Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Šteinbors: "Esmu laimīgs, ka beidzot debitēju izlasē"

Agris Suveizda

Šteinbors: "Esmu laimīgs, ka beidzot debitēju izlasē"
Pāvels Šteinbors
Foto: LFF

Latvijas futbola izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors Belfāstā 74. minūtē nomainīja Andri Vaņinu un 30 gadu vecumā debitēja valstsvienībā. Šteinbors sarunā ar Sportacentrs.com dalījās pārdomās par vakardienas spēli.

"Protams, debija man bija ļoti svarīga, katra spēle un izsaukums izlasē ir liels gods," sacīja Pāvels Šteinbors. "Prieks, ka debitēju, bet nedaudz žēl, ka tas notika spēlē, kurā zaudējām. Taču Ziemeļīrija parādīja, ka ir laba komanda un laikam ne velti ieguva pirmo vietu savā grupā un tika uz Eiropas čempionāta finālturnīru. Pirms iziešanas laukumā bija neliels uztraukums – tomēr tā ir izlase, debija. Laukumā jutos labi, viss bija kārtībā."

"Jā, principā zināju, ka iešu laukumā," atklāja Šteinbors. "Marians Pahars iepriekš tādu mājienu izteica, vienīgi nezināju, kurā minūtē tikšu spēlēt. Pašam nav žēl, ka spēlēju tik maz, jo vispār esmu laimīgs, ka beidzot debitēju. Tas man ir kā mazs pakāpiens augstāk. Slikti, ka zaudējām – no vienas puses it kā nespēlējām vāji, bet no otras puses ziemeļīri aizvadīja labu maču. Atdevām visus spēkus, bet jāatzīst, ka Ziemeļīrija šobrīd laikam tomēr ir objektīvi spēcīgāka par mums."

"Ja nemaldos, mani pirmoreiz izsauca pagājušajā gadā uz Baltijas kausu," Šteinbors turpināja. "Tobrīd jau spēlēju Polijā, kur mani droši vien arī pamanīja. Spēlēdams Dienvidāfrikā, pats labi apzinājos, ka tam čempionātam sekot līdzi ir ļoti grūti."

Latvijas izlase nav uzvarējusi jau ilgāk nekā gadu, bet Šteinbors uzsver, ka vairumā maču ne tuvu neesam bijuši favorīti: "Ja paskatās, pret kādām komandām šogad esam nospēlējuši neizšķirti – Čehija, Ukraina, Turcija, Islande -, tad tās principā var saukt par grandiem. Esam pierādījuši, ka varam spēlēt arī ar tādām komandām, pret tiem pašiem turkiem aizvadījām labas spēles. Jācer, ka nākamajā ciklā spēsim tādas komandas arī uzvarēt un paveikt zināmu brīnumu, lai izkļūtu no grupas."

Sportacentrs.com no Belfāstas.

     [+] [-]

, 2015-11-14 15:32, pirms 8 gadiem
Nebūs bail, kad Andris kārs uz naglas buces

  +1 [+] [-]

, 2015-11-14 15:49, pirms 8 gadiem
Prieks par Šteinbora debiju. Es īsti nesaprotu, kāpēc nedeva vismaz pilnu puslaiku nospēlēt. Cerams, ka dos iespēju arī turpmāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja