Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Kazahstānā bija labi vai slikti? Un ko gaidīt tālāk?

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Viedoklis: Kazahstānā bija labi vai slikti? Un ko gaidīt tālāk?
Kaspars Gorkšs un Nauris Bulvītis
Foto:F64/Romāns Kokšarovs

Latvijas futbola izlase otrdien "Euro2016" kvalifikācijas turnīru sāka ar neizšķirtu 0:0 Kazahstānā. Labi vai slikti? Un ko tālāk?

Pirms kvalifikācijas cikla sākuma izteicu bažas par Latvijas izlases startu "Euro2016" ciklā, pamatojot to ar faktu, ka daudzi mūsu valstsvienības futbolisti, dažus pamatsastāva spēlētājus ieskaitot, ir bez nopietnas spēļu prakses klubu futbolā. Pilnīgi pretējais šai manis izteiktajai loģikai notika pārbaudes spēlē ar Armēniju (2:0) - jā, Aleksandrs Koliņko rādīja brīnumus, tomēr izlase nospēlēja patiešām negaidīti sakarīgi.

Šeit gan neliela atkāpe - uzskatu, ka armēņi šobrīd bez pāris savainotiem līderiem un ar jaunizceptu treneri (iepriekšējais vadīja izlasi piecus gadus) neatbilst pēdējo divu ciklu uzstādītajai augstajai latiņai, kā arī FIFA ranga atspoguļotajai 35.vietai. Armēnijas sniegums Dānijā "Euro2016" ietvaros arī bija vājš - sitieni, neskaitot bloķētos, 4:13, bumbas kontrole 36%/64%, kaut arī Rīgā jaunais Armēnijas treneris sapņoja par spēlēšanu ar pirmo numuru pat pret Dānijas kalibru.

Lai nu kā, spēle pret Armēniju bija tik laba, ka pilnīgi loģisks bija Mariana Pahara lēmums paļauties uz tiem pašiem spēlētājiem arī Kazahstānā. Vērojot maču tiešraidē, brīžiem uznāca skumjas - kazahi, kuri allaž bijuši "zem mums", izskatījās labāk. Spēles pārtraukumā īsti neticēju, ka mūsējie aizvedīs prom kaut punktu. Galu galā 0:0. Bija jāpaiet pāris dienām, lai vēlreiz (nu jau vēsu prātu!) atcerētos šo spēli un nospriestu - nebija jau nemaz tik slikti. Slavas dziesmas nedziedāšu, bet stipri kritizēt arī neredzu pamatu.

Pirmkārt, kazahi savās sienās allaž ir bīstami - par to jau rakstīts, statistika ir klāta uz galda, arī labākām izlasēm nekā Latvija tur gājis smagi. Domāju, vismaz viena no mūsu grupas pārējām komandām (Nīderlande, Čehija, Turcija, Islande) tur arī atstās punktus. Otrkārt, cik tad vārtu gūšanas iespēju bija Kazahstānai? Tikai viena! Ja neskaita bloķētos sitienus, Kazahstāna sitienu skaita ziņā bija pārāka ar 6:4, taču pilnīgi visi seši viņu sitieni bija jau 1.puslaikā (četri no tiem - pirmajās 15 minūtēs!). Pēc pārtraukuma - neviena! Un tā nav tikai statistika - arī tīri vizuāli bija redzams, ka kazahi pulveri izšāvuši pirmajās 45 minūtēs, kamēr mūsējie nospēlēja daudz vienmērīgāk un krituma beigās nebija.

Latvijas izlasei trīs no četriem sitieniem Astanā bija tieši 2.puslaikā, turklāt divi bija tādi, kas pavisam reāli varēja dot vārtus - Vladislava Gabova randiņš ar kazahu vārtsargu un Andreja Kovaļova sitiens pārliktnī. Pēc bīstamajiem momentiem spēlē 2:1 Latvijas labā (kāds ievēroja, ka abos mūsu uzbrukumos kombinācijās ar piespēlēm līdzdarbojās Artjoms Rudņevs?), bet visvairāk priecēja, ka mūsu izlase nospēlēja rūdītāk - prata noturēt pretinieku sākotnējos uzbrukumu viļņus, prata nospēlēt pacietīgi un gandrīz nobriedināt trīs punktus.

Skaidrs, ka visu šo optimismu sabradā fakts, ka pret pēdējā groza vienību lielākoties spēlējām kā otrais numurs. Sak, ko darīsim pret spēcīgākiem? Kazahu mediji raksta, ka viņu izlase pret latviešiem spēlēja no spēka pozīcijām (Kazahstānai tas, starp citu, ir nepierasti), un viņiem ir taisnība. Tomēr šeit atkal varam atgriezties pie sastāva iespējām - kāds var nepiekrist, bet, manuprāt, Pahars no nabadzīgā spēlētāju klāsta (piedodiet, futbolisti!) atlasījis visu to labāko (par 2-3 spēlētāju izvēli allaž var pastrīdēties, bet diez vai runa ir par iespējām pastiprināt sākumsastāvu), izvēlētie 11 futbolisti arī ir OK, tāpat taktiskās shēmas ziņā viss bija kārtībā. Vienkārši esam tādi, kādi esam - par to jau esmu rakstījis. Tāpēc, neskatoties uz objektīvajiem spēku samēriem, katrā mačā jācenšas izvilkt maksimums vai tuvu tam - izlase spēlē reti un nav neiespējami uzlēkt augstāk par savu pēcpusi. Kazahstānā tas izdevās daļēji - ja punktus skaitītu pēc vecās sistēmas (par uzvaru divi punkti, par neizšķirtu viens), tad ar iegūto punktu būtu ļoti apmierināts, taču arī viens punkts ir vairāk nekā nekas un svarīgākais ir panākts. Proti, pirms divām mājas spēlēm oktobrī tabulā izskatāmies solīdi un ir pamats cerēt un sapņot. Nekas nav beidzies, kamēr nav beidzies.

Ko tālāk? Pirmkārt, priecājos, ka septembrī mums tikai viena, nevis divas kvalifikācijas spēles. Pēc mēneša, ceru, saulaināka aina būs gan ar savainojumiem (gaidām Aleksandra Cauņas, Edgara Gaurača, Andra Vaņina atgriešanos!), gan ar spēļu praksi (Kasparam Gorkšam vajag klubu, Kovaļovam, Rudņevam, Valērijam Šabalam, Vitālijam Maksimenko, Aleksandram Fertovam vajag biežāk spēlēt). Šobrīd punkts ir iegūts un oktobrī jau būs jauns stāsts. Islandieši pēc turku sakaušanas (3:0) Rīgā noteikti vēlēsies savu pasaku turpināt un gribēs tikai un vienīgi trīs punktus - tas mums būs parocīgi. Ja pieļaujam, ka čehi (it sevišķi tagad - pēc Nīderlandes uzveikšanas) un holandieši pirmajā trijniekā būs neizbēgami, tad 3.vieta pēc statusa paliek turkiem, kuri... kārtīgi dabūjuši pa sēžamvietu. Skaidrs, ka Latvijai (atkārtošos - nekas nav beidzies, kamēr nav beidzies, un šobrīd pat nav īsti sācies) izdevīgāk par 3.vietu konkurēt ar saliniekiem, nevis ar turkiem.

Galvenais darbiņš gan būs jāveic mūsu futbolistiem pašiem. Oktobra divas spēles būs izcils instruments, kā radīt īstu futbola bumu valstī un pārvērst sapni par reāli izpildāmu uzdevumu un otrādi - lai visu sabojātu un kārtējo reizi ciklu nesekmīgi pabeigtu (ja runājam par augstiem mērķiem) jau tā pirmajā pusē. Oktobrī uzņemsim, atkārtošos, ja sapņojam par ko lielu, saviem tiešajiem konkurentiem cīņā par 3.vietu, islandiešiem un turkiem - savā laukumā punkti (teiksim, četri...) jāņem! Būs vajadzīgs arī skatītāju atbalsts klātienē - arī ar emocijām sportā bieži vien daudz var panākt. Un ar Turciju spēle vispār būs simboliska - gandrīz precīzi 11 gadus pēc "Euro2004" play-off spēles... Toreiz, uzskatu, tieši trakie fani deva lielu artavu 1:0 uzvarā. Domāju, arī Pahara atrašanās pie izlases kuģa stūres ir laba vilkme skatītājiem - mūsu futbola leģenda, kas par varītēm cenšas darīt to labāko arī kā treneris. Jātic un jāatbalsta.

Noslēgumā vēl kāds fakts. Latvijas izlase nav ielaidusi vārtus četrās spēlēs pēc kārtas - pret Igauniju 0:0 (uzvara pendelēs), pret Lietuvu 1:0 un iegūts Baltijas kauss, pret Armēniju 2:0, pret Kazahstānu 0:0. Vārtus mūsu izlase nav ielaidusi 377 minūtes pēc kārtas (Vaņins un Koliņko aptuveni pa pusei sargājuši). Un ziniet? Man sanāk, ka tas ir jauns izlases rekords pēc neatkarības atgūšanas! Iepriekšējais bija 362 minūtes - 2009.gada ievadā 0:0 ar Armēniju, 4:0 un 2:0 ar Luksemburgu, plus "astītes" pirms un pēc tam. Tā ir tikai statistika un tomēr - augstus mērķus var sasniegt, ja ir laba un stabila aizsardzība. Īstais pārbaudījums mūsu aizsardzībai būs divos mačos oktobrī - tas būs gada svarīgākais futbols mūsu izlasei. Atliek gaidīt!

1 2 37 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2014-09-12 00:49, pirms 10 gadiem
Bulvitis bija loti nedross un Fertovam daudz braka.

 +15 [+] [-]

, 2014-09-12 00:55, pirms 10 gadiem
Edmunds, kā vienmēr, ļoti sakarīgs.

     [+] [-]

, 2014-09-12 01:15, pirms 10 gadiem
No traumētajiem oktobrī gatavojas atgriezties tikai Cauņa, bet ar viņa atgriešanos jau ziņots ir visu laiku, tāpēc neesmu optimists. Gauračam līdz jaunajam gadam futbolu neredzēt, Vaņins visdrīzāk arī nebūs gatavs. No šiem, protams, Cauņa labā formā būtu vitāli svarīgs.

Tiem kam nav spēļu prakse- grūti spriest, nez vai Fertovs vēl šogad spēlēs, trenējas pie Skonto, bija signāli, ka tiks samaksats un tiks atļauts pieteikt, bet laikam tomēr nebūs. Kovaļovam jābrauc pēc iespējas ātrāk prom no Moldovas. Nauda laba, bet spēļu prakse nekāda un tas viņa un Maksa gadījumā bija izteikti redzams. Ceru,ka arī Bulvītis spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-12 01:27, pirms 10 gadiem
Paldies Edmundam un japiekrit, ka aizsardziba tiesham paslaik izskatas laba un daudz/maz kvalitativa,bet nu majaas tiesham punkti ir jaanem,ja kko gribam!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-12 01:37, pirms 10 gadiem
paldies, tiešām konstruktīvs viedoklis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-09-12 07:32, pirms 10 gadiem
Ja uzstādījums bija spēlēt uz pretuzbrukumiem,Gorkša teiktais,tad tādu,kurus varētu saukt par bīstamiem praktiski nebija.Divi bīstami momenti pa spēles laiku pret komandu,kura reitingā zem mums,manuprāt,par īsu,lai dziedātu slavas dziesmas.Nepatika Šabalas uzvedība mača laikā,kā arī uzskatu,ka nenovērtēts izlasē ir Žigajevs.Veiksmi izlasei turpmākajās spēlēs !Par Latviju !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-09-12 08:03, pirms 10 gadiem
Aizsardzības rekords uzstādīts mačos pret mūsu līmeņa komandām,tomēr jāatzīst,ka mačā ar Armēniju mums tīri paveicās,ka bumba neielidoja Latvijas vārtos un tāpēc nedomāju,ka aizsardzības līnija mums ir kārtībā.Tur ir pat ļoti daudz brāķa,un tikai tagad sāksies īstie pārbaudījumi.Kazahija ir mūsu līmeņa komanda un tātad rezultāts izbraukumā uzskatāms par pozitīvu.Mājās pret viņiem jāņem trīs punkti.Pret pārējām komandām jebkurš iegūtais punkts jau būs sasniegums,pat ja tas izcīnīts Rīgā.Manuprāt Islande skaļi pieteicās vietā uz trijnieku un nākošajā spēlē tad arī varēsim novērtēt mūsu izlasi jau labāk.(Ceru,ka Latvija spēs apgāzt manu apgalvojumu,ka vienīgie punkti šajā ciklā būs pret kazahiem)

  +2 [+] [-]

, 2014-09-12 08:42, pirms 10 gadiem
RMX69 rakstīja: Ja uzstādījums bija spēlēt uz pretuzbrukumiem,Gorkša teiktais,tad tādu,kurus varētu saukt par bīstamiem praktiski nebija.Divi bīstami momenti pa spēles laiku pret komandu,kura reitingā zem mums,manuprāt,par īsu,lai dziedātu slavas dziesmas.Nepatika Šabalas uzvedība mača laikā,kā arī uzskatu,ka nenovērtēts izlasē ir Žigajevs.Veiksmi izlasei turpmākajās spēlēs !Par Latviju !
Sākot no kaut kādas 50.-60. vietas tie reitingi ir jāskatās desmitos, ja ne pat lielākos intervālos. visām komandām ap mums reitingā, tieši tā pat kā mums, spēle balstās uz pāris pamatsastāva spēlētājiem. Attiecīgi, ja kādam līderim laba diena, tad ir uzvara, ja slikta, tad var mierīgi zaudēt arī uz papīra krietni vājākai komandai.

  -3 [+] [-]

, 2014-09-12 09:10, pirms 10 gadiem
Viss skaidrs jācīnās ar Kazahstanu par pēdējo vietu!
Futbols ir ļoti laba spēle, bet Latvijā ar to ir bēdīgi. Nav pat neviens normāls stadions, bet laikam jau arī nevajag, jo skatītāji jau neiet pat uz izlases spēlēm. Daudziem arī neinteresē tāds Latvijas futbols, kur galvenā sarunu valoda ir krievu valoda un pusei komandas vispār ir lielas grūtības ar valsts valodu! Kā viņi tikuši pie pilsonības? Bija tāds Miholaps izlasē, kurš vispār neko nemācēja pateikt latviski, viņam pilsonību iedeva par īpašiem nopelniem. Humors, ja nebūtu tik bēdīgi!
Ir jau arī vienā otrā Eiropas valstī, kur daudz sveštautieši izlasē, īpaši Francijā, bet sarunu valoda visur ir valsts valoda. Simpātiskas ir tās izlases, kuras spēlē ar saviem nacionāliem kadriem, pagaidām tādas ir vairākumā- visa Dienvidamērika, ar maziem izņēmumiem arī lielākā daļa Eiropas komandu, Latvija šajā sarakstā ir viena no pēdējām negatīvā nozīmē, nezinu pat otru tādu nacionālo izlasi, kur valdošā ir kādas citas valsts valoda!?

  +5 [+] [-]

, 2014-09-12 09:41, pirms 10 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Viss skaidrs jācīnās ar Kazahstanu par pēdējo vietu!
Futbols ir ļoti laba spēle, bet Latvijā ar to ir bēdīgi. Nav pat neviens normāls stadions, bet laikam jau arī nevajag, jo skatītāji jau neiet pat uz izlases spēlēm. Daudziem arī neinteresē tāds Latvijas futbols, kur galvenā sarunu valoda ir krievu valoda un pusei komandas vispār ir lielas grūtības ar valsts valodu! Kā viņi tikuši pie pilsonības? Bija tāds Miholaps izlasē, kurš vispār neko nemācēja pateikt latviski, viņam pilsonību iedeva par īpašiem nopelniem. Humors, ja nebūtu tik bēdīgi!
Ir jau arī vienā otrā Eiropas valstī, kur daudz sveštautieši izlasē, īpaši Francijā, bet sarunu valoda visur ir valsts valoda. Simpātiskas ir tās izlases, kuras spēlē ar saviem nacionāliem kadriem, pagaidām tādas ir vairākumā- visa Dienvidamērika, ar maziem izņēmumiem arī lielākā daļa Eiropas komandu, Latvija šajā sarakstā ir viena no pēdējām negatīvā nozīmē, nezinu pat otru tādu nacionālo izlasi, kur valdošā ir kādas citas valsts valoda!?
Liepājā stadionu esi redzējis?
Kādā valodā laukumā runā Liep un Metta?

  +3 [+] [-]

, 2014-09-12 09:43, pirms 10 gadiem
Viss ir objektīvi, tomēr, ja jau apskats, tad apskats. Vajadzēja vairāk sāli un piparus.
-Šabalas vārtīšanās bija jākritizē
-Kapēc neviens nekur nekritizē Max un neizvirza jautājumu Paharam par Kļavu, kurš tomēr var iedot tālo pasu precīzi un kam ir spēļu prakse
-Pēdējās 15-20 minūtēs bija jaspiež, nevis javelk laiks

  +3 [+] [-]

, 2014-09-12 09:44, pirms 10 gadiem
djimanti rakstīja: Paldies Edmundam un japiekrit, ka aizsardziba tiesham paslaik izskatas laba un daudz/maz kvalitativa,bet nu majaas tiesham punkti ir jaanem,ja kko gribam!!!
Aizsardzība jau nu galīgi nav tik izcila
sausums ir uz GK rēķina un uz tā, ka komandā ir 7-9 aizsargi pēc spēles taktikas

  +5 [+] [-]

, 2014-09-12 09:51, pirms 10 gadiem
Tikai naivie varēja domāt, ka mēs dominēsim pret Kazahstānu- ar šādu sastāvu, uz šāda laukuma un pēc pārlidojuma.
Mājās būs pavisam cita spēle un ja vēl nāks klāt spēlētāji, tad būs krietni labāk.

  -2 [+] [-]

, 2014-09-12 10:07, pirms 10 gadiem
>Sasperjod!
Esmu bijis Liepājā, esmu intervējis Dobrecovu un kādreiz arī Karlsonu. Liepājā vēl kaut cik turas latviskais gars, bet stadions pat tur reti kad ir pilns! Vēl Metta, Bet vai virslīgai tas nav krietni par maz, ja no 10 komandām tikai divās ir vairāk nacionālu kadru, bet vairākās komandās vispār tikai daži, reizēm laukumā pat nav neviens latvietis!? Būtu jau salasījuši kādas zvaigznes, bet izņemot kādu melno, vai dienvidamerikāni, nospiedošs vairākums krieviņi. Nu nav krievi nekāda futbola nācija! Piedevām tā drausmīgā, necenzētā leksika!Pat PSRS laikos , kad reizēm impērijas komanda uzspīdēja, galvenie komandas balsti bija ukraiņi un gruzīni!

  +3 [+] [-]

, 2014-09-12 10:27, pirms 10 gadiem
Nu labāku komentāru laikam grūti iedomāties, ļiels prieks bija lasīt, pat aiziet uz abām mājas spēlēm sagribējās.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-12 10:58, pirms 10 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Viss skaidrs jācīnās ar Kazahstanu par pēdējo vietu!

Futbols ir ļoti laba spēle, bet Latvijā ar to ir bēdīgi. Nav pat neviens normāls stadions, bet laikam jau arī nevajag, jo skatītāji jau neiet pat uz izlases spēlēm. Daudziem arī neinteresē tāds Latvijas futbols, kur galvenā sarunu valoda ir krievu valoda un pusei komandas vispār ir lielas grūtības ar valsts valodu!
a) tā arī būs!!!Cīnīsimies tik par priekšpēdējo vietu!

b)Bet vai tad Tu nebiji viens no tiem ķiniešu fanātiķiem?Kurš labprātāk šķībos redzētu Liepājā nekā kārtīgu letiņu komandu.....
Liepājai futbols ir nepieciešams un to mums šis klubs piedāvās,atšķirībā no LFF kurus neuztrauc rezultāti, kuru mērķis ir bremzēt futbola attistību,tas viss tiek darīts atklāti!
Notiek klaja ņirgāšanas,un no kurienes tad ņemsim(izlases sakarā) šos rezultātus,ja pat LFF nav ienteresēta?
Liepājā runā latviski un arī skatītāju skaits gadu no gada palielināsies!

  +5 [+] [-]

, 2014-09-12 11:02, pirms 10 gadiem
Joprojām bez Cauņas mūsu vājākais posms ir viduslīnija, jo nav kas piespēlē uzbrucējiem. Fertova vietā noteikti būtu labāk izlaist Žigājevu. Priecāties pa Rudņeva spēlēšanu zem uzbrukuma līnijas arī nav ko - tas nav viņa labākais pielietojums. Tā jau mums ir problēmas ar uzbrucējiem, jo Šabala sāk par daudz iedomāties un apelēt. Viņam jāsaprot ka nekur, nekad un nevienam uzbrucējām mierīgi spēlēt neļaus. Noteikti Gauračs iederētos labāk, bet ir tā kā ir.

     [+] [-]

, 2014-09-12 11:02, pirms 10 gadiem
djimanti rakstīja: japiekrit, ka aizsardziba tiesham paslaik izskatas laba un daudz/maz kvalitativa,bet nu majaas tiesham punkti ir jaanem,ja kko gribam!!!

  +3 [+] [-]

, 2014-09-12 11:03, pirms 10 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Viss skaidrs jācīnās ar Kazahstanu par pēdējo vietu!
Futbols ir ļoti laba spēle, bet Latvijā ar to ir bēdīgi. Nav pat neviens normāls stadions, bet laikam jau arī nevajag, jo skatītāji jau neiet pat uz izlases spēlēm. Daudziem arī neinteresē tāds Latvijas futbols, kur galvenā sarunu valoda ir krievu valoda un pusei komandas vispār ir lielas grūtības ar valsts valodu! Kā viņi tikuši pie pilsonības? Bija tāds Miholaps izlasē, kurš vispār neko nemācēja pateikt latviski, viņam pilsonību iedeva par īpašiem nopelniem. Humors, ja nebūtu tik bēdīgi!
Ir jau arī vienā otrā Eiropas valstī, kur daudz sveštautieši izlasē, īpaši Francijā, bet sarunu valoda visur ir valsts valoda. Simpātiskas ir tās izlases, kuras spēlē ar saviem nacionāliem kadriem, pagaidām tādas ir vairākumā- visa Dienvidamērika, ar maziem izņēmumiem arī lielākā daļa Eiropas komandu, Latvija šajā sarakstā ir viena no pēdējām negatīvā nozīmē, nezinu pat otru tādu nacionālo izlasi, kur valdošā ir kādas citas valsts valoda!?
Nu labi, nekrāso te visu tik tumšu. Tagad jau nu gan no tiem čaļiem tikai retais nerunā latviski. Paharam vispār cepuri nost par valodas progresu, no vecajiem kadriem neko tādu nesagaidītu.

Par to, ka uz izlasi nenāk skatītāji nu gan nevajag. Tici man, uz nākamajām 2 spēlēm skatītāju noteikti būs vairāk, kā piemēram, uz EČ atlasi basketbolā. Skonto stadionā savi 4k uz izlasi ir vnm un tas jau skaitās maz. Esmu pārliecināts, ka nākošajās spēlēs būs vairāk cilvēku.

     [+] [-]

, 2014-09-12 12:26, pirms 10 gadiem
flipsider rakstīja: Tikai naivie varēja domāt, ka mēs dominēsim pret Kazahstānu- ar šādu sastāvu, uz šāda laukuma un pēc pārlidojuma.
Mājās būs pavisam cita spēle un ja vēl nāks klāt spēlētāji, tad būs krietni labāk.
Tas ka Kazahstāna būs jau cita kalibra izlase pec gada par to nav šaubu!Bet vai mums nāks kāds klāt(kā pastiprinājums) šim pamatsastāvam kads bija kazahstānā,par to gan stipri šaubos!Bet varbūt tai laikā jau šīs abas izlases būs savas vietas nodrošinājušas,un spēle būs bez emocijām!

  +4 [+] [-]

, 2014-09-12 14:22, pirms 10 gadiem
Pārsteidz, ka ne vārda par Koļinko, un pats Koļinko arī pārsteidz. Pozitīvā ziņā.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-12 14:44, pirms 10 gadiem
Jāvinnē Islande un viss būs ļoti labi !

     [+] [-]

, 2014-09-12 14:58, pirms 10 gadiem
Fredža rakstīja: Jāvinnē Islande un viss būs ļoti labi !
Turki pirms mača Islandē tāpat domāja!

     [+] [-]

, 2014-09-12 16:03, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Turki pirms mača Islandē tāpat domāja!
1. Turki bija izbraukumā un sarkanā visu salaida dēlī.
2. Mēs būsim mājās, tātad varam cerēt uz pozitīvu rezultātu

     [+] [-]

, 2014-09-12 16:47, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: 1. Turki bija izbraukumā un sarkanā visu salaida dēlī.
2. Mēs būsim mājās, tātad varam cerēt uz pozitīvu rezultātu
`1. Turku sarkanā nenoraka komandu(Islande bija tai brīdī vadībā),bet gan iedzina pēdejo naglu......
2. Nedomāju ka Pahars spēlēs kā Nr1!Visdrīzāk uz pretuzbrukumiem,kļūdas aizsardzībā tāpat būs,savukārt Islandieši ir meistarīgāki nekā Armēņi un Kazahstānieši un savas iespējas šie var arī nepalaist garām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-12 19:16, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: 2-4 punkti grupaa , tie ir muusu griesti . nav ko dziedaat izlasei slavas dziesmas , bardaks ir visaas liinijaas . aizsargu kljuudas , pussargi vairaak luur atpakalj nekaa uz prieksju , uzbruceeji reti sanjem sakariigas piespeeles . viens , divi momenti 90 minuutees ir stingri par maz . un taadu lietu kaa "' piespeelju kultuura "" nav dzirdeejis neviens
Diezgan sakarīgi raksti, tresais!Bet ar šo sastāvu un treneri nekas labs nav sagaidāms!
Pārbaudes mačos kur pretinieki izmēģina,meklē u.t.t. Pahars metās ar visu savu kaujas arsenālu un spiež maksimumu jo zina ka ofic mačos būs dimbā!Ja ne ofic. tad vismaz pārbaudes var paspīdet,un ar Šabala tad var uguņot!Pat kazahstāna šo padarīja par nulli!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-12 20:11, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Pārbaudes mačos kur pretinieki izmēģina,meklē u.t.t. Pahars metās ar visu savu kaujas arsenālu un spiež maksimumu jo zina ka ofic mačos būs dimbā!
Pahars pēdējās 4 spēlēs ir izmēģinājis tik daudz spēlētājus, kā Starkovs varbūt gada laikā

     [+] [-]

, 2014-09-12 20:20, pirms 10 gadiem
kegums rakstīja: Pahars pēdējās 4 spēlēs ir izmēģinājis tik daudz spēlētājus, kā Starkovs varbūt gada laikā
Un veel kad Starkova laikaa bija iespejams, ka puslaiku paartraukumaa (pret Armeniju) tiek izdaritas uzreiz 3 speletaju mainjas, nevis 4 no 6 mainjam veiktas peec 75. minutes.

     [+] [-]

, 2014-09-12 20:50, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: `1. Turku sarkanā nenoraka komandu(Islande bija tai brīdī vadībā),bet gan iedzina pēdejo naglu......
2. Nedomāju ka Pahars spēlēs kā Nr1!Visdrīzāk uz pretuzbrukumiem,kļūdas aizsardzībā tāpat būs,savukārt Islandieši ir meistarīgāki nekā Armēņi un Kazahstānieši un savas iespējas šie var arī nepalaist garām!
1. Pie rezultāta tikai 1-0 vēl bija cerības izraut vismaz neizšķirtu vai uzvaru kā piemēram to izdarīja ziemeļīri izbraukumā, bet sarkanā to liedza izdarīt...
2. Kamēr neesam zaudējuši Islandei netaisos izlasi ne nopelt ne celt debesīs. Jo kāda jēga vairs to darīt ja jau jaunais atlases cikls ir sācies? Diez vai Pahars tagad diži kko mainīs un papildinās izlasi ar jauniem, talantīgiem spēlētājiem. Tagad vienīgi atliek cerēt, ka līdz spēlei pret Islandi izlases spēlētāji tiks savos klubos pie spēļu prakses vai vsp kā Kaspars un Fertovs tiks kādā klubā un tad iespējams varam cerēt uz pozitīvu rezultātu

     [+] [-]

, 2014-09-12 20:51, pirms 10 gadiem
kegums rakstīja: Pahars pēdējās 4 spēlēs ir izmēģinājis tik daudz spēlētājus, kā Starkovs varbūt gada laikā
kurus?

     [+] [-]

, 2014-09-12 20:57, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: 1. Pie rezultāta tikai 1-0 vēl bija cerības izraut vismaz neizšķirtu vai uzvaru kā piemēram to izdarīja ziemeļīri izbraukumā, bet sarkanā to liedza izdarīt...
2. Kamēr neesam zaudējuši Islandei netaisos izlasi ne nopelt ne celt debesīs. Jo kāda jēga vairs to darīt ja jau jaunais atlases cikls ir sācies? Diez vai Pahars tagad diži kko mainīs un papildinās izlasi ar jauniem, talantīgiem spēlētājiem. Tagad vienīgi atliek cerēt, ka līdz spēlei pret Islandi izlases spēlētāji tiks savos klubos pie spēļu prakses vai vsp kā Kaspars un Fertovs tiks kādā klubā un tad iespējams varam cerēt uz pozitīvu rezultātu
ferdij beidz troļļot,un sāci cienīt LV fūzi!

  +1 [+] [-]

, 2014-09-12 21:21, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: kurus?
Timofejevs, Kurakins, Ignatāns.
1 2 37 komentāri