Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Golubevs debitēs Nāciju līgā un pirmoreiz tiesās oficiālu spēli pieaugušo izlasēm

Agris Suveizda

Golubevs debitēs Nāciju līgā un pirmoreiz tiesās oficiālu spēli pieaugušo izlasēm
Aleksandrs Golubevs. Foto: Zigismunds Zālmanis, FC "Riga"

Latvijas futbola tiesnesis Aleksandrs Golubevs 15. oktobrī pirmoreiz pārraudzīs oficiālu nacionālo izlašu spēli kā galvenais tiesnesis, kad tiesās UEFA Nāciju līgas D grupas maču starp Luksemburgas un Sanmarīno valstsvienībām, vēsta Latvijas Futbola federācija.

Līdzās 37 gadus vecajam Aleksandram Golubevam spēli pārraudzīs tiesneša asistenti Jevgeņijs Morozovs un Raimonds Tatriks, ceturtais tiesnesis Aleksejs Spasjonņikovs, kā arī papildu tiesneša asistenti Andris Treimanis un Edgars Maļcevs.

Šā gada jūlijā Golubevs debitēja UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, pirmajā kārtā tiesājot Kutaisi "Torpedo" spēli pret Tiraspoles "Sheriff" (2:1). Vēl pirms tam Aleksandrs Golubevs divas sezonas strādājis UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, kā arī U-17 un U-21 izlašu Eiropas līmeņa kvalifikācijas sacensībās.

Luksemburga Nāciju līgu sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs, vispirms mājās sagraujot Moldovu (4:0) un tad izbraukumā apspēlējot arī Sanmarīno (3:0), kas sāka ar sakāvi pret Baltkrieviju (0:5). Šovakar Luksemburga viesosies Minskā, bet Sanmarīno ir devusies uz Kišiņevu.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/11251/aleksand...