Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gabovs: "Gribējām atgūt pašcieņu"

Andrejs Siliņš

Gabovs: "Gribējām atgūt pašcieņu"
Vladislavs Gabovs mačā pret ungāriem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc zaudējuma Ungārijai Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē Latvijas izlases aizsargs Vladislavs Gabovs pauda nožēlu par nesasniegtajiem mērķiem, tomēr atzina, ka mača kvalitāte ļāvusi atgūt pašcieņu, kas iedragāta pēc zaudējuma Fēru salām.

"Pirmās pārdomas pēc spēles? Esam zaudējuši, un tas ļoti sāp. Pēc mača ar Fēru salu izlasi jutāmies ļoti slikti un tagad - tas pats. Paši redzējāt, ka varējām gūt daudz labāku rezultātu, bet atkal šis 0:2. Un par to ļoti sāp sirds. Šoreiz mums vairs nebija ko zaudēt. Pret Fēru salām rezultāts bija švaks, tāpēc pret ungāriem bija jāatdod spēki par 200 procentiem, lai atgūtu gan līdzjutēju cieņu, gan arī pašcieņu," atklāts bija Gabovs.

"Protams, ka bija jūtams spiediens pēc zaudējuma Fērām un ne tikai no ārpuses. Protams, ka var gadīties visādi, taču mēs visi labi sapratām, ka tā nedrīkst būt. Labi, ka jau pēc divām dienām bija spēle un mums bija iespēja to izlabot. Diemžēl - atkal 0:2. Man kā aizsargam vairāk darba bija pret ungāriem – daudz vairāk bija jādomā un jāpārvietojas, lai aizvērtu bīstamās zonas. Var teikt, spēle pret ungāriem mūsu izpildījumā bija kvalitatīvākā no trijām šajā ciklā, bet tas, protams, neattiecas uz rezultātu. Protams, ka gaidas bija lielākas nekā trīs punkti. Arī spēles ziņā. Sliktākais, ka mēs patiešām varējām izcīnīt vairāk."

Vladislavs gan saglabā optimismu un pateicās līdzjutējiem par atbalstu klātienē: "Nekas cits neatliek, kā tagad censties Portugālē pret Eiropas čempioniem. Noteikti gribu pateikt paldies līdzjutējiem, kas arī pēc mūsu zaudējuma Fēru salām tomēr atnāca diezgan kuplā skaitā. Manās acīs tas izpelnās lielu cieņu, tas dod mums lielu spēku!"

Polijas Ekstraklases kluba "Korona Kielce" futbolists Gabovs jaunajā kvalifikācijas ciklā piedalījies visās trīs līdz šim notikušajās spēlēs, laukumā esot no zvana līdz zvanam.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija