Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Siņeļņikovs: "Neatceros, kā pabeidzu spēli Kosovā - viss bija kā miglā"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Siņeļņikovs: "Neatceros, kā pabeidzu spēli Kosovā - viss bija kā miglā"
Alans Siņeļņikovs
Foto: Raitis Supe

Piedāvājam "Jelgavas" kapteiņa Alana Siņeļņikova teikto pēc "SynotTip" futbola Virslīgas septītās kārtas spēles, kurā viņa pārstāvētā komanda ar 5:1 sagrāva "Valmiera Glass".

Šī bija no tām spēlēm, kas obligāti jāuzvar, ņemot vērā, ka nebijāt uzvarējuši kopš pirmās kārtas un acīmredzot bija spiediens gan uz futbolistiem, gan treneri?
Protams, protams. It sevišķi pēc neizšķirta pret "Mettu" mēs sapratām, ka šodien der tikai uzvara. Jebkurā gadījumā tikai uzvara. Esmu pārliecināts, ka tādas domas bija visiem - gan spēlētājiem, gan vadībai, visiem.

Bija pārliecība, ka esat par viņiem labāki, ka noteikti uzvarēsiet?
Jā, protams.

Vai atšķīrās gatavošanās? Varbūt pirms šodienas mača vairāk slīpējāt uzbrūkošās darbības?
Nē, pirms katras spēles balstāmies uz savu shēmu, slīpējam to. Gatavojāmies kā pirms visiem mačiem, nevis koncentrējāmies uz kaut kādu super uzbrukuma futbolu.

Ir cilvēki, kuri runā par TOP5, jūs pretendentu pulkā vairs neiekļaujot. Ko tu par to domā?
Domāju, ka par šo tēmu varēsim parunāt pēc otrā apļa.

Tici, ka viss ies uz augšu?
Domāju, ka jā.

Starpsezonu periodā biji Ventspilī, bet pēc viena treniņa atmeti ar roku un devies prom. Runā arī, ka, iespējams, uzrakstīji kādu iesniegumu. Vari par to pastāstīt?
Bez komentāriem.

Par izlasi - kā pārvarēji krīzes brīdi?
Pirmajā nedēļā pēc tās spēles bija bedre. Pēc tam spēju ātri aizmirst. Tā jau ir vēsture. Šādi var gadīties jebkuram futbolistam.

Drīkst paprasīt par to nelaimīgo epizodi? Kāpēc tāds risinājums un kas tobrīd notika tavā galvā?
Bumba bija pa sitienam kreisajai kājai, atrados ne savā pozīcijā [02:09-02:12, labajā, nevis kreisajā flangā - aut.] - situ bumbu ārā, neko neredzot. Uzdevums bija vienkārši izsist bumbu ārā no soda laukuma - sanāca tā, kā sanāca... Rikošets.

Tajā brīdī bija liels šoks?
Protams. Es tobrīd vienkārši pazudu, apmaldījos. Es pat neatceros, kā pabeidzu spēli - viss notika kā miglā. Vienā vārdā sakot, bija šoks.

Pēc spēles bija īpaša saruna ar Starkovu?
Protams, gan ar Starkovu, gan puišiem. Visi tikai atbalstīja. Tā gadās. Jā, kuriozi vārti, bet tā gadās.

Šai brīdī sarunu pārtrauca "Jelgavas" treneris Raviļs Sabitovs, aicinot futbolistu uz ģērbtuvēm un uzsverot, ka trenerim pēc valmieriešu pieveikšanas ir svarīgs sakāmais savai komandai un Siņeļņikovs ļoti nepieciešams ģērbtuvē.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-14 10:35, pirms 6 gadiem
Kas tur bija ar Ventspili? Kāds zina kaut ko vismaz baumu līmenī?