Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Arkādijs Birjuks

Video: Zelmanis: "Treneris ģērbtuvē labi motivēja; pret Nīderlandi prasīja spēlēt atklāti"

Latvijas U19 futbola izlase, izcīnot 6:0 uzvaru pār Moldovu, nodrošināja sev dalību UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas Elites raundā. Pēc uzvarētā mača Sportacentrs.com uz sarunu aicināja izlases līderus Robertu Zelmani un Eduardu Daškeviču.

, 2019-10-14 20:35, pirms 4 gadiem
Daškevics tāds jauns zeperis, bet necenšas visu atbildēt valsts valodā. Var , bet negrib...Vajag ņemt intervijas no latviski runājošiem !
, 2019-10-14 21:36, pirms 4 gadiem
strops rakstīja: Daškevics tāds jauns zeperis, bet necenšas visu atbildēt valsts valodā. Var , bet negrib...Vajag ņemt intervijas no latviski runājošiem !
Eu , nu beidz. Būsim atklāti , puika ir krievvalodīgais no Daugavpils , kur latviešu valodu lieto tikai 25% iedzīvotāju. Tagad Eduards spēlē Beļģijā , kur latviešu valodu nevar dzirdēt vispār un tas ir loģiski , ka tā viņam sāk aizmirsties + emocijas un intervijā uzreiz pēc spēles. Man ir prieks , ka viņš vispār cenšas runāt latviski , lai viņam viss izdosies , jo ticu , ka pēc dažiem gadiem vilks mūsu nacionālo izlasi
, 2019-10-14 21:42, pirms 4 gadiem
strops rakstīja: Daškevics tāds jauns zeperis, bet necenšas visu atbildēt valsts valodā. Var , bet negrib...Vajag ņemt intervijas no latviski runājošiem !
Un ko tad izliksimies, ka izlasē nav krievvalodīgo, it sevišķi, ja tas ir viens no mūsu lielākajiem talantiem?
, 2019-10-14 22:58, pirms 4 gadiem
Malači! Ceram ar laiku uz veiksmīgu ienākšanu lielajā izlasē un rezultāts neizpaliks
, 2019-10-15 12:01, pirms 4 gadiem
Zelmani varetu piesasitit nacionalajai izlasei , ka ari Krolli , Daskevicu , tads idiots kaa Stojanovs jau neko neredz!
Raimonds Krollis. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF
191

Latvijas izlase sāk drausmīgi, Krollis panāk neizšķirtu pret Lihtenšteinu

Šovakar Kiprā otro pārbaudes spēli jaunā galvenā trenera Paolo Nikolato vadībā aizvadīja Latvijas futbola valstsvienība, kam neizdevās pieveikt Lihtenšteinu – 1:1. Pirmajās sekundēs Mārcis Ošs iesita bumbu savos vārtos, bet turpinājumā izlīdzinājumu panāca Raimonds Krollis.
Latvijas U19 valstsvienība. Foto: LFF
1

Latvieši nenotur pārsvaru un Elites posma turnīru noslēdz ar vienu punktu

Šā gada Eiropas U19 meistarsacīkšu kvalifikācijas sacensības ar neizšķirtu (1:1) pret Elites posma septītās apakšgrupas mājinieci Ziemeļmaķedoniju noslēdza Viktora Dobrecova trenētie Latvijas futbolisti.
Foto: LFF
1

Latvijas U17 meitenes sagrauj Gruziju, tomēr neiekļūst A līgā

Latvijas WU-17 meiteņu izlase sestdien noslēdzošajā 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas B līgas otrās kārtas turnīra mačā Fēru salās ar rezultātu 5:0 (3:0) uzvarēja Gruziju un savā apakšgrupā ierindojās trešajā vietā, ziņo Latvijas Futbola federācija.