Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Vaņins: "Paldies Dievam, ka Andora neizmantoja savu momentu"

Krišs Upenieks

Vaņins: "Paldies Dievam, ka Andora neizmantoja savu momentu"
Vladislavs Gabovs un Andris Vaņins
Foto: LFF.lv

Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins pēc izcīnītās 4:0 uzvaras pret Andoru neslēpa, ka būt par kapteini ir īpašs gods. Savukārt pussargs Dāvis Indrāns atzīmēja, ka komanda ļoti vēlējusi iepriecināt līdzjutējus ar labu futbolu, tāpēc neapstājās arī pie 4:0.

Vārtsargs Andris Vaņins: “Šī bija otrā reize, kad man uzticēja kapteiņa apsēju. Pirmā reize bija [2015. gadā Euro 2016 kvalifikācijas spēlē - LFF] pret Turciju, kad nospēlējām 1:1. Bija forši. Treneris Starkovs par to, ka būšu kapteinis, pateica teorijas sapulcē pirms izbraukšanas uz spēli. Kad ej laukumā ar kapteiņa apsēju, tas izraisa īpašas sajūtas.

Vajag noskaņot komandu, pateikt vārdus pirms spēles, uzmundrināt. Komandai teicu, ka spēlējam mājās, ka ir cikla pēdējā spēle un mums vajag uzvarēt, jo ilgu laiku neesam to izdarījuši. Teicu, ka līdzjutēji no mums gaida uzvaru un labu spēli. Šodien parādījām, ka varam spēlēt. Lai arī spēlējām pret Andoru, mums daudz kas sanāca. Viens moments viņiem bija, paldies Dievam, ka netrāpīja vārtos.”

Pussargs Dāvis Indrāns: “Treneris teica: kamēr būs 2:0, viss vēl nav skaidrs. Iesitīs vienu – būs 2:1, un tad jau sāksies nervozitāte. Kas zina, 90. minūtē iebakstītu vēl un sanāktu 2:2. Tāpēc otrajā puslaikā izgājām motivēti, zinājām, ka noteikti jāgūst trešie vārti, kas izdevās. Pēc tam iesitām arī ceturtos. Kad bija 4:0, bija skaidrs, ka viss ir skaidrs. Taču neviens neapstājās, gribējās iet uz priekšu un reabilitēties par sliktajām spēlēm un iepriecināt skatītājus, kas bija atnākuši kuplā skaitā. Paldies viņiem!

Kad rezultāts bija 2:0, Andorai bija izgājiens uz mūsu vārtiem, drusciņ sabijos, bet reizē arī biju pārliecināts, jo vārtos tomēr ir Andris Vaņins, ka viņš var izglābt, ka nevajag uztraukties. Mēs mazliet nogulējām, es centrā ne īpaši labi nospēlēju. Andris droši vien uz mani rājās, ka mani apgāja. Labi, ka labi beidzās. Vairāk tādas lietas neatļāvām.”

Izmantotie resursi:
Andris Vaņins: Būt valstsvienības kapteinim ir...

  +4 [+] [-]

, 2017-10-13 15:17, pirms 6 gadiem
Prieks par šo spēli un uzvaru, citādi Vaņinam klubā sausās spēles, bet Latvijas izlasē mūžīgi jāņem bumbas ārā no vārtiem.

     [+] [-]

, 2017-10-13 15:54, pirms 6 gadiem
Prieks par Vaņina jauno "sauso" rekordu, kas līdz šim piederēja židovskaj mordai.

     [+] [-]

, 2017-10-13 22:41, pirms 6 gadiem
strops rakstīja: Prieks par Vaņina jauno "sauso" rekordu, kas līdz šim piederēja židovskaj mordai.
kam, kam???