Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Par Latvijas un Sanmarīno pārbaudes spēles norisi liela jautājuma zīme

Par Latvijas un Sanmarīno pārbaudes spēles norisi liela jautājuma zīme
Edgars Pukinsks. Foto: LFF

Latvijas futbola Virslīgas prezentācijas pasākumā LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks atklāja, ka pastāv liela iespēja atcelt marta beigās ieplānoto Latvijas un Sanmarīno vīriešu izlašu pārbaudes spēli. Vēl gan tiek meklēti risinājumi, kā spēli aizvadīt citā vietā, liecina Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

„Par 90% skaidrs, ka Latvijas un Sanmarīno spēles jautājums beigsies ar to, ka mačs tiks atcelts,” prezentācijā izteicās Edgars Pukinsks. Latvijas un Sanmarīno pārbaudes spēle ieplānota 31. martā izbraukumā, tā bija plānota kā viena no divām Latvijas pārbaudes spēlēm pavasarī – vēl arī 26. martā Podgoricā pret Melnkalni.

Sanmarīno ir pundurvalsts Itālijā, ko šobrīd plašos apmēros skārusi koronavīrusa izplatīšanās un valstī noteikta karantīna. Spēle pret šo izlasi Latvijai bija paredzēta kā otrā spēle jaunā galvenā trenera Daiņa Kazakeviča vadībā.

LFF Komunikācijas nodaļā portālam Sportacentrs.com paskaidroja, ka vēl pilnīga skaidrība nav panākta un tiek gaidīts apstiprinājums no UEFA. Tika gan minēts, ka spēles norise vēl ir iespējama, taču ne plānotajā vietā – uz Sanmarīno tika plānots lidot no Podgoricas caur Boloņu, taču Latvijas izlase šajā ceļā nedosies pilnīgi noteikti, apstiprināja LFF.

Mūsu portāla rīcībā esošā informācija liecina, ka LFF plāno piedāvāt Sanmarīno izlasei pārbaudes maču aizvadīt Melnkalnē. Iespēja, ka šis priekšlikums tiks pieņemts un tiks realizēts, gan vērtējama kā neliela.


, 2020-03-11 17:58, pirms 4 gadiem
Bildē redzamais cilvēks pats ir viena liela jautājuma zīme.
, 2020-03-11 18:09, pirms 4 gadiem
vismaz tādā veidā Latvijas futbola nespēlētāju izlase izglābsies no kārtējā zaudējuma.
, 2020-03-11 21:43, pirms 4 gadiem
Latvijas un Sanmarino pārbaudes spēli varētu aizvadīt virtuāli, kādā futbola simulatorā.
, 2020-03-12 13:12, pirms 4 gadiem
Žēl, ka nevarēs notikt spēle pret priekšpēdējo vietu ieņemošo izlasi FIFA rangā.
Raimonds Krollis. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF
191

Latvijas izlase sāk drausmīgi, Krollis panāk neizšķirtu pret Lihtenšteinu

Šovakar Kiprā otro pārbaudes spēli jaunā galvenā trenera Paolo Nikolato vadībā aizvadīja Latvijas futbola valstsvienība, kam neizdevās pieveikt Lihtenšteinu – 1:1. Pirmajās sekundēs Mārcis Ošs iesita bumbu savos vārtos, bet turpinājumā izlīdzinājumu panāca Raimonds Krollis.
Latvijas U19 valstsvienība. Foto: LFF
1

Latvieši nenotur pārsvaru un Elites posma turnīru noslēdz ar vienu punktu

Šā gada Eiropas U19 meistarsacīkšu kvalifikācijas sacensības ar neizšķirtu (1:1) pret Elites posma septītās apakšgrupas mājinieci Ziemeļmaķedoniju noslēdza Viktora Dobrecova trenētie Latvijas futbolisti.
Foto: LFF
1

Latvijas U17 meitenes sagrauj Gruziju, tomēr neiekļūst A līgā

Latvijas WU-17 meiteņu izlase sestdien noslēdzošajā 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas B līgas otrās kārtas turnīra mačā Fēru salās ar rezultātu 5:0 (3:0) uzvarēja Gruziju un savā apakšgrupā ierindojās trešajā vietā, ziņo Latvijas Futbola federācija.