Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Pamatsastāvs pret Islandi: Pahars izvēlas Šabalu, nevis Karašausku

Pamatsastāvs pret Islandi: Pahars izvēlas Šabalu, nevis Karašausku
Valērijs Šabala
Foto: f64

Kļuvis zināms Latvijas futbola izlases pamatsastāvs "Euro2016" kvalifikācijas turnīra pirmspēdējai spēlei ar Islandi izbraukumā. Uzbrukumā Marians Pahars izvēlējies Valēriju Šabalu, nevis Artūru Karašausku.

Latvijas izlases pamatsastāvs mačam Reikjavīkā izvēlēts sekojošs: Vaņins - Gabovs, Dubra, Gorkšs, Maksimenko - Zjuzins, Tarasovs - Rakels, Cauņa, A.Višņakovs - Šabala.

Ja salīdzinām ar mājas spēli pret Čehiju (1:2), tad Marians Pahars pamatsastāvā veicis uzreiz četras izmaiņas, tomēr atcerēsimies, ka toreiz tas mačs sekoja uzreiz pēc smagas cīņas Turcijā, turklāt jau 1.puslaikā Pahars veica divas maiņas, liekot saprast, ka ar izvēli kļūdījies.

Ja salīdzinām pamatsastāvu ar veiksmīgo un kvalitatīvo spēli Turcijā (1:1), tad veiktas trīs izmaiņas. Galvenā no tām ir tāda, ka uzbrukuma smailē Artūra Karašauska vietā būs Valērijs Šabala, par kura klubu karjeras lejupslīdi jau vairākkārt ziņots un kurš Turcijā nāca uz maiņu, bet pret Čehiju vispār palika bez spēles laika. Jāatzīst, ka klubā spēļu prakse Šabalam pēdējā mēneša laikā ir bijusi pietiekami laba, taču tā tomēr ir Polijas 1.līga un gūto vārtu nav. Tai pašā laikā atcerēsimies, ka cits uzbrucējs Karašausks pēdējo oficiālo spēli aizvadīja 18.septembrī, Virslīgā nopelnot sarkano kartīti un ilgstošu diskvalifikāciju.

Pārējās divas izmaiņas - aizsardzības centrā (tāpat kā spēlē pret Čehiju) blakus Kasparam Dubram būs Kaspars Gorkšs, nevis Vitālijs Jagodinskis, savukārt vidējā līnijā no pirmās minūtes sāks Artūrs Zjuzins, nevis Oļegs Laizāns.


, 2015-10-10 18:20, pirms 9 gadiem
viss būs okey!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-10 18:25, pirms 9 gadiem
Skaidrs, ka Ikaunieks varbūt nav savā labākajā formā, bet gribētos redzēt Ikaunieku un Cauņu kopā spēlējot, ja ne šajā spēlē, tad cerams pret kazahiem izdosies to redzēt
, 2015-10-10 18:26, pirms 9 gadiem
No turnīra viedokļa spēlei nav nozīmes, taču tā nebūt nav - jāgatavojas nākamajai atlasei un jāslīpē sniegums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-10 18:29, pirms 9 gadiem
Sastaavs lielisks,var jau gadiities ka 6 neielaizham
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-10 18:58, pirms 9 gadiem
Nu cik var to Šabalu bāzt visur! Polijas 1. Līgas / Virslīgas spēlētājs kas traucē attīstību / iespējas citiem. Pat ja hat tricku iesitīs šodien domas nemainīsies kamēr nesāks kaut ko darīt kluba līmenī! Tad jau labāk Rudņevu
, 2015-10-10 19:48, pirms 9 gadiem
The return punkts
Sabala atgadina Verpiju, kluba neiet, bet izlase bliez
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.