdevās no komandas izspiest visu sulu.Marianam tas vēl priekšā.Un ar steigu jarisina aizsargu problēma ar skatu uz nākotni.Manuprāt izlasē ir jāsāk iespēlēt jaunie20-22 gadus veci spēlētāji.Un tikai nesakiet,ka mums viņu nav,ja treneri uzliks brilles,tad ieraudzīs
Teica jau ka kritizē - tikai individuāli.
Ja būs jaunie spēlētāji - būs pa kādai kļūdiņai vairāk un vairāk kritikas par rezultātu.
, 2016-11-14 08:51, pirms 7 gadiem
man patika spēle... nu un, ka beigās ielaida tos 2 vārtus? Viss jau bija skaidrs, ok, varējām noturēties, bet piedodiet, 2:1 vai 4:1 - šajā spēlē tam nebija nekāda nozīme..
Kopumā izlases spēle patika, vienīgi gribējās, lai vairāk pietur bumbu. Psoholoģiski bijām noskaņojušies ar mazliet par lielu pietāti
, 2016-11-14 08:59, pirms 7 gadiem
Speli skatijos ieks match tv. Krievu komentetaji slaveja musejos ko nenakas dzirdet biezi
, 2016-11-14 09:23, pirms 7 gadiem
Par komandas pašatdevi un spēles plānu pirmajās 60 minūtēs varam likt izcilu vērtējumu!

Tālāk nāca Kvarešma, portugāļi pamainīja uzbrukuma malas un tam vairs nebijām gatavi. Kamēr Maksimenko izkustas no vietas, tikmēr pretspēlētājs jau 5 metrus viņam aiz muguras un atdod izcilu piespēli!
Teorētiski tādā situācijā palīgā jānāk centra aizsargam, taču to vieglāk pateikt, nevis izdarīt.
, 2016-11-14 11:13, pirms 7 gadiem
Nevar nepiekrist Algunam: izlasē ir jāsāk iespēlēt vairāk jaunie 20-22 gadus veci spēlētāji! Un ne tikai aizsardzībā. Ir vietas arī vidējā līnijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-11-14 12:33, pirms 7 gadiem
cik gan tālu esam nonākuši ar izlases spēli un rezultātiem, ka cilvēki priecājas par un ir samierinājušies ar 1-4 zaudējumu
, 2016-11-14 12:53, pirms 7 gadiem
Tieshi kaa reiz vajadzeeja nokauneeties. Shitaa izlaist neizshkjirtu....un beigaas pashi sev iespljaava sejaas...visu speeli kapaaja un tad vnk njem un nolaizh uuden pedeejaas minuutes. Kauns.
, 2016-11-14 13:42, pirms 7 gadiem
Te alguns piemin, paslavē Starkovu, ka tas no komandas izspieda visu.
Ja Māris katrā spēlē nebūtu sitis golus, tad arī toreiz Eiropas čempi Latvijai neredzēt kā savas ausis. Kāds tur Starkova nopelns???
Jāatzīmē gan, ka aizsardzība tajos gados arī bija stabilāka, nekā tagad.
, 2016-11-14 13:54, pirms 7 gadiem
šķidriņš rakstīja: Spēli neizšķīra Kvarežma , bet Freimanis. Likam toto laida.
Tavus pirkstus arī neizšķīra noteikti smadzenes, bet tūplis, kad iedomājies uzrakstīt šīs rindas. Lohs Tu tāds.
, 2016-11-14 13:56, pirms 7 gadiem
Kvarežma izšķīra? Kas tas par murgu? Tur bija tīri aizsargu pozicionālas kļūdas. Ar centrējumiem ir jātiek galā, tas tev nav apspēlēšana viens pret vienu uz meistarības un/vai ātruma rēķina vai super precīzs tālsitiens pašā devītniekā kur neko nevar padarīt. Par to, ka ir starpība meistarībā nav pat jārunā. Nu un? Vai tad tā pati Portugāle bija objektīvi spēcīgākā izlase Eiropas čempī? Vai Dānija un Grieķija, kad tās uzvarēja? Un šeit jau negāja runa par čempionātu, bet tikai vienu atsevišķu spēli. Ja būtu 0:3 pēc pirmā puslaika, tad neko darīt .. tā teikt, šoreiz nespīd. Bet ja 20 min pirms beigām ir neizšķirts, tad tomēr ir reāla iespēja cerēt uz punktiem un ir jāizdara viss, lai šo iespēju izmantotu. Tā vietā sapriecājas, nesakoncentrējas, nenospēlē epizodēs līdz galam, atstāj Karvalju vienu pašu vārtu priekšā. Un pēc tam saplīst, kaut arī pie 1:2 vēl laiks bija daudz un vajadzēja turpināt kapāt.
, 2016-11-14 13:58, pirms 7 gadiem
Opaps rakstīja: Kvarežma izšķīra? Kas tas par murgu? Tur bija tīri aizsargu pozicionālas kļūdas. Ar centrējumiem ir jātiek galā, tas tev nav apspēlēšana viens pret vienu uz meistarības un/vai ātruma rēķina vai super precīzs tālsitiens pašā devītniekā kur neko nevar padarīt. Par to, ka ir starpība meistarībā nav pat jārunā. Nu un? Vai tad tā pati Portugāle bija objektīvi spēcīgākā izlase Eiropas čempī? Vai Dānija un Grieķija, kad tās uzvarēja? Un šeit jau negāja runa par čempionātu, bet tikai vienu atsevišķu spēli. Ja būtu 0:3 pēc pirmā puslaika, tad neko darīt .. tā teikt, šoreiz nespīd. Bet ja 20 min pirms beigām ir neizšķirts, tad tomēr ir reāla iespēja cerēt uz punktiem un ir jāizdara viss, lai šo iespēju izmantotu. Tā vietā sapriecājas, nesakoncentrējas, nenospēlē epizodēs līdz galam, atstāj Karvalju vienu pašu vārtu priekšā. Un pēc tam saplīst, kaut arī pie 1:2 vēl laiks bija daudz un vajadzēja turpināt kapāt.
+
, 2016-11-14 14:09, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Te alguns piemin, paslavē Starkovu, ka tas no komandas izspieda visu.
Ja Māris katrā spēlē nebūtu sitis golus, tad arī toreiz Eiropas čempi Latvijai neredzēt kā savas ausis. Kāds tur Starkova nopelns???
Jāatzīmē gan, ka aizsardzība tajos gados arī bija stabilāka, nekā tagad.
Tagad tik pamanīju!
Māra pozīciju vairāk var nosaukt par laimes spēli, kuru viņš ar izlasi izdzīvoja par visiem 100. Būtu bijis interesanti, ja Pahars nebūtu mocījies. Kas tad būtu? Bet ir kā ir! Un tikām uz čempi.
, 2016-11-14 14:11, pirms 7 gadiem
>>>Jānis Derums raksta-Ja Māris katrā spēlē nebūtu sitis golus, tad arī toreiz Eiropas čempi Latvijai neredzēt kā savas ausis. Kāds tur Starkova nopelns???
Man šis teikums liekās smieklīgs viena vienkārša iemesla dēļ.Tik pat labi Brazīlija nebūtu čempi teiksim 1970 gadā ,ja viņiem nebūtu Pele,Argentīna nebūtu čempi ,ja Maradona ar roku negūtu vārtus un Portugālei jau vakar būtu problēmas,ja viņiem nebūtu Ronaldo utt,bet ir tā kā ir.
PS nesaprotu,kāpēc atvēries Jūsu koments,jo es it kā uzliku ignore.
, 2016-11-14 14:33, pirms 7 gadiem
Jā, kauns nav! Bet varētu arī būt priecīgāk. Bet kā gan tas varētu notikt, ja jau sākot no LFF vadības visos līmeņos nepārtraukti tiek runāts, cik mēs nespējīgi, par kkādu savu vietu (pat Kreipāns vakar jūsmoja par to, ka esam izturējuši līdz 20 kurai tur minūtei līdz ielaist vārtus). Es labāk skatītos zaudējumus ar 3:8, nevis šito mocīšanos 0:1, 0:2, 0:0. Skaidrs, ka Portugāle ir stiprāka, smukāka un viņiem foršākas frizūras , bet ljaujiet tak puikām no sirds spēlēt, kkur noriskēt utt. Šitā antifutbola spēlēšana arī ir mūs novedusi līdz tam, ka Andoru jau knapi varam nomocīt, Fēru salas jau galvastiesu pārākas. Pat Luxemburgai, Lihtenšteinai un tai pašai Andorai ir krietni saturīgāks futbols. Kāpēc? Tāpēc, ka spēlējam antifutbolu pret tādu Portugāli, bet tad nāk pretī Andora, bet mēs nemaz nemākam veidot uzbrukumu, jo pierasts, ka bumba jāsper pēc iespējas tālāk uz dullo. Kāpēc tā jādara? Tāpēc, ka G.Indriksons visiem ir iepotējis, ka mums ir sava "lūzeru" vieta zem šīs saules, ka mēs nedrīkstam spirināties un vienīgais mūsu uzdevums ir nospēlēt "CIENĪGI" (t.i. kāsiens ar 0:1 līdz 0:3, 2. un 3. vārtus neielaižot ātrāk par 72. minūti)!!! Ir jātiecas uzvarēt, poh. 10 gadus zaudēsim, bet tad, iespējams, izaugs jauna paaudze bez šīs mīzēju taktikas galvā un LV spēlēs PČ.

p.s. Pagājušā gadā Spānijas augstākajā divīzijā spēlēja tāda Rayo Vallecano, kura izlidoja uz 2. līgu, bet esmu pārliecināts, ka ieguva 1000šiem līdzjutēju visā pasaulē, jo neskatoties uz savu "vietu" nekad neapstājās viņu vēlme uzbrukt un gūt vārtus, nekad neturēja rezultātu, bet mētās uz priekšu gūt vēl vārtus - noteikti skatāmāka komanda par Barcelona un abiem Madrides klubiem.
, 2016-11-14 14:49, pirms 7 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Jā, kauns nav! Bet varētu arī būt priecīgāk. Bet kā gan tas varētu notikt, ja jau sākot no LFF vadības visos līmeņos nepārtraukti tiek runāts, cik mēs nespējīgi, par kkādu savu vietu (pat Kreipāns vakar jūsmoja par to, ka esam izturējuši līdz 20 kurai tur minūtei līdz ielaist vārtus). Es labāk skatītos zaudējumus ar 3:8, nevis šito mocīšanos 0:1, 0:2, 0:0. Skaidrs, ka Portugāle ir stiprāka, smukāka un viņiem foršākas frizūras , bet ljaujiet tak puikām no sirds spēlēt, kkur noriskēt utt. Šitā antifutbola spēlēšana arī ir mūs novedusi līdz tam, ka Andoru jau knapi varam nomocīt, Fēru salas jau galvastiesu pārākas. Pat Luxemburgai, Lihtenšteinai un tai pašai Andorai ir krietni saturīgāks futbols. Kāpēc? Tāpēc, ka spēlējam antifutbolu pret tādu Portugāli, bet tad nāk pretī Andora, bet mēs nemaz nemākam veidot uzbrukumu, jo pierasts, ka bumba jāsper pēc iespējas tālāk uz dullo. Kāpēc tā jādara? Tāpēc, ka G.Indriksons visiem ir iepotējis, ka mums ir sava "lūzeru" vieta zem šīs saules, ka mēs nedrīkstam spirināties un vienīgais mūsu uzdevums ir nospēlēt "CIENĪGI" (t.i. kāsiens ar 0:1 līdz 0:3, 2. un 3. vārtus neielaižot ātrāk par 72. minūti)!!! Ir jātiecas uzvarēt, poh. 10 gadus zaudēsim, bet tad, iespējams, izaugs jauna paaudze bez šīs mīzēju taktikas galvā un LV spēlēs PČ.

p.s. Pagājušā gadā Spānijas augstākajā divīzijā spēlēja tāda Rayo Vallecano, kura izlidoja uz 2. līgu, bet esmu pārliecināts, ka ieguva 1000šiem līdzjutēju visā pasaulē, jo neskatoties uz savu "vietu" nekad neapstājās viņu vēlme uzbrukt un gūt vārtus, nekad neturēja rezultātu, bet mētās uz priekšu gūt vēl vārtus - noteikti skatāmāka komanda par Barcelona un abiem Madrides klubiem.
Tad kad cilvēkiem sāks interesēt futbols, tad arī noteikti lēnām iesim uz pozitīvu iznākumu. Uz doto brīdi ir jāizslauka kabineti, kuri ir noputējuši, un kuriem kabatas spiež. Vajag cilvēkus, kurus interesē futbols, nevis pārdot savu dvēseli sistēmai, kurai pamats ir ienākumi kontā.
, 2016-11-14 15:23, pirms 7 gadiem
Kā nav kauna?? Piedod atvaino, bet tavi zēni tika, vazāti brutāli, visos iespējamos veidos!
, 2016-11-14 15:42, pirms 7 gadiem
Drīz kauns viņam nebūs arī ANdorai zaudēt.. Klauns ne treneris.. Tādus na.. ar sūdianu mietu jādzen ārā
, 2016-11-14 16:36, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Drīz kauns viņam nebūs arī ANdorai zaudēt.. Klauns ne treneris.. Tādus na.. ar sūdianu mietu jādzen ārā
Skonto the best, laikam tā Vai nu pirksti gaisā, vai atstoj!
Es ļoti gribu dzirdēt Starkovu, neviens viņu neintervē, laikam nav interesants. Bet gribētos dzirdēt no viņa kā viņš taisīja atlasi klubam. Es jau esmu par to rakstījis iepriekš. Ņeznajiš ruskij, vaļi atkuda prijehal.
Visu cieņu Blankam.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.